כתב נושא: יגאל עמיר  (נקרא 8883 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יגאל עמיר
« ב- : מאי 15, 2007, 12:12:43 »
ראיתי שיש תמונה של יגאל אמיר כאן. וזה לא שאני תומך ברבין ז"ל, אבל סביר להניח שאם הוא לא היה רמטכ"ל היום השם שלי היה עבד והייתי מוסחניק,
ואתם לא הייתם רחוקים. הרי גם רבין היה יהודי, ודעותיו השתנו, אבל מצד שני הוא גיבור, וקורבן לשקרים ערביים שרובנו חיים עליהם כל יום,
איפה הדיבר לא תרצח בכל הסיפור הזה? רצח פוליטי הוא פשע, וכמו שרצחו את כהנא ואת רחבעם זאבי זכרונם לברכה, וגינינו את זה, יש גם לגנות את רצחו של רבין ז"ל, כולנו יהודים, כולנו בני אדם, ולכולנו דעות שונות, רבין ז"ל אהב את הארץ, בגלל זה הוא רצה שלום, הוא חשב שזה מה שיציל אותנו, ורצח בגלל דעות הוא רצח לכל דבר, לפי דעתי, זאת בושה להלל באתר איכותי כמו זה רוצחים. שימו את זה לתשומת לבכם.

תודה שקראתם,
Tomsalts
« עריכה אחרונה: מאי 15, 2007, 12:36:48 על ידי בייקר »

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
יגאל אמיר
« להגיב #1 ב- : מאי 15, 2007, 12:17:04 »
רבין בפרשת אלטלנה-
"פנקס שירות", עמ` 567: " אני מגיע למסקנה שאין מנוס מהרחקת חוליות האצ"ל - עמוס חורב ואני עולים לגג הבניין ומשליכים רימונים לעבר החוליות הפרושות על החוף".

" אלטלנה", עמ` 282: " למטה הפלמ"ח נזדמן באקראי קצין המבצעים הראשי של הפלמ"ח, יצחק רבין. . . הוא קיבל באורח מיידי את הפיקוד על הכוח שנמצא במטה הפלמ"ח. . . עמוס אורן, ששימש בתפקידי קישור במטה הפלמ"ח טען באוזני רבין כי`יש חשש שהם יפתחו ביריות ומצבנו יהיה רע מאוד`. השיב לו רבין:`קח רימונים וחסל אותם`. רבין בעצמו אמר ועשה.` הוא אחז בכמה רימונים שהיו לידו והטילם למטה כדי למנוע מהם את הכניסה לבניין. זה היה מחזה מזוויע, דרמה מחרידה, אחים מול אחים, עם נשק ביד והורגים זה את זה`, סיפר קצין הרכש פנחס ואזה. אנשי מטה הפלמ"ח צפו וראו כיצד השליך רבין רימון (ולפי גרסה אחרת-מספר רימונים) לעבר עמדה של אנשי אצ"ל. . . לימים יאמר קצין המבצעים של הפלמ"ח:` זה היה היום הכי שחור שלי. האמנתי בשליחות וגם קיבלתי פקודה מבן-גוריון לבצע - ופקודות צריך לבצע, מה גם שלא היתה כל ברירה".

עמ` 285: " בין לוחמי הצבא נתגלו סרבני ירי נגד לוחמי האצ"ל. לפי עדותו של חייל פלמ"ח, לא הרפה קצין המבצעים הראשי של הפלמ"ח, יצחק רבין שגרס כי כאן מתרחש`פוטש אמיתי` - מאחד החיילים שנשכב על הקרקע וסירב לכוון קנה רובהו נגד אנשי אצ"ל והטיח בו ביטויי גנאי". על הפגזת האונייה כותב רבין ב"פנקס שירות", עמ` 568: " מודיעים לי כי הוחלט להפגיז את האונייה בתותח. תותח מיושן ללא כוונות, עם סיכויים אפסיים לפגוע באונייה שבים-ואיזה פגיעה מדויקת. אפילו הארטילריה המודרנית של צה"ל לא היתה מתביישת היום בהישג שכזה - זו היתה הפגזה כדי לפגוע ולא כדי להטיל פחד בלבבות אנשי האונייה, כפי שניסו להסביר שנים רבות לאחר מעשה. ללא חיסול האונייה, לא היתה פרשה זו מסתיימת".

אלטלנה", עמ` 306: " צעירי אצ"ל רצו לקראת המכוניות המשוריינות של` ההגנה` כשהם פורמים את חולצותיהם בצווחה:`ירו בי, אך הניחו להם, לאחינו על האונייה, לחיות!` - כתב הסופר היהודי ארתור קסטלר, שסיקר את ההתרחשויות.` נער אחד פצוע, שמחצית גולגלתו הותזה, התרוצץ סחור-סחור על החול כתרנגול כרות ראש`" .
" אלטלנה", עמ` 308: " ג` רי זלצמן קפץ פצוע לתוך המים, כשמסביבו מתעופפים קליעים. במו עיניו ראה חבר נפגע ונהרג.` פצועים ולא פצועים נורו במשך 20-15 דקות ששהו במים`.
" שניים מיחידתו של זלצמן, קצינים לשעבר בצבא הבריטי, אדולף פיינגולד מחיל הצנחנים ופסח מיצקובסקי, חרקו שן למראה עיניהם. בתום האירועים יפרסמו הודעה:`אנו, כמפקדי הקבוצה האנגלו-אמריקנית שבאה לארץ להצטרף לצבא היהודי ללא נטיות פוליטיות, וכקצינים לשעבר במלחמת העולם האחרונה, דורשים שתיערך מיד חקירה צבאית לאיתור הקצין האחראי שהורה על אש לעבר אנשים ששחו במים בניסיון להציל את חייהם`.
" אוגוסט ג`. ליסט - נוצרי לותרני, מתנדב מארצות הברית, החשמלאי הראשי של אלטלנה, צפה במחזה נרעש ונדהם:`בכל ימי חיי לא שמעתי על כך שיורים על אדם במים, על ניצולי אונייה שהניפו דגל לבן`. הוא עצמו נפגע שלוש פעמים בהיותו במים, אך לא במצב קשה".

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
יגאל אמיר
« להגיב #2 ב- : מאי 15, 2007, 12:18:31 »
ראיתי שיש תמונה של יגאל אמיר כאן. וזה לא שאני תומך ברבין ז"ל, אבל סביר להניח שאם הוא לא היה רמטכ"ל היום השם שלי היה עבד והייתי מוסחניק,
ואתם לא הייתם רחוקים. הרי גם רבין היה יהודי, ודעותיו השתנו, אבל מצד שני הוא גיבור, וקורבן לשקרים ערביים שרובנו חיים עליהם כל יום,
איפה הדיבר לא תרצח בכל הסיפור הזה? רצח פוליטי הוא פשע, וכמו שרצחו את כהנא ואת רחבעם זאבי זכרונם לברכה, וגינינו את זה, יש גם לגנות את רצחו של רבין ז"ל, כולנו יהודים, כולנו בני אדם, ולכולנו דעות שונות, רבין ז"ל אהב את הארץ, בגלל זה הוא רצה שלום, הוא חשב שזה מה שיציל אותנו, ורצח בגלל דעות הוא רצח לכל דבר, לפי דעתי, זאת בושה להלל באתר איכותי כמו זה רוצחים. שימו את זה לתשומת לבכם.

תודה שקראתם,
Tomsalts

חשבת על  19 ניצולי  השואה  שהוא  רצח
והוא  עוד התגאה בכך

לקרוא לנרצחיי הטרור האיסלמונאציסטי  "קורבנות השלום"

אני  לא חושב  שאותו  מקרה  שהרגו אותו  היה  הכרחי אבל היה אפשר  להבין את המקרה
« עריכה אחרונה: מאי 15, 2007, 12:19:49 על ידי איתן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
יגאל אמיר
« להגיב #3 ב- : מאי 15, 2007, 12:19:08 »
יצחק רבין לא פיקד מעולם בקרב על הצבא, או אף על יחידה גדולה כלשהי. היתה לו ההזדמנות הנדירה לעמוד בראש צה"ל במלחמת ששת הימים, ולהיזכר כמצביא דגול, אך מתברר כי התמוטט נפשית ועל-פי עדויות אף אושפז אשפוז פסיכיאטרי, לאחר שלא עמד במתח הפיקוד ערב המלחמה.

לאחר מלחמת ששת הימים לא התבייש רבין לקבל בשם צה"ל אות הצטיינות, דומני שהיה זה פרס ישראל, בטקס שנערך על הר הצופים ובו נשא נאום מלא פאתוס ומליצות על רוח הלוחמים. משתתפים לא-מעטים באותו טקס, ובארץ כולה, ידעו כי הנואם הדגול שכב בעת המלחמה במיטה, אם בביתו ואם בבית החולים לחולי-נפש, כשהוא אחוז חרדה ודיכאון. הוא פנה בייאושו אל האלוף עזר ויצמן והציע לו לתפוס את מקומו כרמטכ"ל, משום שאיבד את עשתונותיו, ורק עצתו הנבונה של ויצמן - שהבין כי במתיחות של אותם ימים ערב המלחמה, ידיעה על התמוטטות הרמטכ"ל היתה עלולה להפיח יאוש בלב הציבור - הצילה את רבין מהחרפה ואפשרה לחסידיו השוטים לנפח את הבלון של דמותו.

הוא אומנם היה מפקדה של חטיבת הראל במלחמת השחרור, אך עוד בחייו פרסם אורי מילשטיין עדויות על כך שברח משדה הקרב, נטש את חייליו והסתלק לקריית ענבים, כביכול להזעיק עזרה (דבר המוטל על-פי רוב על חייל פשוט, רץ המפקד, ולא על מפקד היחידה עצמו, שחובתו להישאר עם חייליו ולנהל את הלחימה). רבין נהג כך כאשר שיירה גדולה של חטיבתו הותקפה בשער הגיא והיתה נתונה לירי ערבי רצחני.

נגד אורי מילשטיין לא הוגשה תביעת דיבה ע"י רבין בחייו, או ע"י משפחתו לאחר מותו. יתר על כן, מילשטיין ציטט את איש הפלמ"ח הנודע, המג"ד יוסף טבנקין, שפגש את רבין בקריית ענבים והלה אמר לו שהוא הולך לישון, בשעה שחייליו שאותם נטש היו נצורים באש תופת. עוד ציטט מילשטיין את אמירתו של יגאל אלון, מפקד הפלמ"ח ופטרונו הנצחי של רבין, כי הלה היה קצין מטה טוב אך לא התאים לפיקוד.

כיום כבר ברור, כי "האלהתו" של רבין, והצגתו הכוזבת כמצביא דגול, נועדה לשמש כלי לניגוח הימין בידי השמאל. אילו מת רבין מוות טבעי, ממחלה או מזקנה, לא היו עולים לקברו ולא היו עורכים לו טקסי אזכרה, יותר מהאפס המוחלט הנהוג כיום לגבי אישים בעלי שיעור קומה כמו משה שרת, לוי אשכול, גולדה מאיר ומשה דיין (האחרון, שהיה דמות נערצת, לא זכה באזכרה האחרונה ליותר מכמה תריסרי משתתפים). אפילו לאזכרות לדוד בן-גוריון, המנהיג שאין עוררים על היותו ענק, לא באים אלא קומץ אנשים, מרביתם בשל החובה המוטלת עליהם לבוא לשם בתוקף תפקידיהם.

ועדיין לא הזכרנו את פרשת החרפה של ההרצאות שרבין הרצה, בשכר רבבות דולרים להרצאה, בהיותו שגריר ישראל בארה"ב, ואת כל הכסף שלשל לכיסו.

יכולנו לוותר על אזכור כל הבזיונות הללו, כדי שלא לפגוע במת, אך אסור להסתירם מידיעת הציבור כאשר מישהו מנסה לחזור על תשבחות שרבין אינו זכאי להן ועל סיפורי שקר שמטרתם ניגוח יריביו הפוליטיים.

בייקר

• אורח
יגאל אמיר
« להגיב #4 ב- : מאי 15, 2007, 12:25:50 »
יגאל עמיר או גלי בפי מקורביו.
התמונה שראית היתה אצל גולש ומביעה את דעתו הפרטית.
שליש מעם ישראל תומך בשחרורו מיידית.
אין כאן עמדה רשמית זהו פורום אקטואליה.
לדעתי הוא איפשר לעם ישראל אפשרות לבחור בבחירות בנושא אוסלו כי רבין הונה את העם ונבחר על מצע אחר ונקט צעדים לא הפיכים.
יש דיבר"לא תרצח" ורבין עבר עליו באלטלנה.
יש לא תעמוד על דם רעך.דין רודף ומוסר.
זיקנתו של רבין ביישה את עברו.
מיתוס רבין הופרך בידי מילשטיין בספרו "תיק רבין".
רבין הוזהר בידי שירותי הביטחון לפני אוסלו לא לעשות את השטות הזאת ובחר להתעלם.

רבין בגד בעם ישראל הביא לכאן 50 אלף רוצחים וחימש אותם בתת מקלעים ואז הם רצחו 1500 יהודים ופצעו 10000 יהודים.
גרם למותם של אלפי ערבים.
רבין גרם ל"מלחמת אוסלו".
« עריכה אחרונה: מאי 15, 2007, 12:38:17 על ידי בייקר »

בייקר

• אורח
יגאל אמיר
« להגיב #5 ב- : מאי 15, 2007, 12:35:38 »

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יגאל אמיר
« להגיב #6 ב- : מאי 15, 2007, 13:02:28 »
לדעתי הוא איפשר לעם ישראל אפשרות לבחור בבחירות בנושא אוסלו כי רבין הונה את העם ונבחר על מצע אחר ונקט צעדים לא הפיכים.

רבין בגד בעם ישראל הביא לכאן 50 אלף רוצחים וחימש אותם בתת מקלעים ואז הם רצחו 1500 יהודים ופצעו 10000 יהודים.
גרם למותם של אלפי ערבים.
רבין גרם ל"מלחמת אוסלו".

אנטלנה הייתה פרשה חיובית, כאשר האצ"ל איים לפרק את האיחוד לאחר קום המדינה. אנו מדינה ריבונית אסור היה להשאיר מליציה אחת, אלא לאחד אותן לצבא. רצח אינו תגובה לרצח, לא יקום ולא יהיה!

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יגאל אמיר
« להגיב #7 ב- : מאי 15, 2007, 13:15:00 »

גרם למותם של אלפי ערבים.
רבין גרם ל"מלחמת אוסלו".

אנטלנה הייתה פרשה חיובית, כאשר האצ"ל איים לפרק את האיחוד לאחר קום המדינה. אנו מדינה ריבונית אסור היה להשאיר מליציה אחת, אלא לאחד אותן לצבא. רצח אינו תגובה לרצח, לא יקום ולא יהיה!
פרשה  חיובית???
על מה אתה  מדבר  בגין אמר  במפורשות   שהוא לא מענויין במלחמת אחים
מי שפתח  במלחמת אחים זה  הצד  השני
ועוד  לפני  אלטלנה  הוא אמר שהוא  לא  מעוניין במלחמת אחים

אבל אם זאת דעתך שיהיה
לי  אישית אין עוד  מה  להוסיף
אתה  קורא  לעצמך ימני וטוען הרצח באלטלנה  זה מעשה  חיובי
אפילו  הימנים המזוייפים בארץ חושבים שזה מעשה נפשע
קצת מוזר
כולנו פה  עם דעות שונות אבל המאבק הוא אותו מאבק

לוחמי האצ"ל הניפו דגל לבן  זה  לא מספיק???הם המישכו לירות עליהם
בגין שהה  על האלטלנה  והוא  שרד  את ההתקפה הרצחנית הזאת

תכף  תגיד  גם שהסזון זה  גם מעשה  חיובי והשיתוף פעולה  עם הבריטים היה צעד חיובי
« עריכה אחרונה: מאי 15, 2007, 13:26:30 על ידי איתן »

בייקר

• אורח
יגאל עמיר
« להגיב #8 ב- : מאי 15, 2007, 13:22:34 »
בגין הסכים לפריקת הנשק ולאיחוד הארגונים ובן גוריון ניסה להתנקש בבגין ורבין רצח בהוראתו 18 ניצולי שואה.
אבל רבין נרצח בכדי לעצור את אוסלו.

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יגאל אמיר
« להגיב #9 ב- : מאי 15, 2007, 13:27:05 »

גרם למותם של אלפי ערבים.
רבין גרם ל"מלחמת אוסלו".

פרשה  חיובית???

אבל אם זאת דעתך שיהיה
קצת מוזר

תראה, אני רואה את עצמי כציוני, ולפני ציוני יהודי. אני לא בקיא בפרשת אלטלנה, אבל האצ"ל, שלזכותם ייאמר שהם היחידים שהיו בעלי האומץ לפגוע בערבים,
כנראה נכנעו מאוחר מדי, אבל כפי שאמרתי, אני לא הבי בקיא בנושא זה. עדיין, רצח כתגובה לרצח הוא פשע, רבין פשע, אפילו עבר על אחד החוקים של אדם ייהרג ועל יעבור, אבל הרצח שלו גם היה אותה עבירה.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יגאל אמיר
« להגיב #10 ב- : מאי 15, 2007, 13:30:57 »

גרם למותם של אלפי ערבים.
רבין גרם ל"מלחמת אוסלו".

פרשה  חיובית???

אבל אם זאת דעתך שיהיה
קצת מוזר

תראה, אני רואה את עצמי כציוני, ולפני ציוני יהודי. אני לא בקיא בפרשת אלטלנה, אבל האצ"ל, שלזכותם ייאמר שהם היחידים שהיו בעלי האומץ לפגוע בערבים,
כנראה נכנעו מאוחר מדי, אבל כפי שאמרתי, אני לא הבי בקיא בנושא זה. עדיין, רצח כתגובה לרצח הוא פשע, רבין פשע, אפילו עבר על אחד החוקים של אדם ייהרג ועל יעבור, אבל הרצח שלו גם היה אותה עבירה.
יש  הבדל בין ציוני  ליהודי??גם זה  חדש  לי
שמעתי  בעבר  מישהו שטען שהוא  קודם ציוני  ואחריזה  יהודי
אני  כבר  אמרתי  את הדעה  שלי  על מה  שקרה  עם רבין
מה  שקרה  אני  לא  חושב  שזה  עזר  כי התקשורת בארץ רוצה  תמיד להוציא  את הימניים כאנשים שיש להם שנאת חינם
אבל אני  יכול להבין למה  המקרה  התבצע
ואני  תומך בשחרור  יגאל אמיר כמו שמשחררים אלפיי מוסלמים נאצים עם דם על הידיים

אני  מקווה שאתה  לא חושב  שאנחנו רבים חס  וחלילה
 :)
« עריכה אחרונה: מאי 15, 2007, 13:31:50 על ידי איתן »

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
יגאל עמיר
« להגיב #11 ב- : מאי 15, 2007, 13:35:24 »

גרם למותם של אלפי ערבים.
רבין גרם ל"מלחמת אוסלו".

פרשה כל כך חיובית, שבן גוריון קרא לתותח שהפציץ את הספינה, "התותח הקדוש".

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יגאל אמיר
« להגיב #12 ב- : מאי 15, 2007, 13:38:12 »

גרם למותם של אלפי ערבים.
רבין גרם ל"מלחמת אוסלו".

פרשה  חיובית???

אבל אם זאת דעתך שיהיה
קצת מוזר

יש  הבדל בין ציוני  ליהודי??גם זה  חדש  לי
שמעתי  בעבר  מישהו שטען שהוא  קודם ציוני  ואחריזה  יהודי
אני  כבר  אמרתי  את הדעה  שלי  על מה  שקרה  עם רבין
מה  שקרה  אני  לא  חושב  שזה  עזר  כי התקשורת בארץ רוצה  תמיד להוציא  את הימניים כאנשים שיש להם שנאת חינם
אבל אני  יכול להבין למה  המקרה  התבצע
ואני  תומך בשחרור  יגאל אמיר כמו שמשחררים אלפיי מוסלמים נאצים עם דם על הידיים

אני  מקווה שאתה  לא חושב  שאנחנו רבים חס  וחלילה
 :)

צודק אין הבדל בין ציוני ליהודי, הרי יהודי לא יכול להיות לא ציוני, אלא אם כן הוא יהודי מזויף, אני יודע על שנאת הימין כאן, ותאמין לי, היא יותר גדולה ומושרשת ממה שאתה חושב, אני בן 14, ואני צריך לריב עם המורה שלי בכיתה כל פעם שהיא אומרת "יש לוותר כדי לקבל שלום", הרי ניסינו שלום, לא הלך, והמורה שלי עוד מדברת כנגד רחבעם זאבי וכהנא ז"ל, ואפילו כנגד שטרן ז"ל.

חלילה לי לחשוב שאנו רבים זה חטא, שנינו יהודים, אין ריב.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יגאל עמיר
« להגיב #13 ב- : מאי 15, 2007, 13:40:42 »
רבין היה מניאק.

בייקר

• אורח
יגאל עמיר
« להגיב #14 ב- : מאי 15, 2007, 13:46:06 »
לשיטתך אם הטבח באלטלנה היה חיובי אז רצח רבין גם הוא חיובי כי הביא להפסקת שפיכות הדמים של אוסלו.בזמן נתניהו היו 4 פיגועים בשנתים וחצי.בזמן רבין היה פיגוע גדול כל שבוע.

בייקר

• אורח
יגאל עמיר
« להגיב #15 ב- : מאי 15, 2007, 13:48:02 »
יש יהודי שאינו ציוני והוא אנטיציוני או פוסט ציוני.למשל נטורי קרתא הם אנטיציונים ויהודים.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יגאל עמיר
« להגיב #16 ב- : מאי 15, 2007, 13:56:24 »
מסכים
פשוט הכוונה  שלי  הייתה  אחרת לגמריי

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
יגאל עמיר
« להגיב #17 ב- : מאי 15, 2007, 17:36:04 »
אני מכיר גויים שהם יותר יהודים מכמה "יהודים" שאני מכיר או יודע
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יגאל עמיר
« להגיב #18 ב- : מאי 15, 2007, 18:12:23 »
יש יהודי שאינו ציוני והוא אנטיציוני או פוסט ציוני.למשל נטורי קרתא הם אנטיציונים ויהודים.

נטורי קרטא הם לא באמת יהודים, מי שאנטי ציוני הוא לא יהודי אמיתי, נטורי קרטא מדברים הרבה שטויות, ובכלל אין דמיון בינהם לבין יהודים אמיתיים.  :smil037:

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
יגאל עמיר
« להגיב #19 ב- : מאי 15, 2007, 18:39:36 »
יגאל עמיר ישחורר זה רק עניין של זמן

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
יגאל עמיר
« להגיב #20 ב- : יוני 06, 2007, 02:36:44 »
רבין היה פושע בזה אין ספק אבל לדעתי אין לנו זכות להחליט את מי להרוג
היחידים שיש להם זכות כזאת זה הקב"ה ובית דין ע"פ חוקי התורה!

מנותק tm1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
יגאל עמיר
« להגיב #21 ב- : יוני 06, 2007, 19:41:13 »

באתר הרשמי של משפחת עמיר מצויין שנחקק חוק מיוחד :

חוק "יגאל עמיר"- החוק השערורייתי שנחקק בתאריך 19.12.2001  מייצג במדויק את הדורסנות והצביעות במלוא הדרה, חוק שלו ולדמוקרטיה, קל וחומר לצדק, אין שום תכונה משותפת. חברי הכנסת התייצבו באופן מוחלט להעברת החוק, כאשר 63 תמכו ורק 5 התנגדו. חוק זה מונע מיגאל עמיר כל אפשרות לחנינה, חופשה ואפילו קיצוב עונשו. שלב זה היה נדבך עיקרי במלחמת המדינה ביגאל עמיר, מלחמת החומר ברוח, שלב שנחקק חוק פרסונאלי לחלוטין ויותר מזה, הוא הוחל על יגאל באופן רטרואקטיבי, כלומר, לאח שנעשה מעשה מחוקקים חוק על מקרה עתידי למטרת מניעה ולא מחילים חוק על מעשה שנעשה לפני חקיקת החוק, דבר זה מדגיש את האבסורד בכל הסוגיות המשפטיות בעניין האחים עמיר. האחים עמיר זוכים למערכת חוקים נפרדת בכל פרט בחייהם.

למעשה , המדינה אומרת שאנסים ורוצחים סידרתיים פחות מסוכנים לציבור מיגאל עמיר .
אפשר לתת להם חנינה , ניתן לקצוב את עונשם וכמובן - זכאים להתייחדות .

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יגאל עמיר
« להגיב #22 ב- : יוני 06, 2007, 21:12:19 »
עם כל הסלידה שהייתה לי לרבין, מעשהו של יגאל עמיר היה פשע חמור, ואמנם משחררים מהר מדי מחבלים ערביים, אך לדעתי הפתרון לכך הוא שינוי משך הזמן שהם צריכים לשבת בכלא, ולא משך הזמן של יגאל אמיר.
ומה היה קורה אם לא היו כולאים אותו, לא ומדגישים את יום הזיכרון לרצח ראש הממשלה בגלל דעותיו (אני אומר בפרוש לא "יום הזכרון ליצחק רבין")?
הייתה פה אנרכיה, כשכל אחד מחסל את יריביו בגלל דעותיהם.
הדעה שאני מציג פה היא לא איזו דעה מערבית, מתקדמת ופלצנית. לא סתם נקבע במסורת היהודית יום צום לזכר רצח גדליהו בן אחיקם.

בנוגע לתמיכת הפורום ביגאל אמיר ושחרורו, לדעתי אם יש תמונה שלו כ"תמונה אישית", ביחד עם תמונות של יהודים יקרים, או סמלי ישראל, זה אומר משהו על הדעות של אדמין הפורום.

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
יגאל עמיר
« להגיב #23 ב- : יוני 06, 2007, 21:25:52 »
צום גדליהו נקבע כי עם מותו, ברחו שארית הפליטה מהארץ.
ובגלל זה עשו את הצום, כי זה היה לציון הקץ של אוטונומיה יהודית כלשהי בארץ ישראל.

אתה דיברת מתוך בורות.
אפילו אני כחילוני יודע את זה. מי שהקשיב בשיעורי תנ"ך יודע את זה.

בייקר

• אורח
יגאל עמיר
« להגיב #24 ב- : יוני 06, 2007, 21:50:41 »
אין ספק בכלל בפעם הראשונה חוקקו חוק לגופו של אדם רטרואקטיבית.