הורדתי מביטורנט חבילה של ספרים שימושיים ביותר שנקראת "the enlightened mans book collection"
והם דחפו לי שמה אותו , הוא לא שינה לי שום דבר במחשבה , הוא רק הראה לי לאן יגיע בן אדם כזה אם יחשוב על אותו דבר כמוני.
מן הסתם הטוב והרע הם נבדלים זה מזה ובכל תכונה יש משניהם ולא נקודה יחסית.
אך הם עדיין קיימים , ובקשר ליסודות המוסר , אין מקום בשרת של ישרפדיה לכתוב את מה שאני חושבתי והגעתי למסקנות עליו כבר שנים.
נ.ב
המסקנה שלי בקשר לפאגים ,
כל עוד הם ימשיכו במצעדים שלהם , הם יחשבו לסוטים מן החברה ולעולם תהייה אפלייה ובוז כלפיהם.
כשהם לא בלטו לעין במאה ה19 , לא הייתה פגיעה בהם , לא הייו קללות עליהם , גברים שהלכו בשילוב ידיים או ביצעו תרגילי אקרובטיקה אחד על השני לא נחשבו להומוסקסואלים , ואף אחד באמת לא שאל ולא התעניין , כמובן זה היה קיים במידה מסויימת ( אגב , אל תתנו לכמה אנשים לרמות אותכם בקשה להומוסקסואליות בתקופה הגרקו רומית זה לא בידיוק מה שהם אומרים)
והם חיו בשלווה יחסית , ברגע שהם התחילו להופיע במאה ה20 התחילה הרדיפה עליהם , וכלל שהם יהיו "גאים" יותר כך היא תחמיר ,
במדיה מסויימת זה אפילו קרה לפמיניזם שמעמד האישה לא באמת התיישב על הצד הטוב ( לכולנו ) ורוב ההישגים שלהם היו בגלל "אבולוציה" ולא "רבולוציה"
זה למה אני גם אומר שנטייה פוליטית ימינה לא צריכה להתבצע בסגנון הגאווה של ההומוים אם אתם מבינים למה אני מתכוון
במילים אחרות , מסכן הילד המתבגר שיחשוב על זה שהוא אולי הומו באמצע שיעור חינוך לסובלנות כלפיהם כשרצות בדיחות על הומוים.