עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
לשמאלנים ששכחו ומדברים על שיוויון זכויות
נץ וגאה בזה:
ערבים בעלי תעודת זהות כחולה מבצעים מדי יום ביומו:
1.) בניה בלתי חוקית מסחררת (99% מכמות הפשעים בתחום זה במדינה) והשתלטות עויינת על אדמות.
2.) השגת גבול וגניבות (גונבים הכל, מפרות ועד מתכות משלטים בכבישים), 85% מהעבירות בתחום זה מתבצע ע"י הערבים.
3.) תאונות דרכים, עבירות תעבורה, סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה, זיוף מסמכים ורשיונות, ילדים שנוהגים בדרום הפרוע בטנדר הגנוב של אבא, הרבה מאוד מעבר לגודלם היחסי באוכלוסיה.
4.) תמיכה וסיוע לאויבים מבחוץ, גיס חמישי, ודי לחכימא.
5.) חטיפת נערות יהודיות לכפרים שלהם, אונס יהודיות, הטרדות מיניות ושאר מעשי סדום ונבלה.
6.) רציחות בתוך החמולה שלהם על רקע "חילול כבוד המשפחה".
7.) רצח של מישהו שמוכר ביתו ליהודי.
8.) אי תשלום ארנונא, ושאר מיסי שרות מוניציפלי, אי תשלום מס הכנסה, אי תשלום מיסי תשתיות (מים, חשמל, ביוב וכו') ואחר כך בגלל שהמועצות המקומיות שלהם בגרעון עתק (אחרי שהם גם ממנים לג'ובים בעירייה המקומית את כל בני החמולה עם משכורות בלתי רציונליות) משביתים את המשק.
9.) הסעה ומתן דיור וסיוע למסתננים ערבים אל תוך המדינה.
10.) פוליגמיה.
11.) קניית בתים בשכונות יהדיות בערים הגדולות ע"י כסף סעודי.
12.) אי הליכה לעבודה וקבלת הון על ביטוח לאומי ודמי אבטלה.
13.) זיהום של הים ושל הקרקע בשפכים מהישובים שלהם בגליל ובנגב.
14.) יש להם ועדת מעקב עליונה, דבר שאין לאף מיעוט אחר באף מדינה אחרת בטח ובטח שלא באף מדינה מוסלמית אחרת בעלת מיעוט לא מוסלמי.
15.) הם השתלטו על השידורים הטלוויזיונים בערוצים 1, 2 ו-10 בבקרים ובימי שישי עד הצהריים.
16.) הם מבריחים מכל הבא ליד באזור גבולות ירדן-ישראל-מצרים ומגבול הלבנון.
17.) גניבת נשק ומסמכים מבסיסי צה"ל.
18.) גידול והפצת סמים במדינה, (מה הפלא כששלוש מתוך 4 המדינות המייצרות מגדלות ומפיצות את הסמים בעולם על כל סוגיהם, הם: סוריה, לבנון ואפגניסטן, וכל מילה אחרת מיותרת).
10:
אתה כל כך צודק עד שבא לבכות, לדעתי מה שצריך לעשות זה לבטל את זכות הסיעוד לאדם שלא תורם למדינה וצריך לעשות הרס לבית לא חוקיים בנוסף עם קנס משמעותי, גג לא להרוס אפשר לתת אותו בתשלום זעום לאנשים, ככה המדינה יכולה להרוויח יאמבה של כסף שהיא יכולה להשתמש בו בשביל הצבא ובשביל כל האנשים שכן מגיע להם הכסף.
אני בב"ש שאני גר שם יצא לי ליראות שבמשרדי הביטוח הלאומי ובחדרי המיון(במיוחד מיון ילדים) נמצאים רק בדואים! לא אף אחד אחר, וישנם כפרים שלמים קטנים שנבנו בדרך לא חוקים ובכוונה הם פרוסים ברוחב ולא נמצאים אחד לייד השני, זה בשביל לתפוס הרבה יותר שטח כמו שיטת "חומה ומגדל" שהתבצעה לפני קום המדינה. עם רק היה אפשר לפחות להכניס את מה שכל הנגב כבר סובל שנים למודעות ציבורית בתקשורת... אבל ככה זה המרכז חי בבועה השמאלנים והנגב אוכל חרא, בגלל זה לא היה כימעט אכפת עד לא מזמן משדרות, הקסאמים משתגרים שם הרבה יותר זמן ממה שהתקשורת מספרת.
אלירן:
כול מילה אמת, צריך להפיץ את זה במייל..
Aaron:
תודה. זה חשוב מאוד.
יהודי בלב ובנשמה:
נץ, פרסמתי את המאמר הזה בפורום(עם קרדיט כמובן) ותראה את אחת התגובות שנתנו לי:
מאיפה כל הנתונים?
חובת ההוכחה עליך לפי סעיפים:
1.בניה בלתי חוקית 99% אחוז קודם כל תוכיח, ולאחר מכן אתה מוזמן להסביר לי איך הם אמורים לבנות חוקי אם לא נותנים להם אישורים.
2. 85% מגניבות והשגת גבול - תוכיח
3. מעבר לחלקם היחסי באוכלוסיה - תוכיח
4. כמה ערבים הורשעו על סעיף מתן עזרה לפיגועים?
5. מתי זה קרה? כמה זה נפוץ?
7. מתי מישהו נרצח כי מכר ביתו ליהודי?
11. תוכיח
12. הון לא בטוח שהם עושים אבל כן מרמים את מס ביטוח לאומי. השאלה היא כמה (כי אנחנו היהודים הרי אף פעם לא מרמים את ביטוח לאומי) ומה האופציות האחרות שלהם.
13. רק הם מזהמים ואף יהודי לא שופך שפכים לים נכון? וחוץ מזה זאת לא עבירה על החוק.
14. יש להם ועדת עליונה. אכן לא בסדר. הם רוצים לעקוב אחר המצב שלהם בחברה. פשע.
15. שקר מוחלט. גם אם יש שידורים בערבית זו רשות השידור ששייכת למדינת ישראל. ומי בכלל רואה טלויזיה בשעות הללו?
16. כל הערבים מבריחים או שמא אנחנו מדברים קבוצה ספציפית (בדווים).
17. תביא נתונים על כמות הגניבות ולעומת יהודים שגונבים ומוכרים לחמאס.
18. שוב נתונים.
ד"א לפחות 3 רבעים מהרשימה אפשר לרשום גם על יהודים.
אני לא אומר שאין בעיות עם המיעוט הערבי במדינה, אבל להציג את זה ככה זה גם חד צדדי שלא לוקח בחשבון כמה אופציות עומדות לפניהם, וגם מעוות את המציאות.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה