כתב נושא: השמאל  (נקרא 4634 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק palsar

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
השמאל
« ב- : מאי 24, 2007, 10:18:53 »
אנשים חולים בראש? או שסתם פחדנים שמוכנים לתת הכל כדי שלא יפגעו בהם?

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
השמאל
« להגיב #1 ב- : מאי 24, 2007, 10:22:30 »
חולים בראש.
אם ליפני 20 שנה הייתה אומר שבעוד 20 שנה ניתן את גוש קטיף , אנשים היו אומרים שאתה משוגע והיו נותנים לך הפניה לפסיכיאטר.

מנותק palsar

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
השמאל
« להגיב #2 ב- : מאי 24, 2007, 10:30:13 »
אבל אני פשוט נדהם מהמצב שהורגים אותם (שמאלנים, ימנים לא משנה, יהודים) והם עדיין ממשיכים לתמוך באוייב, זה כמו להתאבד.
כמה שלא תסביר להם הם לא יבינו שנתינת שטחים לא תביא לשלום אלה להפך לחיזוק הנחישות של האוייב.
זה משהכי מדהים בתופעה שנקראת השמאל. - ואני עדיין לא מבין אותה.

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
השמאל
« להגיב #3 ב- : מאי 24, 2007, 10:38:11 »
קח את זה שזה הטבע שלהם.
לא סתם יש סטראוטיפ על יהודים ששונאים יהודים.
"היש עם בעמים אשר בניו הגיעו לסילוף כזה, שכלי ונפשי, שכל מה שעושה עמם, כל יצירתו וכל ייסוריו, הם בזויים ושנואים, וכל מה שעושה אויב עמם, כל שוד וכל רצח וכל אונס ממלא את לבם רגש הערצה והתמכרות?... וכאן ידבקו בו חיידקים של שנאה לעצמו... עד כדי כך שיראה את הגאולה בנאצים הפלשתינאים, שהצליחו לרכז כאן בארץ את האנטישמיות הזואולוגית של אירופה עם תאוות הפגיון שבמזרח. כל עוד ילד יהודי... יכול לבוא לארץ ישראל ולהידבק כאן בחיידק השנאה העצמית... אל דומי למצפוננו"(ברל כצנלסון 1936).

ותקרא את המאמר של העצני שאני אביא עוד שנייה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
השמאל
« להגיב #4 ב- : מאי 24, 2007, 10:53:13 »
שנאה עצמית שכזו היא הסם החזק ביותר שהמציא האדם, והגויים אפילו לא התנסו בו לעולם.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק איציק

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
השמאל
« להגיב #5 ב- : מאי 24, 2007, 13:24:52 »
 אני חושב אחי  שהשמאל מורכב מאנשים שמרחמים על אויבנו וגם על רמת החיים שלהם
אני חושב שכל הדעות השמאלניות הם בעצם לשמור העל הבורסה על הרכוש ועל כל מה שהם השיגו  -אז יש בזה קצת היגיון
כי הם חושבים שכאנחנו נעשה טרנספר אז כל העולם יחרים אותנו  ואז זה יפגע ברמת חיים שלהם הם פוחדים לגמור כמו צפון קוראיה
אבל המצב שלנו שונה משל צפון קוראיה !
אני רואה אותם בתור אנשים שכרגע יש להם מה להפסיד לא כמו בקום המדינה  ובנאדם שיש מה להפסיד  תמיד לא ירצה להפסיד !
וזה גם הבעיה חוסר אופטימיות שיש לשמאל לגבי כוחה של מדינת ישראל שהם עוד מנסים לפקפק  בכוח של הצבא
כמו במלחמת לבנון ! הפסדנו רק בגלל שהתקשורת אמרה שהפסדנו בפועל מי שמנצח זה לא מי שעומד על הרגליים  גם אנחנו וגם הם על הרגליים  אבל הם על הרגליים
וצריכים לבנות בית מחדש כפרים מחדש  לא היה יום שנסראללה לא בכה מה"תוקפנות הישראלית " וביקש מהעולם שיפסיקו את זה .

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
השמאל
« להגיב #6 ב- : מאי 24, 2007, 13:31:58 »
גם לימין לא חסר מה להפסיד ,

הממון של השמאל האקטיבי כמו שלום עכשיו לדוגמה שמדיע אתם יודעים מאיזה אנשים.

The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
השמאל
« להגיב #7 ב- : מאי 24, 2007, 14:21:15 »
אני חושב אחי  שהשמאל מורכב מאנשים שמרחמים על אויבנו וגם על רמת החיים שלהם
אני חושב שכל הדעות השמאלניות הם בעצם לשמור העל הבורסה על הרכוש ועל כל מה שהם השיגו  -אז יש בזה קצת היגיון
כי הם חושבים שכאנחנו נעשה טרנספר אז כל העולם יחרים אותנו  ואז זה יפגע ברמת חיים שלהם הם פוחדים לגמור כמו צפון קוראיה
אבל המצב שלנו שונה משל צפון קוראיה !
אני רואה אותם בתור אנשים שכרגע יש להם מה להפסיד לא כמו בקום המדינה  ובנאדם שיש מה להפסיד  תמיד לא ירצה להפסיד !
וזה גם הבעיה חוסר אופטימיות שיש לשמאל לגבי כוחה של מדינת ישראל שהם עוד מנסים לפקפק  בכוח של הצבא
כמו במלחמת לבנון ! הפסדנו רק בגלל שהתקשורת אמרה שהפסדנו בפועל מי שמנצח זה לא מי שעומד על הרגליים  גם אנחנו וגם הם על הרגליים  אבל הם על הרגליים
וצריכים לבנות בית מחדש כפרים מחדש  לא היה יום שנסראללה לא בכה מה"תוקפנות הישראלית " וביקש מהעולם שיפסיקו את זה .
טוב אז יש גם את אלה שלוקים בתסמונת: "היהודי כפוף הגוו חבר השטעטל הפולני של המאה ה-18", כל מי שפוחד מ:"מה יגיד העולם", מבחינתי הבוגדים המסוממים והפחדנים שייכים לאותה קטגוריה בסופו של דבר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק איציק

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
השמאל
« להגיב #8 ב- : מאי 24, 2007, 14:25:49 »
ליאו אתה צודק גם לימנים יש מה להפסיד
אבל הם בניגוד גמור לשמאלנים מאמינים שהם לא יפסידו  או שגם מוכנים לקחת את ההימור כאשר אין ברירה

ולשמאל שאכפת ממה יגידו העולם  הם חבל על הזמן פחדנים אני חושב שאנחנו יכולים להיסתדר עם העולם  במיוחד שמולנו ה"פלשתינים"

« עריכה אחרונה: מאי 24, 2007, 14:39:35 על ידי איציק »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
השמאל
« להגיב #9 ב- : מאי 24, 2007, 17:54:05 »
השמאלהים חיים בחלום המתוק של השלום.
עוד מטר אדמה אחד ויהיה שלום......
כמה חבל שזה לא נכון אם כול מטר הניצחון של הערבים מיתקרב.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
השמאל
« להגיב #10 ב- : מאי 24, 2007, 18:21:48 »
שמלאנים הם סוג של אנשים מוזרים שחיים באיזשהו עולם דמיוני ולא מודעים למה שמתרחש בכדור הארץ.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
השמאל
« להגיב #11 ב- : מאי 24, 2007, 19:04:24 »
שמלאנים הם סוג של אנשים מוזרים שחיים באיזשהו עולם דמיוני ולא מודעים למה שמתרחש בכדור הארץ.
נכון,
זה מה שקורה שלוקחים יותר מדי סמי "שלום"

מנותק dorgreen

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
השמאל
« להגיב #12 ב- : מאי 24, 2007, 19:23:41 »
רוב השמאלנים שאני מכיר הם אנשים בלי גאווה לאומית, הם רואים את העולם ואת עצמם כחלק מהמין האנושי וחושבים שאין צורך שיהיו מדינות.
הם בזים ליהדות ובאותה עת מסוגלים ללהפגין עם ערבים.
רובם אומרים את כל דברי הנאצה שלהם ואחרי הצבא עוזבים את הארץ.
כשאומרים על יהודים the scum of the earth אני חושב על אנשים כאלה.

בייקר

• אורח
השמאל
« להגיב #13 ב- : מאי 24, 2007, 21:28:40 »
לדעתי האידאולוגיה הקומוניסטית אשמה היא הרסה חלק ניכר של העולם,האתאיזם,הקוסמופוליטיות,העדר הערכים,ההדוניזם,הנהנתנות,העכשויזם יצר לנו מוטציות שמאלניות.