אני חושב שזו לא שאלה של בחירה בכלל.
אם כל הנזק שהצבא עושה - זה עדיין הצבא היחידי שלנו.
על כל אזרח חלה חובת גיוס ולכן אין זו שאלה של בחירה.
הבה, לא ניתן לשמאלנים פתחון פה לבוא ולומר שאנו גם לא עושים צבא כמוהם. כי הם - הם נקבות שלא עושים צבא.
אנחנו מקבלים חינוך חינם, מקבלים סבסוד על מוצרי יסוד, מקבלים סבסוד מסויים באוניברסיטה (ואני בטוח שיהיו כאלה שירימו גבה עכשיו - אבל כן. תושבי חוץ משלמים פי 2 לאוניברסיטה) - ולכן אני מרגיש חובה לתרום למדינה. עדיין המדינה נותנת לי.
זה נכון שהיום אני משלם חצי מהמשכורת שלי לאיוולת של המדינה - אבל עדיין עד גיל 18 קיבלתי הרבה מהמדינה, וגם באוניברסיטה קיבלתי ספסוד. ולכן עשיתי צבא
ואגב ואני עדיין משרת במילואים, למרות שבמילואים האחרונים שלי ראיתי את התדרדרות המוסרית ויהודית שפקדה את הצבא. היום מתייחסים גם אל יהודים כעל גורם פוטנציאלי לבצע פח"ע. (פיגוע חבלני עויין).
אהיה כנה איתכם. אני לא אוהב לעשות מילואים. אבל זוהי חובה. ואין לנו צבא אחר. היום בלי צבא היינו מושמדים מייד.
בייקר, אני לא חושב שאפשר להשפיע על הצבא מבפנים, אבל הייתי מציע לפאקו להתגייס ליחידות קרביות שיוכל למצוא שם אנשים כמונו.
בעצם יש יחידה אחת כזו - חטיבת גולני. (החטיבה שלי). החטיבה היחידה שסרבה להשתתף בגרוש.
אומנם בסוף היא השתתפה במעגל החמישי והשישי אבל בסדרי גודל קטנים במיוחד - רק את הטירונים שלחו לשם.
זוהי חטיבה עם אחוזים גבוהים מאד של רוסים, מזרחיים ודתיים. אחים לנשק, עם רעל בנשמה לא רואים ממטר, ואוהבים את עם ישראל.
הייתי שמח אם חיים בן פסח היה אומר כמה מילים טובות על חטיבת גולני.