עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

כה תענה לשמאלן

<< < (2/13) > >>

נץ וגאה בזה:
שלום עכשיו...מלחמה אחר כך.

סטאלין= האב, רבין = הבן, רוח הקודש = המניפסט הקומוניסטי של לנין.

והכל התגלם באחד, רבין הוא יש"ו של השמאל.

עוץ לי גוץ לי:
אני לא מ"שלום עכשיו"! מה הקשר?!

בייקר:
תבהיר את עצמך יותר טוב.אתה רושם הודעה ולא עונה לשאלות הבהרה?אתה מתנגד עקרונית למלחמה או שאתה נגד הצורה בה היא נוהלה?

עוץ לי גוץ לי:
כמובן שאני מתנגד למלחמה הזאת, שחוץ מעשרות חיילים הרוגים אצלנו, וחוץ ממאות הרוגים (חלקם הגדול אזרחים) לבנונים, חוץ מהתמונות של שלושת החטופים בלשכה של כלומרט, חוץ מחירבוש כושר ההתראה הישראלי, לא נתנה כלום!

החיזבאללה חזק היום יותר מאי פעם, בכוח לא מפרקים אירגון טרור רצחני, אלא מייבשים את הביצה ע"י הסכמי שלום.

ההרתעה הישראלית חלשה יותר מאי פעם - למה דומה ההרתעה הישראלית בעיני? כמו לילד בכיתה ו' ש"מתאבד" על ילד מטורלל מכיתה ב', נלחם איתו שעות בחצר בית הספר, ולא מקבל בסוף את מה שהמטורלל מכיתה ב' לקח ממנו... מה חושבים שאר הילדים מכיתה ו' אחר כך?

מה גם שהפצצה מתונה לאורך הגבול + משא ומתן מיידי, כן היה מחזיר את החטופים, ובטוח שמינימום היה חוסך בחיי חיילים ישראלים כאן ובחיי לבנונים אזרחים שם...

ממתי פותחים מלחמה על תקרית גבול? ועוד מול אירגון גרילה קקיוני כמו ה"חיזבאללה"?!

אֵיתָן:

--- ציטוט של: עוץ לי גוץ לי על מאי 13, 2007, 17:10:22 ---כמובן שאני מתנגד למלחמה הזאת, שחוץ מעשרות חיילים הרוגים אצלנו, וחוץ ממאות הרוגים (חלקם הגדול אזרחים) לבנונים, חוץ מהתמונות של שלושת החטופים בלשכה של כלומרט, חוץ מחירבוש כושר ההתראה הישראלי, לא נתנה כלום!

החיזבאללה חזק היום יותר מאי פעם, בכוח לא מפרקים אירגון טרור רצחני, אלא מייבשים את הביצה ע"י הסכמי שלום.

ההרתעה הישראלית חלשה יותר מאי פעם - למה דומה ההרתעה הישראלית בעיני? כמו לילד בכיתה ו' ש"מתאבד" על ילד מטורלל מכיתה ב', נלחם איתו שעות בחצר בית הספר, ולא מקבל בסוף את מה שהמטורלל מכיתה ב' לקח ממנו... מה חושבים שאר הילדים מכיתה ו' אחר כך?

מה גם שהפצצה מתונה לאורך הגבול + משא ומתן מיידי, כן היה מחזיר את החטופים, ובטוח שמינימום היה חוסך בחיי חיילים ישראלים כאן ובחיי לבנונים אזרחים שם...

ממתי פותחים מלחמה על תקרית גבול? ועוד מול אירגון גרילה קקיוני כמו ה"חיזבאללה"?!

--- סוף ציטוט ---
הכל טוב  ויפה
חוץ מהקטע "בכוח לא מפרקים אירגון טרור רצחני, אלא מייבשים את הביצה ע"י הסכמי שלום"
לא  היה  מעולם הסכם שלום עם אף מדינה ערבית  וגם לא  יהיה

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה