שונות > מה שבראש

מישהו מפה היה בתאילנד ?<

<< < (4/5) > >>

פאקו411:

--- ציטוט של: wakeupisrael על יוני 02, 2007, 23:13:09 ---
--- ציטוט של: underground על מאי 27, 2007, 13:27:39 ---יש לי חבר שהיה שם 3 חודשים והוא אומר שכיף שם לגמריי
אבל אם שוטרים ימצאו אצלך בתיק סמים ישר שמים אותך בכלא לכמה שנים..בלי מישפט בלי כלום.
ואם מיתברר שאתה סוחר סמים אז יתנו לך עונש מוות..בעניין הזה צריך להיזהר..אבל בכללי בפאנן שם וסבבה לא נורמלי..

--- סוף ציטוט ---
מה זה תיזהר יופי שעושים שם ככה
למה שיזהר אין לו מה להסתיר אני בספק גדול שפאקו לוקח סמים
רק חראים מטומטמים ערביים חסרי שכל לוקחים סמים וחבל שהחוק ככה לא בישראל כמו בתילאנד

--- סוף ציטוט ---

אני לא לוקח סמים

אני רק חושב על ליסוע כי מה לעשות אני רוצה להנות ותיסלחו לי בארץ שלנו מי שגר פה ולא דתי אין כימאט שום אפשרויות להנות ממש

פאקו411:

--- ציטוט של: shlomo122 על מאי 27, 2007, 21:50:26 ---
--- ציטוט של: דוקא_כך על מאי 27, 2007, 21:42:40 ---לא רק שאני יכול אלא אני מוכרח להגיד את זה לנערים שרק סיימו צבא.  "הוכח תוכיח את עמיתך ולא תשא עליו חטא".  לא יתכן שיהודי יחשוב שמותר לו לנסוע לבית הקברות של הגלות, לטמא את נפשו וגופו בשיקוצים נכריים, ולחלל שם שמיים, כגמול על שלוש שנים ששירת בצה"ל וקיים "ה' עז לעמו יתן" ובכך קידש שם שמיים.  קידוש השם הוא לא נטל לא רצוי שאחריו צריך "להשתחרר", אלא אדרבא---זכות מיוחדת שניתנה אך ורק לעם ישראל.  הגוי הצדיק ביותר לא יכול לקדש שם שמיים עד שהוא לא מתגייר.  אין הפסקות בקידוש השם, וכל יהודי צריך לדעת זאת.  אחרי שהוא יודע---מה שהוא יחליט, זה כבר עניין אישי בינו ובין בוראו.

--- סוף ציטוט ---

ניסוח נהדר!
וגם להוציא את כסף המדינה לחול בכמיות גדולות זה לא ממש טוב

--- סוף ציטוט ---

כסף שלי אני עובד מאוד קשה בשביל הכסף שלי ואני ישקיע אותו  איפה שאני רוצה 

פאקו411:

--- ציטוט של: דוקא_כך על מאי 27, 2007, 23:01:26 ---יש לי בעיה נוספת עם נסיעה לחו"ל---זה דורש השקעה כספית לא מעטה, כסף שאפשר לעשות בו שימוש לקידוש שם שמיים, לתרום להתנחלויות, לימין האמיתי, לצדקה, לישיבה.  זה חלק מההגדרה של "מסירות נפש"---העניין של הקרבה.  אני מבין לחלוטין את הצורך לקחת פסק-זמן מהטירוף של מדינת ישראל ולהנות מעולמו היפה של הקב"ה, ואין לי כל זכות למתוח ביקורת.  אבל מצד שני, אני מחוייב להזכיר את האידאל שאליו על כל יהודי לשאוף, והוא מסירות נפש על קידוש השם וביטול ה"אני".  מנהיג הארגון שלנו מהווה דוגמא מצוינת למסירות נפש הלכה למעשה.  הוא מקדיש כל דקה מזמנו, כל אגורה מהתרומות שהוא מקבל, לעניין היהודי.

גם אם הייתי נוסע לחופשה באירופה, למשל, כלל לא הייתי נהנה כי הייתי חושב כל הזמן על מה שהכולרות האנטישמיים האלה עשו לנו, ועל כל הסבל והבעיות שהם מנת חלקם של יהודים בא"י, והייתי מרגיש אשמה שבעוד שאני נהנה בגלות, כביכול, ישנם יהודים טובים בא"י שסובלים.  הגדולה של חיים, הרב כהנא זצוק"ל הי"ד, משה רבנו, כל הנביאים, דוד המלך, ז'בוטינסקי ומנהיגים יהודיים אידאליסטים אחרים היא שהם כאבו את של כל יהודי, ולא היו מסוגלים לנתק את עצמם מהמציאות של עמם.

לא קל להיות צדיק כמו חיים וכמו רבו.

--- סוף ציטוט ---

אתה כל כך מיתנשא אני ניגעל מאנשים מיתנאשים
דבר ראשון כסף שלי
דבר שני אני תורם לצדקה
דבר שלישי  אתה לא מבין כלום על מזה לגור במושב כל החיים שלך ולא בעיר אתה לא יכול להבין איזה דיכאון זה לילד בגילי בין 17 שאין אף אחד בגיל שלך במושב
שכדי ללכת לחברים או סתם לחדר כושר זה צריך להיות סיפור  בשבילך

אם כל הכבוד לאותם אנשים שאני מאוד מעריך שהזכרתה מה לעשות שאני חי בארץ ישראל ורוצה לקחת זמן מה להנות וליראות נופים חדשים
ואז אני חוזר לארץ ומיתגייס ליחדה קרבית ונותן מהחיים שלי 3 שנים למדינה

איך אתה פוסל כל דבר זה מדהים אותי

מדהימה אותי  ההיתנאשות של אנשים שחושבים שהדרך שלהם היא היחדה והם מיתנשאים על כולם

כמוך

פאקו411:

--- ציטוט של: בייקר על מאי 28, 2007, 12:05:00 ---אני תמיד העדפתי את ארה"ב,קנדה,מערב אירופה,סקנדינביה על העולם השלישי.אני מעדיף מקומות שמדברים אנגלית שיש מים זורמים בברז.

--- סוף ציטוט ---

כמו שאתה מעדיף את אותם מדינות אני מעדיף מדינות כמו

ארגטינה ברזיל ביכלחל דרום אמריקה ספרד הודו תאילנד וכל מני איים נוספים

פאקו411:

--- ציטוט של: אהרון על מאי 27, 2007, 14:44:43 ---אני לא הייתי רוצה לנפוש שם. זה בדיוק כמו לנפוש בטורקיה - מדינת עולם שלישי.
לך תנוח באוסטרליה/ניו זילד/ארה"ב.

--- סוף ציטוט ---

עלק בדיוק כמו טורקיה

ההפך הגמור מטורקיה אנשים רק שומעים מדינת עולם שלישי נבהלים ופוסלים

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה