שונות > מה שבראש
לאיזו מוסיקה אתם אוהבים להאזין בדרך-כלל?
אילן208:
אני אוהב קצת
סינרגיה,לפעמים כיף לשמוע את הצלילים של מוזיקה משנות ה-80,פעם הייתי מקשיב למשהו שנתן לי אנדרגראונד-רמדי זמר ראפ יהודי שר על דברים שקשורים ליהודים(חחח... הסבר ילדותי)
ואני אוהב איזה שיר אחד של טוקיו להקה רוסית לשיר קוראים to ya bez tebya
ועוד איזה שיר חמוד שמצאתי ביוטוב(שוב עם ערבוב מהסרט 9 rota)
השיר נקרא tooman זה אומר ערפל ברוסית
T0XiN:
גם בשן וגם גלעד
תמיד ניתן לשמוע מוזיקה על גבי youtube'אז לפני שאתה רץ להוריד ניתן לבדוק את המוזיקה שברצונך לשמוע ביוטיוב:
Juli:
http://www.youtube.com/results?search_query=Juli&search=Search
Lafee:
http://www.youtube.com/results?search_query=Lafee&search=Search
Tokio Hotel:
http://www.youtube.com/results?search_query=Tokio+Hotel&search=Search
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: wakeupisrael על מאי 18, 2007, 00:00:37 ---אני אוהב קצת
סינרגיה,לפעמים כיף לשמוע את הצלילים של מוזיקה משנות ה-80,פעם הייתי מקשיב למשהו שנתן לי אנדרגראונד-רמדי זמר ראפ יהודי שר על דברים שקשורים ליהודים(חחח... הסבר ילדותי)
ואני אוהב איזה שיר אחד של טוקיו להקה רוסית לשיר קוראים to ya bez tebya
ועוד איזה שיר חמוד שמצאתי ביוטוב(שוב עם ערבוב מהסרט 9 rota)
השיר נקרא tooman זה אומר ערפל ברוסית
--- סוף ציטוט ---
אני מאד אוהב שירים רוסיים! בעיקר את העבריים! (אלה ש'הִתְעַבְרְתוּ' :D)
עריכה: תודה על הקישוּר. מאד אהבתי. הם יודעים לכתוב מוסיקה, הרוסים האלה, עד היום. פשוט מדהים...
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: T0XiN על מאי 18, 2007, 00:04:35 ---גם בשן וגם גלעד
תמיד ניתן לשמוע מוזיקה על גבי youtube'אז לפני שאתה רץ להוריד ניתן לבדוק את המוזיקה שברצונך לשמוע ביוטיוב: [...]
--- סוף ציטוט ---
ואווּ תודה! :V: אני עכשיו מקשיב לַקישוּרים שנתת.....
דוקא_כך:
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על מאי 17, 2007, 07:14:59 ---
--- ציטוט של: דוקא_כך על מאי 17, 2007, 06:38:29 ---קלאסית (אוהב גם לנגן קלאסית), לפעמים שנות ה-80, ולאחרונה סלסולים תימניים יפים של תהלים מפי החזן לוי סודרי.
--- סוף ציטוט ---
כן, אותך אני בהחלט זוכר. אמרת שאתה אוהב בעיקר (וּמנגן) באך ושופן. מה למשל אתה אוהב של שני המלחינים הגאוניים הללוּ? אני לדוגמה מאד אוהב את שני הקונצ'רטי של שופן. לדעתי אלוּ הן יצירוֹת-מופת. בכלל, את היצירות של שופן אני ממש מעריץ (יש לי גם תמונה שלו בבית ;)). אני אוהב מאד את הפרלודים, את הוואלסים, את הסקרצי, את הבאלאדות, את הסונאטות, את הטריו אופ' 8, את האטיודים, את המאזורקות, את הפולונזים...... (אם שכחתי ז'אנר מסויים של שופן, עִמוֹ הסליחה! :-X)
וּלגבי באך - הכל!!! אני הייתי מאזין במשך ימים ולילות ל"מתיאוּס פסיוֹן" ול"יוהנס פאסיוֹן" (כשהייתי בַּתיכוֹן), שהיוּ מהיצירות המשפיעות עליי ביותר כנער, יחד עם הסימפוניה הרביעית של בראהמס במי מינור. וגם "הפסנתר המוּשווה" ויצירות מהתקופה הרומאנטית (ה"מועדפים": צ'ייקובסקי, סקריאבין, מאהלר, מנדלסון, שוברט, שומאן וּבראהמס). מעולם לא הצלחתי להתחבּר למוסיקה מודרנית אבנגארדית של המאה ה-20, בכל-זאת. :-\
היום אני מתעסק בעיקר במוסיקה פופולארית ישׂראלית "אומנותית", מה שנִקרא בז'רגון המִקצועי "זֶמֶר עִבְרִי".
ואתה? לְמה אתה אוהב בעיקר להאזין ? וּמה ניגנת ?
--- סוף ציטוט ---
אצל שופן אני אוהב הכל. יותר קל לי לנגן את הנוקטורנות, מכיוון שכל השאר (במיוחד וואלסים ואקספרומפטו) דורשים ארבע זוגות ידיים וטכניקה לא מהעולם הזה. דרך אגב, אתה יודע ששופן היה אנטישמי. אבל מה לעשות, אז כולם היו אנטישמים... ::) והמוזיקה שלו ממש מלאכית, במיוחד בביצוע של ארתור רובינשטיין.
באך... ככה ככה. כמובן שהוא מלחין מבריק, אבל אני אוהב את שופן. לשוברט היו גם מספר יצירות יפות מאוד. פרדריק דליוס גם לא רע. בכלל, כמעט לכל מלחין קלאסי היו מספר יצירות מבריקות שכל מי ששמע ומבין בזה התאהב מיד. אבל אצל שופן הכל גאוני ומדהים. ומה שעצוב זה שיותר ממחצית מיצירותיו הושמדו בשריפה שפרצה בביתו. איזו אבידה... :'(
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה