שונות > מה שבראש

לאיזו מוסיקה אתם אוהבים להאזין בדרך-כלל?

(1/16) > >>

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
אז לפני קצת יותר מחודשיים פירסם כאן אנדרגראונד את אשכול-המוסיקה ההיסטורי הראשון בַּפורום, שכותרתו הייתה:

"חבר'ה אוהבים מוזיקה?"

תחת הכותרת הוא כתב שהוא אוהב בעיקר את זוהר ארגוב, ארז יחיאל, סאבלימינל..

וגם קצת ראגיי וג'אז... :)

נוּ וּמאז, הזמן עבר וחברים חדשים וטובים נוספו לשורותינוּ, שנאמר: התעצמנוּ מאז, וכבשנו כסא וגם נזר..
אז למען החדשים (וגם למען הוותיקים, שמתעקשים עדיין להוכיח לנוּ שסינרגיה שולטים ושסיני תור האחד ושקורט קוביין מתוסבך ושמזרחית לא עושה להם את זה...) - זה המקום, וזה הזמן. :)

אז -

איזו מוסיקה אתם אוהבים לשמוע?

שתפוּ אותנוּ !

נ"ב:  רק אל תגידו שמה שאתם הכי אוהבים בעולם זה:
       ראפ, היפ-הופ וּמוסיקה שחורה!!  :-X ;)

דוקא_כך:
קלאסית (אוהב גם לנגן קלאסית), לפעמים שנות ה-80, ולאחרונה סלסולים תימניים יפים של תהלים מפי החזן לוי סודרי.

--- ציטוט של: דוקא_כך על מאי 17, 2007, 06:38:29 ---קלאסית (אוהב גם לנגן קלאסית), לפעמים שנות ה-80, ולאחרונה סלסולים תימניים יפים של תהלים מפי החזן לוי סודרי.

--- סוף ציטוט ---

כן, אותך אני בהחלט זוכר. אמרת שאתה אוהב בעיקר (וּמנגן) באך ושופן. מה למשל אתה אוהב של שני המלחינים הגאוניים הללוּ? אני לדוגמה מאד אוהב את שני הקונצ'רטי של שופן. לדעתי אלוּ הן יצירוֹת-מופת. בכלל, את היצירות של שופן אני ממש מעריץ (יש לי גם תמונה שלו בבית ;)). אני אוהב מאד את הפרלודים, את הוואלסים, את הסקרצי, את הבאלאדות, את הסונאטות, את הטריו אופ' 8, את האטיודים, את המאזורקות, את הפולונזים...... (אם שכחתי ז'אנר מסויים של שופן, עִמוֹ הסליחה! :-X)

וּלגבי באך - הכל!!! אני הייתי מאזין במשך ימים ולילות ל"מתיאוּס פסיוֹן" ול"יוהנס פאסיוֹן" (כשהייתי בַּתיכוֹן), שהיוּ מהיצירות המשפיעות עליי ביותר כנער, יחד עם הסימפוניה הרביעית של בראהמס במי מינור. וגם "הפסנתר המוּשווה" ויצירות מהתקופה הרומאנטית (ה"מועדפים": צ'ייקובסקי, סקריאבין, מאהלר, מנדלסון, שוברט, שומאן וּבראהמס).  מעולם לא הצלחתי להתחבּר למוסיקה מודרנית אבנגארדית של המאה ה-20, בכל-זאת. :-\

היום אני מתעסק בעיקר במוסיקה פופולארית ישׂראלית "אומנותית", מה שנִקרא בז'רגון המִקצועי "זֶמֶר עִבְרִי".

ואתה? לְמה אתה אוהב בעיקר להאזין ? וּמה ניגנת ?

Roma:
אני מאד אוהב מוזיקה קלאסית,אני גם מאד אוהב ג'אז ובלוז,ועוד המון סוגים

אבל סוג המזוקה האהוב עליי זה רוק ומטאל לכל סוגיו
ואני גם מנגן בלהקת תראש מטאל.

כשיהיו לנו חומרים מוכנים לשמיעה נשמך להתחלק איתכם :)

--- ציטוט של: Roma על מאי 17, 2007, 07:50:40 ---אני מאד אוהב מוזיקה קלאסית,אני גם מאד אוהב ג'אז ובלוז,ועוד המון סוגים

אבל סוג המזוקה האהוב עליי זה רוק ומטאל לכל סוגיו
ואני גם מנגן בלהקת תראש מטאל.

כשיהיו לנו חומרים מוכנים לשמיעה נשמח להתחלק איתכם :)

--- סוף ציטוט ---

נשמח על הכבוד! :) באיזה כלי אתה מנגן, Roma ?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה