שונות > מה שבראש
שאלה: כמה עולה להוציא רשיון נהיגה בארץ?
T0XiN:
שכחתם את העלות המוגזמת לביטוח לרכב לנהג חדש צעיר.
Eternal:
בין 3000-4000.
במקרה הגרוע, יותר.
דוקא_כך:
לא יאומן איזו שחיתות מסואבת. (אני לא אמור להתפלא, הרי רק לפני 14 שנים עברתי את כל התהליך בארץ...) בארה"ב לא צריך לשלם לאף אחד. שעורי נהיגה?! מי שמע על דבר אידיוטי כזה?! מלמדים אותך ההורים, או חברים. אתה בא לסניף של משרד התחבורה, עובר בחינה שעולה משהו כמו $50, אחרי זה מבחן נהיגה על רכב שהביא חבר, מקבל את הרשיון, משלם עוד איזה $50, ושלום על ישראל. איזה מדינה סוציאליסטית מושחתת.
רק כ"ך!
Aaron:
--- ציטוט של: דוקא_כך על מאי 25, 2007, 16:45:43 ---לא יאומן איזו שחיתות מסואבת. (אני לא אמור להתפלא, הרי רק לפני 14 שנים עברתי את כל התהליך בארץ...) בארה"ב לא צריך לשלם לאף אחד. שעורי נהיגה?! מי שמע על דבר אידיוטי כזה?! מלמדים אותך ההורים, או חברים. אתה בא לסניף של משרד התחבורה, עובר בחינה שעולה משהו כמו $50, אחרי זה מבחן נהיגה על רכב שהביא חבר, מקבל את הרשיון, משלם עוד איזה $50, ושלום על ישראל. איזה מדינה סוציאליסטית מושחתת.
רק כ"ך!
--- סוף ציטוט ---
יואוו!!! איזה טוב זה! לא ידעתי שזה ככה בארה"ב. חשבתי שבכל העולם צריך לעשות שיעורי נהיגה.
Eternal:
--- ציטוט של: דוקא_כך על מאי 25, 2007, 16:45:43 ---לא יאומן איזו שחיתות מסואבת. (אני לא אמור להתפלא, הרי רק לפני 14 שנים עברתי את כל התהליך בארץ...) בארה"ב לא צריך לשלם לאף אחד. שעורי נהיגה?! מי שמע על דבר אידיוטי כזה?! מלמדים אותך ההורים, או חברים. אתה בא לסניף של משרד התחבורה, עובר בחינה שעולה משהו כמו $50, אחרי זה מבחן נהיגה על רכב שהביא חבר, מקבל את הרשיון, משלם עוד איזה $50, ושלום על ישראל. איזה מדינה סוציאליסטית מושחתת.
רק כ"ך!
--- סוף ציטוט ---
מה פתאום, זה לא הגיוני.
מישהו שהוא אינו מורה לנהיגה מלמד נהיגה?
ואיך בדיוק?
לא הגיוני בכלל.
וחוץ מזה, ראיתי בסרט בוראט שכן יש מורה נהיגה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה