עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

לשמאלנים ששכחו ומדברים על שיוויון זכויות

<< < (7/7)

TzionIL:
כל מילה בסלע!! כל הכבוד!!!!!!!! :)

yossso:

--- ציטוט של: Juda-Yoda על מאי 02, 2008, 14:26:36 ---הערבים והמוסלמים הם בני אדם בדיוק כמוני וכמוך,פשוט מישו אחר שוטף להם את המוח.
אתה לא מנסה להבין למה הם פועלים כמו שהם פועלים וזאת הטעות שלך,המוח שלהם שטוף יותר משמאלנים.

--- סוף ציטוט ---

כולנו בני אדם... זה טיעון מאד חלש. העניין הוא, האם האדם הוא כבר חסר-תקנה, או לא.
בקשר לשמאל, אתה כ"כ טועה - יש מחבל לשעבר של אש"ף שמסביר למה האיסלאם הוא רשע (תרשום hitler islam ביוטיוב, סרטון ראשון), האם פגשת שמאלני שאומר שהאיסלאם רשע? האם פגשת ישראלי לא כהניסט שאומר שהאיסלאם רשע? אני יודע גם למה השמאלנים כ"כ פנאטים - הם ילדים למשפחות הרוסות, שהושפלו בילדותם, והיצמדותם לשמאל היא הדבר היחיד שנותן להם תחושה של כוח - תחושה שהם שולטים בחיים שלהם. הטמבל שנתן כאפות לילד בבית הספר, הוא אחראי לכך שאותו ילד כאפות הפך לשמאלני (והוא לעד יהיה שמאלני ללא קשר למציאות - הפחד שלו לאבד את הכוח היחיד שאי פעם קיבל, הוא עצום.). זה לא חייב להיות כאפות, זה יכול להיות השפלות מילוליות - עובדה שיש גם נשים מהשמאל.

אני חושב שהפלסטינאים כבר עברו את נק' האל-חזור. - המוח שלהם שטוף מדי מכדי שננסה לשכנע אותם מלחזור בהם. אתה יכול לנסות לדבר איתם בתגובות לוידאו-ים על "פלסטין" ביוטיוב, אני הגבתי לחלק מהתגובות שלהם, לא קיבלתי תשובה במסרים, אבל אולי הם הגיבו בתגובות. לא מדי איכפת.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה