שונות > מה שבראש
מישהו מפה היה בתאילנד ?<
פאקו411:
אני חושב ללכת ככה עוד כמה חודשים לאיזה חודש וחצי להיות שם במסיבות וזה
להכיר דברים חדשים ליראות נופים ובעיקר להישתרלל להיתפרע כי אני הולך להיות קרבי 3 שנים להוציא קצת קיטור
וואי כמה שאני מחכה לזה יש לי כבר תכסף כי אני עובד קשה
יווו אני ממזהה ה מחכהה
אלירן:
יש לי חבר שהיה שם 3 חודשים והוא אומר שכיף שם לגמריי
אבל אם שוטרים ימצאו אצלך בתיק סמים ישר שמים אותך בכלא לכמה שנים..בלי מישפט בלי כלום.
ואם מיתברר שאתה סוחר סמים אז יתנו לך עונש מוות..בעניין הזה צריך להיזהר..אבל בכללי בפאנן שם וסבבה לא נורמלי..
Aaron:
אני לא הייתי רוצה לנפוש שם. זה בדיוק כמו לנפוש בטורקיה - מדינת עולם שלישי.
לך תנוח באוסטרליה/ניו זילד/ארה"ב.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: underground על מאי 27, 2007, 13:27:39 ---יש לי חבר שהיה שם 3 חודשים והוא אומר שכיף שם לגמריי
אבל אם שוטרים ימצאו אצלך בתיק סמים ישר שמים אותך בכלא לכמה שנים..בלי מישפט בלי כלום.
ואם מיתברר שאתה סוחר סמים אז יתנו לך עונש מוות..
--- סוף ציטוט ---
טוב מאוד! גם מדינת ישראל צריכה לחוקק חוקים דומים ולאכוף אותם בחומרה.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: אהרון על מאי 27, 2007, 14:44:43 ---אני לא הייתי רוצה לנפוש שם. זה בדיוק כמו לנפוש בטורקיה - מדינת עולם שלישי.
לך תנוח באוסטרליה/ניו זילד/ארה"ב.
--- סוף ציטוט ---
בתור חוזר בתשובה שיודע שעל פי ההלכה ארצות הגוים (שבאחת מהן אני גר) טמאות כמו בית קברות, קשה לי לתאר את עצמי עוזב את א"י ל"חופשה" בגלות. אולי זה היה מוצדק בעיני אילו הנסיעה היתה במטרה להיפגש עם יהודים ולנסות לשכנעם לחזור בתשובה ולעלות לא"י או לאסוף תרומות. אבל סתם כדי לראות איך הגוים חיים, לאכול את האוכל הטמא שלהם?
אתם רוצים להתרחק מהעיר ולהנות מן הטבע? בבקשה--אפשר לנפוש מספר ימים במושב חקלאי בארץ. אבל אם אתם רוצים דוקא לנפוש בבית קברות, מה הטעם לשלם מאות דולרים לכרטיס טיסה, כשאתם יכולים לנסוע לאחוזת הקבר בחברון של הקדוש ד"ר ברוך גולדשטיין זצוק"ל הי"ד
או לנסוע להר המנוחות ולעלות לקברו של מו"ר הגאון הרב כהנא זצוק"ל הי"ד, ולקרוא תהילים לעילוי נשמותיהם של קדושים צדיקים אלו.
אגב, הסיבה העיקרית שתיירים ממין זכר נוסעים לתאילנד היא לשם זימה וניאוף, לקבל "מסאז'ים" במחיר מוזל מקטינות רח"ל. זה ענף התיירות העיקרי במדינה הטמאה ההיא, ולכן הם לא מתייחסים לזנות באותה חומרה שהם מתייחסים לסחר בסמים, ולדידי זה היינו הך.
ולבסוף, תאילנד היא אכן מדינת העולם השלישי, וחס ושלום אם תצטרכו טיפול רפואי. אם חלילה תלקו בדלקת התוספתן, ויביאו אותכם לבית חולים תאילנדי, כשתחזרו לארץ אתם עלולים לגלות שיחד עם התוספתן חתכו לכם גם כליה--הסחר באיברים נפוץ מאוד בארצות העולם השלישי.
בקיצור: זה לא "סבבה" ולא "פנאן" ובכלל אין מה לחפש בביב השופכין האסיאתי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה