חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
** התשובות של איתמר בן גביר לתאריך 30 במאי **
רק כהנא:
שלום רב,
איך לדעתך אפשר לשכנע את העם שכן צריך לגרש את האויב הערבי וכן צריך מדינת הלכה??
ישר כח על מה שאתה עושה ושהקדוש ברוך הוא ישמור עליך.
אלירן:
1)מה יש להגיד לנו על מה שקרה בחברון אם השמאלנים ימח שימם והערבים שבאו ועשו בעיות
ואישתך שתיחיה יצאה כנגדם..
אני חושב שצריך לטפל בהם ביד קשה ובזרוע נטויה כי לדעתי הם לא חלק מעם ישראל הם ערב רב.
תודה וכול טוב.
IRON_MAN:
זה הקישור לשיר של עמיר בניון:
http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/946266
איתמר בן גביר:
שלום לכולם.
אני כותב את הדברים ערב ההפגנה של ארגון הבוגדים שלום עכשיו בחברון וערב מצעד התועבה שאמור להערך בירושלים. מה שאומר שכולנו חייבים להיות מגוייסים נגד עוכרי ישראל למיניהם וכך אני משתדל לעשות. על כן האיחור בכתיבת תגובה זאת ובשל כך הקיצור המתחייב בכתיבת התשובות :
1. לבייקר ידידי , מסכים איתך בהחלט כי היום העם בעד גירוש האוייבים אך לצערי במבחן הקלפי זה לא ממש משקף....אם הדברים שכתבתי בפעם הקודמת נשמעו כמי שמכיר בכשלון אז כפי הנראה שלא הובנתי נכון. עצם זה שאנחנו קיימים זו הצלחה. עצם זה שאנו מפיצים את הרעיון זה הישג. אודה ולא אבוש שבבחירות הקודמות התאכזבתי, ציפיתי ליותר קולות, ליותר מצביעים וליותר אמת בדברים של עשרות אלפים שניגשו אלינו ברחוב ואמרו ש"הפעם נצביע לכם" - אבל יחד עם זאת התוצאה בבחירות הקודמות בודאי שלא גורמת לי יאוש ואינני חושב שהיה כישלון. הפצת המסר זה הישג. הפצת הרעיון זו הצלחה ועצם הצבת הנושאים שאנחנו מאמינים בהם על סדר היום הציבורי זו הצלחה כבירה.
2. הצטערתי לשמוע שאחיך נרצח על ידי בני עוולה. מי ייתן ולא תדע עוד צער. אגב, מתי זה קרה ואיך ?אם תרצה תרחיב בנושא אפילו בפרטי.
3. לרן הכהניסט. לא חזרת אלי עם הנושא של אותה משפחה שגרה סמוך לביתך. מכל מקום ולפני שאני משיב רק הערה קטנה - עם כל הכבוד לרשימה שכתבת אינני חושב שאביגדור ליברמן ראוי לשבת לצד הרב כהנא ו/ גנדי. ליברמן הוא פוליטיקאי שמדבר רבות אך במבחן התוצאה הוא נכשל שוב ושוב ושוב. הוא היה מנכ"ל משרד ראש הממשלה בעת שביבי מסר את חברון. הוא שימש כשר בממשלת שרון שהיוותה גשר לגירוש וגם היום הוא ממשיך לשבת בממשלת אולמרט שמחפש ויתורים והתרפסות. ולגופם של דברים אני בודאי מסכים איתך שיש מקום לפעול נגד המקום שמתקרא בית המשפט העליון. רק היום ישבתי שם בעתירה נגד שלום עכשיו שיגיעו לחברון ושוב ניתן היה לראות איך למען אנשי השמאל השופטים יוצאים מגדרם ומתעלמים מכל ההלכות המשפטיות שקבעו ( האם למרזל ולי היו מאפשרים להיכנס לאום אל פאחם ?....).
4. אפשר למנוע מהסוטים לצעוד בירושלים ואפילו ניתן לעשות כך בצורה חוקית... אם נגייס כמאה אלף בכניסה לירושלים בעת המצעד לא יהיה מצעד !!! אם יתגברו המחאות נגד המצעד לא יהיה מצעד !!!!
5. יחסי לקבוצות השונות שהצגת הוא כדלקמן : אינני פוסל כל זרם הפועל לפי ההלכה ותורת ישראל הווה אומר חסידים או ליטאים, אנשי כיפות סרוגות או חרדים. באשר לרופרמים כאן אין לי אלא לצטט את דברי מורי ורבי הרב כהנא שגינה אותם ויצא נגדם כאשר הם פוסחים על שני הסעיפים , משמיטים קטעים מתורת ישראל ובוגדים ברעיון היהודי.
6. ושוב לרן הכניסט: קודם כל אין לך ממה לפחד בעניין תיק פלילי . זה באמת לא סוף העולם אבל יחד עם זאת חשוב לציין כי חזית יהודית היא תנועה חוקית , מפלגה רישמית בישראל ואין כל סיבה שיפתח נגדך תיק בשל פעילותך במפלגה זו. כמובן שאם תגיע להפגנה ותחסום כביש או תעשה דבר חריג יפתח נגדך תיק. אינני בטוח שזה סוף העולם אך לשאלתך בהחלט ניתן להיות פעיל גם ללא תיק במשטרה.
7. ובעניין שחרור האסירים. התחלנו כפי שבטח שמעת בקמפיין שאומר שאם ברגותי הרוצח ישתחרר אין כל סיבה שעמיר ישאר בכלא. נמשיך להפיץ את קמפיין זה שוב ושוב.
8. לרק כהנא. אינני פוסל כמובן דרשות והרצאות אך צריך להבין שהיום האמצעים השתנו . בזמן הרב היה צריך להגיע ממקום למקום בשביל 10 אנשים אך היום בעידן האינטרנט יש כלים נוספים וזאת כמובן מבלי לפסול את הכלים הישנים.
9.ושוב לרן. אינני תומך בהרג של ערבים. אמנם אנו במלחמה ובמלחמה כמו במלחמה אך אני אישית מעדיף לגרש את האוייב מהארץ וחושב שעל הממשלה מוטלת המשימה לעשות זאת.
10 ארגון חוננו בראשותו של ר' שמואל מידד עוזר לאסירים.
11. אני בהחלט מסכים שלא כל הערבים שונאים אותנו אבל רובם כן. יתרה מזאת , אין לנו כאן עניין עם ערבי באופן פרטי. יש כאן עם שרוצה להשמיד אותנו ( במקרה הרע ) או חומד בארצנו ( במקרה הפחות רע...). אנחנו - בניגוד לשמאלנים - מבינים את הערבים. יודעים שהם לא יסתפקו רק בחברון ושכם ועזה אלא בשייח מוניס ( רמת אביב ) קסטינה (קרית מלאכי) ועוד ועוד. דווקא בשל כך אנו רוצים לגרש את האוייב הערבי.
12. אפשר גם אפשר לשכנע את עם ישראל לגרש את האוייב. זה תלוי בנו ובמסירות נפש שנשקיע לשם כך.
13. באשר לאירוע עם רעייתי. הגיעו לכאן קבוצה של אנשי שמאל, אנרכסטים ועוד פורעי חוק יחד עם ערבים והשתוללו על הגדרות. הם עושים זאת הרבה פעמים ומנצלים מצב שהגברים בעבודה אז אשתי היקרה עשתה מעשה וזרקה ביצים לעבר כמה מהם ואגב גם פגעה.... אמרנו שמדובר בפרובוקציה של אנשי השמאל שבאים לכאן פעם אחר פעם במטרה לעורר מהומה.
14. ולשאר שאלותיך רן הרי הם שאלות רטוריות ואני מסכים לרוב הדברים שכתבת.
באהבת ישראל.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה