חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
** התשובות של איתמר בן גביר לתאריך 30 במאי **
IRON_MAN:
1.תאזין למה שעמיר בניון אומר על הבוגדים מהשמאל בשורה הכחולה צריך להוריד את הקובץ ולשמוע תחזור להגיב.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314143,00.html
2.האם יש סיכון לתיק פלילי במידה ואני יצטרף לנוער חזית יהודית-לאומית? אני רוצה להצטרף אבל אני מפחד שיפתחו לי תיק במשטרה כי אני לא רוצה שיהיה לי רישום פלילי האם אין סיכון לתיק פלילי? כי יש עוד כמה חברים שלי שרוצים להצטרף אבל אנחנו חוששים ממרשם פלילי.
3.איך ייתכן שמפלגותיהם של טיבי ובשארה בכנסת ורק כ"ך מחוץ-לגדר? רק במדינה שזקוקה לאשפוז.
4.מה אתה חושב על בוגדים כמו :טלי פחימה,אורי אבנרי,יוסי ביילין,יוסי שריד,שולמית אלוני,זהבה גלאון,גדעון לוי,יונתן פולק, איך צריכים להתנהג עם שונאי-ישראל האלו? איך זה שטלי פחימה לא במעצר מנהלי ונועם פדרמן כן? ואם אתה מכיר את יונתן פולק מדובר בבוגד שחבר בתנועת אנרכיסטים נגד הגדר בכל שבוע בהפגנה בבילעין הוא נעצר לאחר שהוא וחבריו זורקים על כוחות הבטחון שם אבנים ומפריעים להם לעשות את עבודתם תוך שהם מפרים צו-אלוף ונכנסים לשטח צבאי סגור אז אותו יונתן פולק נעצר בכל שבוע ומיד משוחרר אז השאלה שלי היא למה לא נותנים לבוגד הזה מעצר-מנהלי בדיוק כמו שהם נתנו לנועם פדרמן הצדיק?. למה השב"כ לא שם במעצר-מנהלי פעילי שמאל-קיצוני כמו יונתן-פולק וטלי פחימה? למה יש אפלייה ?
5.האם במקרה שממשלת-ישראל תחליט חלילה לשחרר מחבלים שידייהם מגואלות בדם-יהודי תמורת גלעד שליט אנחנו נדרוש את שחרורם של עמי פופר,יונה אברושמי,חברי מחתרת בת-עין,דני טיקמן,יגאל עמיר,חגי עמיר? אני חושב שאם הממשלה משחררת טרוריסטים ערבים שרצחו יהודים אליה לשחרר גם את עמי פופר ושאר האסירים היהודים מסכים איתי? איך ניתן לפעול בנושא הזה?
רק כהנא:
שלום לך,
יש הרבה אנשים בישראל שהם כן תומכים ברעיון של חזית אבל הם בכול זאת מצביעים ל- ליכוד,ליברמן-דוברמן,ש"ס וכו'..
איך אתה חושב שבבחירות הבאת יהיא אפשר לימשוך אנשים כדי שיצביעו לחזית?
אתה לא חושב שצריך לעשות כול מיני דרשות והרצעות ברחבי הארץ כמו שכהנא היה עושה?
IRON_MAN:
1.מה אתה חושב על ג'וליאן ספיר הצרפתי שחיסל נהג-מונית ישמעאלי?
איך אפשר לסייע לאסירים היהודים המסכנים? למה משחררים מחבלים ערבים ואותו ואת עמי פופר ושאר האסירים היהודים לא?
2.מה אני צריך להגיד לשמלאני שאומר לי שלא כל הערבים שונאים אותנו? הם אומרים שיש ערבים "שהם חילוניים
והם רק רוצים להתפרנס בכבוד" מה אני צריך לענות-להם?
ומה עונים לשמלאנים שטוענים שהאצ"ל והלח"י היו גם טרוריסטים?
אילן208:
שלום איתמר
רק שאלה אחת
1.מה דעתך על הבחירות בתוך מפלגת העבוד השמאלנית קיצונית?
לדעתי צריך שאיילון יבחר כי הוא רוצה גם ככה לצאת מהממשלה ואז כשיבחר יצא מהממשלה העם יבחר "ימין"(ביבי)
ואז יש סיכוי לחיים בן פסח לעלות למדינה
וביבי לפחות כראש ממשלה עשה את המינימום שגם זה טוב כי השמאל לא עושה אפילו את זה אלא רק הופך את הדברים ליותר גרועים.
אז שוב תודה מראש
wakeupisrael
ורפואה שלמה לאמך
IRON_MAN:
1.איך אנשי השמאל הקיצוני דוגמת פושעי-אוסלו(יוסי ביילין,יוסי שריד,שמעון פרס,אורי אבנרי,גדעון לוי) לא מתביישים במעשיהם שבעקבותם נרצחו 1500 יהודים? איך הם עוד מעזים להטיף לנו ללכת בדרך ההתאבדוית שלהם ומנסים להחדיר לעם-ישראל את האידיאולוגיה השמאלנית-בוגדנית שלהם?(בעזרת התקשורת)? איך הבוגדים האלו לא מתביישים להסתכל לעיננים של כל יתומי אוסלו ? איזה הסבר יש לכך מבחינה הלכתית? כי זה פשוט טירוף.
2.מי הם אותם האנשים המכונים "האליטות" השולטים בחיינו ומכתיבים לנו מה לעשות ועושים דה לה-גיטמציה לכל אדם המערער על שלטונם(הרב מאיר כהנא זצ"ל-הי"ד,(רחבעם זאבי(גנדי)הי"ד)? מי הם אותם אנשים הרודפים אותנו מי הם אותם אנשים אשר סותמים פיות ? אתה יכול להסביר לי מי הם ואיך הם פועלים ואיך אפשר לפעול נגדם וגם איך הגענו למצב שבו הם שולטים כאן? תפרט לי בשמות באיזה שמלאנים-מתיוונים מדובר טוב?
3.מה אתה חושב על זה שמדינת-ישראל בטיפשותה ותמימותה מעניקה "מחוות-הומניטריות" לערבים הנאצים מעזה אשר רוצים להשמידנו? מה הטימטום הזה?
4.למה הממשלה מוכנה לשחרר מחבלים איסלאמונאצים שידייהם מגואלות בדם-יהודי ומצד שני היא לא מוכנה לשחרר את האסירים היהודים-ביטחוניים כמו: עמי פופר,חברי מחתרת בת-עין,יונה אברושמי,דני טיקמן,יגאל עמיר,חגי עמיר?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה