כתב נושא: דעה: צריכים להתגייס כולנו לחסום את האנרכיסטים בגופינו  (נקרא 5066 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק yarbo23

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
מסתובבים להם חוליגנים מעודדי טרור ופוגעים בביטחון המדינה. מתהדרים בשם "אנרכיסטים" המצביע בדיוק
מה הם, אנרכיה=אין חוק אין כללים. פוגעים בביטחון המדינה בגדרות ובמחסומים ובכך מסייעים באופן פעיל
לטרור. מתעמתים עם חיילי צה"ל ושוטרי משטרת ישראל ומשמר הגבול. עושים כל שביכולתם להרוס לפגוע להסית
להתסיס ולפרוע חוק. דוגלים במוצהר ב"אנרכיה"
ובעוד הם מכריזים כי החוק על הז.. שלהם. דורשים הם כי החיילים/שוטרים הניצבים מולם ינהגו בהם כחוק.

רבותי אלו בוגדים לשמה! לא בוגדים במטאפורה. אלא בוגדים ממש! כן זה בדיוק הדמות לבוגד
כך הוא נראה כל הוא מתנהג. אלו סרטן/סכנה/מחלה ממהרת/כולרה/איידס המפיל חללים במדינה.

ונגד תתי אדם מסוכנים אלו נשלחים על ידי צבא הגנה המהולל של ישראל כמה חיילים מילאומניקים
בודדים לעצור חיות טרף אלו. כך מגנה מדינת ישראל על תושביה. כך היא מגבה את חייליה. וכך היא
מתמודדת עם חיות אדם אלה.

התשקורת נושאת דגל השמאל והשכול בישראל מחבקת פושעים אלו לחיקה. אילו היה מדובר בחרדים
במתנחלים ובאנשי ימין אחרים. היו הכתבות משסות ומדרבנות לפעול לעצור בכל הכוח חוליגנים אלו.
ראינו את התשקורת באירועי עמונה. באירועי ההתנתקות. באירועי מצעד הגאווה ועוד.

אך שימו לב לכתבות המלטפות והאוהדות בעדם ופועלם בכל ערוצי התשקורת. ראו לעומת זאת
את הרעל וההסתה נגד החיילים ה"אלימים והרצחניים" כן רוצים לספר לנו כי כמה חיילים
בודדים היוו סכנה למאה ויותר חיות טרף חוליגנים משתוללים.

אז רבותי הגיע זמן להתעורר.

לחוליגנים חיות אלו האנרכיסטים יש מקומות כינוס והסעות מאורגנות. יש תחנות בהם
הם נעצרים ויורדים. ומקומות קבועים בהם הם באים להפיץ את שנאתם ורעלם. ושם צריך
לפגוש אותם אנחנו האזרחים. אלו שמחר נשלח למילואים להתמודד מול חיות אלו לבדנו.
אלא שהפעם נגייס את עצמנו.

אין סיבה שהאוטובוסים שלהם יעזבו מלכתחילה את מקום הכינוס. יש לאוטובוס גלגלים שאין בעיה
להוציא מהם את האוויר...

אין סיבה שהאוטובוסים בכלל יגיעו לדרכם. אפשר לעצור להם את האוטובוסים עוד בנקודות מפתח בדרך..

אין סיבה שהם יפגשו במקומות המועדים אנשי משטרה וצבא בלבד. אפשר שגם אנחנו נהפוך ל"אנרכיסטים"
ונלמדם פרק בהלכות אנרכיה...

אין סיבה שבמחסום יהיו 30 אנרכיסטים ו8 חיילים. אפשר שנהיה 100 אנרכיסטים המלמדים פרק
בהלכות אנרכיה את השלושים הקבועים...

מערכת החוק והמשפט כנראה לא יודעת להתמודד מול אנרכיה המגובה ואף מוסתת על ידי התשקורת.
מעניין האם התשקורת תגלה את אותה הבנה לאנרכיה שלנו...

וכאן המקום לקרוא לכל מי שיודע על מקום כינוס ויציאה של חוליגנים אלו. על הסעות. על התארגנויות
על יעדים ועוד. לפרסם זאת כאן מעל דפי הפורום. ולהתנדב. כן להתנדב לבוא ולהצטרף לאנרכיה...
וכך שכם אל שכם נחבור לאנרכיסטים אלו לפעילות משותפת שבה יכול ונראה לפתע כיצד הם חוזרים מהר
ובבכי לעזרה ושיתוף פעולה עם רשויות החוק...

צריך להציל את הארץ מידי האויב הפנימי המסוכן...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
במדינה נורמלית פשוט מוציאים בוגדים כאלה להורג על ידי: כיסא חשמלי/זריקת רעל/תליה/כיתת יורים,
וזה מה שצריך להיות סופם גם פה במדינה, אבל גוורדיית 1948 רואה בכולירות אלה את בניה הטובים ומאמצת אותם אל חיקה, ככה זה.
« עריכה אחרונה: מאי 13, 2007, 00:19:20 על ידי דוקא_כך »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק dorgreen

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
השמאלנים האלה במאת מרתיחים אותי.
חלאות האדמה.
« עריכה אחרונה: מאי 13, 2007, 00:19:02 על ידי דוקא_כך »

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
עם כל התיעוב כלפי האנרכיסטים, האמת היא שהנזקים שהם גורמים לבטחון המדינה הם מינימליים.

אמנם זה פופולרי וממלכתי מאוד לצאת נגדם, ואפילו השמאל קורא לשבור להם את הרגליים, אבל הנזק
שהם גורמים הוא אלפית האחוז מהנזקים שגורמים ראשי המדינה והגופים הממלכתיים. כשאייבי נתן
נפגש עם ערפאת, הוא נכנס לכלא. כששימון פרז ויוסוף ביילין נפגשו עם ערפאת, הם קיבלו פרס נובל
והצליחו לגרום למותם של 1600 אזרחים יהודים.

כשהאנרכיסטים מורידים מחסום של צה"ל, המחסום מוחזר למקום אחרי 3 דקות בלי שום תקלה. לעומת
זאת כשהצבא עצמו מוריד מחסומים כ"מחווה של רצון טוב" כלפי הרשות המרצחת, נהרגים יהודים.

אגב, מי שכתב את הדברים האלה במקום ממנו העתקת (בפעם הבאה השתדל להביא לינק),
הוא שוטר לשעבר - שקרן מדופלם ושונא כהניסטים מרושע במיוחד. אנשים כמוהו מסוכנים יותר מאשר
כל האנרכיסטים יחדיו.
« עריכה אחרונה: מאי 11, 2007, 17:13:45 על ידי האלקשי »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
האלקשי, זה נבלה וזה טרפה, ולשניהם אותה אסטרטגיה רבתי גם אם הטקטיקה שלהם שונה.
« עריכה אחרונה: מאי 13, 2007, 00:19:33 על ידי דוקא_כך »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
האלקשי, זה נבלה וזה טרפה, ולשניהם אותה אסטרטגיה רבתי גם אם הטקטיקה שלהם שונהץ.

ברגע שקופץ עליך נמר אימתני, זה לא חכם במיוחד לנסות לתפוס יתוש שיושב לך על הרגל.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
העניין הוא שמרוב שהיתוש עקץ את הנמר משך למעלה מ80 שנה הנמר אימץ וממשיך לאמץ את הטירוף של היתוש שמכר את נשמתו לאמא רוסיה ולכן גם הנמר הלך בעיקבותיו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני חולק. לדעתי הנמר מעולם היה בעל נפש של יתוש, רק הסתיר את זה והסווה את זה בתור פטריוטיות וציונות מפאיניקית סטליניסטית.
כשהקומוניזם התמוטט, איתו התמוטטה הציונות המפאיניקית וההסוואה נפלה.

עכשיו הנמר לא מבין מדוע הוא בכלל נמצא במקום בו הוא מאויים על ידי אלפי חזירי בר במלחמה על פיסת ארץ בה הוא
לא מעוניין כלל, ולכן מפנה את כל משאביו להשמדת הכבשים שמפריעות לדו קיום בינו לבין החזירים. הנמר היתושי הוא
לא אידיולוג, בניגוד ליתוש המקורי. הוא פשוט נהנתן ואופורטוניסט ולכן עקיצות היתוש ופעיות הכבשים לא משפיעות עליו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נמר כלפי מתנגדי משטר מהימין, נמר מנייר כלפי חוץ.
וגם מעולם לא היה פטריוט, רק פשיסט, עיין ערך טדי קולק.
הנמר אמנם לא יודע מול מי הוא נלחם וגם על מה הוא כבר לא כל כך יודע, העיקר שמוסרות השלטון העריץ עוד נמצאים בידיו, וזה מה שחשוב, הנמר פשוט הפך את עצם השלטון לחזות הכל, ולעזאזל המדינה, דבר זה כבר היה ברור עוד בזמן המנדט הבריטי.
ואלו גם אלו מכרו נשמתם (בין בגלוי ובין במסווה לאמא רוסיה ואבא סטאלין, גם אם הדוגמה הכלכלית השתנתה)
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
צריכים לשבור להם את העצמות
« להגיב #9 ב- : מאי 12, 2007, 22:45:52 »
צריכים לארגן כמה עשרות פעילים של חזית יהודית-לאומית וללכת לסייע לצה"ל ומג"ב במאבק נגד השמאלנים הבוגדים דוגמת אנרכיסטים נגד הגדר אני אישית מוכן לפרק לשמאלן כל עצם בגוף.

שמאלנים=בוגדים

אני יהודי שגאה ביהדותו אני ציוני פטריוט אוהב את ארץ-ישראל ועם-ישראל ומקומם אותי לראות חבורה של זבל אנושי(אנרכיסטים) שהולכים להפריע לחיילי צה"ל לעשות את העבודה שלהם שהיא לשמור על התחת של האנרכיסטים מפני פיגועים כי ארי לפי הערבים גם האנרכיסטים מהשמאל-הקיצוני וכל ייפי -הנפש הם מתנחלים רק שהם גרים בהתנחלות ת"א-יפו(ש'ייח- מוניס).

לפי הערבים גם יונתן פולק מתנחל רק שהוא גר בהתנחלות ת"א ואני גר בהתנחלות גבעת-זאב.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
עם כל התיעוב כלפי האנרכיסטים, האמת היא שהנזקים שהם גורמים לבטחון המדינה הם מינימליים.

אמנם זה פופולרי וממלכתי מאוד לצאת נגדם, ואפילו השמאל קורא לשבור להם את הרגליים, אבל הנזק
שהם גורמים הוא אלפית האחוז מהנזקים שגורמים ראשי המדינה והגופים הממלכתיים. כשאייבי נתן
נפגש עם ערפאת, הוא נכנס לכלא. כששימון פרז ויוסוף ביילין נפגשו עם ערפאת, הם קיבלו פרס נובל
והצליחו לגרום למותם של 1600 אזרחים יהודים.

כשהאנרכיסטים מורידים מחסום של צה"ל, המחסום מוחזר למקום אחרי 3 דקות בלי שום תקלה. לעומת
זאת כשהצבא עצמו מוריד מחסומים כ"מחווה של רצון טוב" כלפי הרשות המרצחת, נהרגים יהודים.

אגב, מי שכתב את הדברים האלה במקום ממנו העתקת (בפעם הבאה השתדל להביא לינק),
הוא שוטר לשעבר - שקרן מדופלם ושונא כהניסטים מרושע במיוחד. אנשים כמוהו מסוכנים יותר מאשר
כל האנרכיסטים יחדיו.
צודק.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל