כתב נושא: למה מחקתם את המייל שקיבלתי?  (נקרא 3349 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
למה מחקתם את המייל שקיבלתי?
« ב- : מאי 20, 2007, 14:28:36 »
הבאתי לכם מייל מצחיק שקיבלתי שתפיצו עם אולמרט בכיכר של רבין ימ"ש ומחקתם כמו שהשמאלנים עושים למה? זה לא פורום של כהניסטים פה?.?  :o

בייקר

• אורח

Aaron

• אורח
« להגיב #2 ב- : מאי 20, 2007, 14:37:09 »
ארקדי, לצערינו אנחנו צריכים לפעול לפי החוקים של הממסד הבולשביקי. ברגע שתיהיה ממשלה כהניסטית, אימיילים כאלה לא יהוו בעיה.
ארקדי, אתה רוצה שיפסלו את התנועה שלנו?
אתה רוצה להסתבך בבית משפט?
אסור להסית לרצח ראש ממשלה וערבים, אבל מותר לקרוא לרצח יהודים - אלה החוקים של הממסד.

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : מאי 20, 2007, 14:41:11 »
אהרון אני חושב שזה מצחיק וסאטירה למה לשמאל מותר לעשות סאטירה שיהודים מתים ואנחנו לא? זה לא הסתה אל תהיו בולשביקים תהיו כהניסטים אל תכנעו כי אתם תהיו כמו הממלכתים שחיים ואני שונאים

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : מאי 20, 2007, 14:47:40 »
ארקדי שלום,

אהוד שמאלמרט הוא חלק מהאליטות הבולשיביקיות שהורסות את המדינה.

הממסד הבולשיביקי בא''י הוא אנטידמוקרטי כלפי יהודים נאמנים. אין ליהודים הנאמנים שום זכויות. הממסד גם שונא את המזרחיים, הרוסים, הדתיים, המתנחלים, החרדים, הימניים, והלאומיים.

לעומת זאת, ערבים מוסלמים שאומרים מפורשות שהם רוצים להשמידנו, והשמאלניים שתומכים באוייבינו - שתי הקבוצות האלו של שונאי ישראל יכולות לעשות כל פשע אפשרי ואף אחד לא מיישם את החוק נגדן.

לכן, התמונה שקיבלת במייל היא תמונה בלתי חוקית אך ורק בשבילנו. אילו זו הייתה תמונה דומה נגד מזרחיים, רוסים, דתיים, מתנחלים או ימניים, זה היה מותר בישראל הבולשיביקית.

אולם אין לנו בררה אם אנו שואפים להפוך לתנועה המונית - אין בררה, אנו חייבים לפעל במסגרת החוק למרות שהחוק הוא לא צודק. אם נהפוך לתנועה המונית, בע''ה, נפעל לשנות את החוק הלא צודק כדי ליצור מדינה יהודית אמיתית.

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : מאי 20, 2007, 14:53:47 »
ארקדי שלום,

אהוד שמאלמרט הוא חלק מהאליטות הבולשיביקיות שהורסות את המדינה.

הממסד הבולשיביקי בא''י הוא אנטידמוקרטי כלפי יהודים נאמנים. אין ליהודים הנאמנים שום זכויות. הממסד גם שונא את המזרחיים, הרוסים, הדתיים, המתנחלים, החרדים, הימניים, והלאומיים.

לעומת זאת, ערבים מוסלמים שאומרים מפורשות שהם רוצים להשמידנו, והשמאלניים שתומכים באוייבינו - שתי הקבוצות האלו של שונאי ישראל יכולות לעשות כל פשע אפשרי ואף אחד לא מיישם את החוק נגדן.

לכן, התמונה שקיבלת במייל היא תמונה בלתי חוקית אך ורק בשבילנו. אילו זו הייתה תמונה דומה נגד מזרחיים, רוסים, דתיים, מתנחלים או ימניים, זה היה מותר בישראל הבולשיביקית.

אולם אין לנו בררה אם אנו שואפים להפוך לתנועה המונית - אין בררה, אנו חייבים לפעל במסגרת החוק למרות שהחוק הוא לא צודק. אם נהפוך לתנועה המונית, בע''ה, נפעל לשנות את החוק הלא צודק כדי ליצור מדינה יהודית אמיתית.

איזה כבוד תודה רבה שטרחת לענות לי פה אני מאוד מעריך את זה ותודה לך  אבל חיים הרב כהנא לא התקפל לחוקים של הממלכתים ובכל זאת נכנס לכנסת מבלי להכנע
אתה לא חושב שאם תתחיל להכנע לחוקי השקר שלהם אז אתה תשדר צביעות ותהיה כמו כולם רודפי כסא ומבטיחי שקר? כהנא לא הסכים להתקפל במילימטר וככה זכה למוניטין החזק שלו.

Aaron

• אורח
« להגיב #6 ב- : מאי 20, 2007, 15:07:55 »
ארקדי, צריך לפעול בחכמה. אם נעבור על החוק, הפורום הזה יסגר, יעצרו אותנו וזה יהיה סופו של הארגון שלנו, אתה רוצה שזה יקרה?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : מאי 20, 2007, 15:18:15 »
אילו זה היה עיקרון, ארקדי, היית צודק, אסור להתפשר בעקרונות שלנו.

אבל מה העיקרון כאן? האם דוקא חייבים לומר שצריך להרוג את שמאלמרט? מה זה ישיג חוץ מלסבך את אנשינו בא''י? וזה גם ירתיע את המוני העם מלהצטרף אלינו. כי הם יפחדו.

אנו לא נתפשר על העקרונות שלנו ח''ו. אולם אין שום עיקרון פה. זה לא יקדם את העניין שלנו.

כתבת שאני בארה''ב ממילא. אם נהפוך לתנועה המונית, אני לא חושב שאהיה בארה''ב. ואני כן חושב שיש לנו סיכוי לעשות זאת אם נפעל בחוכמה.

ד''א, ברוך הבא לפורום.
« עריכה אחרונה: מאי 20, 2007, 15:19:04 על ידי חיים בן_פסח »

עז77

• אורח
« להגיב #8 ב- : מאי 20, 2007, 15:44:59 »
שלום ארקדי לפני שאענה לך אני רוצה לתקן את אהרון ולומר שהפורום לא ייסגר ואיש לא ייעצר כאן ללא צו מבית משפט בארה"ב,
שכן כל המידע על הגולשים שמור בבסיס נתונים הממוקם בארה"ב, מעבר לכך חיים ואהרון צודקים ארקדי בכך
שכרזות מסוג זה יהיו המקלות בגלגלים שיכולים במידה אחרת להוביל אותנו לשלטון.

ארקדי בתחבולות תעשה לך מלחמה נאמר בתנ"ך,
ראשית עלינו לשחק את המשחק של הצוררים הבוגדנים,
וככל שנתחזק נוכל לבטל עוד גזירה ועוד גזירה, לבסוף העם לא יוכל לסרב לתחושת הגאווה והבטחון שאנו נספק לו
והימין האמיתי תהיה למפלגת שלטון ואז ידידי אני מבטיח לעזור לך לתלות את התמונה הזו על מגדלי עזריאלי שייקראו מגדלי גולדשטיין,
דברים יישתנו בהחלט! ויוחזר חוק העונש מוות למחבלים ומסייעיהם, ומזאת יבין כל אחד אשר יבין.

בנתיים, החוקים המעוותים האלה צריכים להיות הכלי שלנו,
כמו שבכל אומנות לחימה מלמדים איך לקחת את הכח המופנה נגדך ולהיעזר בו כמנוף לתגובת נגד היריב המיישם אותו,
ככה ב"ה נפעל, ככה ב"ה ננצח - ארקדי היה סבלני, השמר לחוקים הזמניים האלה ובבוא היום ביחד נעזור לשנות אותם לחוקים צודקים ודמוקרטיים באמת!
« עריכה אחרונה: מאי 20, 2007, 15:47:39 על ידי עז77 »

מנותק dorgreen

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 20, 2007, 15:57:43 »
היטלר יימחשמו וזכרו השתמש בדמוקרטיה בכדי לעלות לשלטון.

עד כמה שאני שונא בכלל לחשוב עליו אבל הוא דיי הוכחה שזה אפשרי .

למרות שמהדינה שלנו היא לא הכי הכי דמקורטיה אבל זה מה יש.

עז77

• אורח
« להגיב #10 ב- : מאי 20, 2007, 16:04:06 »
היטלר יימחשמו וזכרו השתמש בדמוקרטיה בכדי לעלות לשלטון.

עד כמה שאני שונא בכלל לחשוב עליו אבל הוא דיי הוכחה שזה אפשרי .

למרות שמהדינה שלנו היא לא הכי הכי דמקורטיה אבל זה מה יש.

להבדיל אלף אלפי הבדלות,
היטלר רצה לרצוח עם אחר שלא עשה לו רע,
בעוד עם ישראל רוצה כעם לחיות בשלווה ובשלום בארצו ארץ ישראל השלמה,
ההרג היחידי שמתירה לנו התורה היא הגנה עצמית ונקמת עין תחת עין שזה ממילא מה שעושות כל אומות העולם ואין איש פוצה פה,
הגינויים השונים שהובילו לפחדנות המביכה הזו של "המנהיגים" בישראל שאחוזים בטראומה מוועדות וגינויים, זו האנטישמיות החדשה,
הדהלגיטימציה שנותנים לעם ספציפי רק בגלל שהוא מבקש להגן על עצמו - כשאנחנו נהיה בשלטון אנחנו נביא את הגוג ומגוג המוסלמי,
נבריח את הרוצחים האלה מכאן לתמיד ונשלח מסר ברור לעולם האיסלמי כשנרמוס את מסגדי השטן שמטנפים את האדמה הקדושה של בית המקדש,
זה נשמע כזה קיצוני כזה מיליטנטי, אבל זה ההיפך הגמור, זה אדמה שלנו, זה הארץ שלנו ועלינו לקחת אותה בחזרה ובכוח ואם החוקים הבולשביקים של ישראל זה הכלי היחיד
שאיתו ניתן לעשות זאת, כך יהיה - הדרך תהיה קשה ומפותלת יותר כמובן, אך לבסוף נגיע, חבולים עייפים ומותשים - אך מנצחים.

מנותק dorgreen

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : מאי 20, 2007, 17:17:53 »
כמובן שלא תמכתי ולו לרגע באידיאלוגיה דומה לזו של היטלר יימח שמו וזיכרו.
רק ציינתי שהוא הצליח תחת הדמוקרטיהלהעלות שלטון דיקטטורי(לא שאנחנו רוצים בזאת.)