שונות > מה שבראש
שאלה: כמה עולה להוציא רשיון נהיגה בארץ?
Aaron:
--- ציטוט של: Eternal על מאי 27, 2007, 14:46:14 ---
--- ציטוט של: דוקא_כך על מאי 25, 2007, 16:45:43 ---לא יאומן איזו שחיתות מסואבת. (אני לא אמור להתפלא, הרי רק לפני 14 שנים עברתי את כל התהליך בארץ...) בארה"ב לא צריך לשלם לאף אחד. שעורי נהיגה?! מי שמע על דבר אידיוטי כזה?! מלמדים אותך ההורים, או חברים. אתה בא לסניף של משרד התחבורה, עובר בחינה שעולה משהו כמו $50, אחרי זה מבחן נהיגה על רכב שהביא חבר, מקבל את הרשיון, משלם עוד איזה $50, ושלום על ישראל. איזה מדינה סוציאליסטית מושחתת.
רק כ"ך!
--- סוף ציטוט ---
מה פתאום, זה לא הגיוני.
מישהו שהוא אינו מורה לנהיגה מלמד נהיגה?
ואיך בדיוק?
לא הגיוני בכלל.
וחוץ מזה, ראיתי בסרט בוראט שכן יש מורה נהיגה.
--- סוף ציטוט ---
בטח למי שיש רישיון נהיגה יכול ללמד אחרים, מה לא הגיוני בזה?
אני משער שצריך ללכת עם חבר שלך שרוצה ללמד אותך למשרד התחבורה, שם הוא מראה את הרישיון שלו והם מאשרים לו ללמד אותך...
דוקא_כך:
לא לא לא
ממש לא ככה. כשאתה מגיע לסניף לעבור מבחן מעשי, את אף אחד לא מעניין איך למדת ומי לימד אותך. כל מה שאתה צריך זה לשלם את הסכום הנדרש ולהציג את הביטוח על הרכב שהביא חבר/קרוב משפחה שלך.
אתם פשוט גרים כבר הרבה זמן במדינת מאפיה מושחתת, ולכן קשה לכם לתפוס איך זה יכול להיות אחרת. אתם חושבים בתמימותכם שכל הכללים המושחתים של מדינת ישראל נועדו לשם בטיחות...
Aaron:
--- ציטוט של: דוקא_כך על מאי 27, 2007, 16:05:12 ---לא לא לא
ממש לא ככה. כשאתה מגיע לסניף לעבור מבחן מעשי, את אף אחד לא מעניין איך למדת ומי לימד אותך. כל מה שאתה צריך זה לשלם את הסכום הנדרש ולהציג את הביטוח על הרכב שהביא חבר/קרוב משפחה שלך.
אתם פשוט גרים כבר הרבה זמן במדינת מאפיה מושחתת, ולכן קשה לכם לתפוס איך זה יכול להיות אחרת. אתם חושבים בתמימותכם שכל הכללים המושחתים של מדינת ישראל נועדו לשם בטיחות...
--- סוף ציטוט ---
רק עכשיו הבנתי עד כמה הכללים במדינה גרועים. באמת מדינה סוציאליסטית מושחתת עם חוקים גרועים. אצלכם זה עולה 50$ - 100$ אצלנו 3000 - 5000 ש"ח! לא יאומן.
דוקא_כך:
כשהכהניסטים יהיו בשלטון, כל זה ישתנה.
פּז:
תיכננתי לנצל קצת את האזרחות האמריקנית שלי ולעשות רישיון נהיגה בארה"ב בחופש הגדול.
הבעיה היא שיש סעיף שאומר שחייבים להישאר משהו כמו חצי שנה אחרי שעברת את הטסט.
חבל.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה