חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
**התשובות של איתמר בן גביר לתאריך 16 במאי**
zipora:
חבר שלי רופא בבית חולים העמק ספר לי שבצפירה ביום השואה הערבים בצורה מופגנת צחקו עשו רעש ולא עמדו. איך צריך להגיב.
IRON_MAN:
1.מה אתה חושב על זה שממשלת התבוסתנים אולמרט-לבני-פרץ-ליברמן (ובעצם כל ממשלות-ישראל)ממשיכות להפקיר את תושביי שדרות לחסדיהם של המרצחים? מה על תושביי שדרות לעשות? איך ניתן לסייע בעניין הזה? צה"ל יכול למגר את איום הקסאמים במהירות אבל הוא לא עושה את זה בגלל המדיניות השמאלנית של ממשלות ישראל הם מפחדים שבפעולה צבאית(שבמוקדם או במאוחר תהיה) יהרגו המון("חפים-מפשע") זה חילול השם יהודים מופקרים למוות כבר 6 שנים ואיש אינו פוצה את פיו .
2.למה לא הולכים לסייע לחיילי צה"ל ומג"ב(הפטריוטים) בהפגנות של השמאלנים הבוגדים (בילעין למשל)שמרביצים לחיילי צה"ל ומפרים צו אלוף ונכנסים לשטח צבאי סגור? למה לא מארגנים הפגנות נגד השמאל הבוגדני?
3.למה מני מזוז לא מוציא את התנועה-האיסלאמית של הש'יח ר'אאד סלאח ואת מפלגת בל"ד של עזמי בשארה מחוץ-לחוק?
איך ייתכן שאת תנועת כ"ך סגרו ואת מפלגותיהם של טיבי ובשארה לא הוציאו מחוץ-לחוק? למה יש אפליה לטובת הערבים?
4.איפה נמצא הסניף של חזית יהודית-לאומית בירושלים? ולמה לא מסיגים תמיכה בפריפריה?.
yacov:
בס"ד
שלום איתמר וחג שמח,
1. מה דעתך על אירגון רבבה?
2. המנוול בשם אלישע, המנהל של דויד העברי ברבבה אמר שהוא התקשר אליך אחרי שהוא ראה מספר טלפון שלך בתכניתו של חיים. הוא אמר שאמרת לו שאתה לא מכיר את חיים. למה הוא שיקר?
יעקב מנשה בן רחמים.
דוקא_כך:
שלום איתמר,
מה דעתך על דברי חז"ל הבאים: אל יתחבר אדם לרשע אפילו לקרבו לתורה
מו"ר הגאון הרב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד כתב בפרוש המכבי, שמות ב:יח
והבן מזה כמה מסוכנת היא ההתחברות לרשע אפילו כאשר היא נעשית לשם שמים, כמו שעשה זאת יונדב הצדיק בכוונה להשפיע על יהוא ולהחזירו למוטב. והסיבה לכך היא, משום שהרואים את הצדיק מתחבר לרשע יחשבו שהוא מסכים עם מעשי הרשע, וגם הם יעשו כמו הרשע. ועוד, יתכן מאד שדוקא הצדיק יושפע במקום להשפיע.
תודה וכל טוב,
דוקא_כך
IRON_MAN:
1.מה ניתן לעשות בקשר לזה שהערבים באים למרכזי הערים ומטרידים בחורות יהודיות? ואם הבחורות משתפות איתם פעולה מה עליי לעשות אם אני רואה זאת במו עייני? ואיך אתה חושב שאלינו לנהוג בקשר לזוועה הזאת?
2.מה יהיה הסוף עם הבוגדים מבצלם ומשלום-עכשיו שכל שני וחמישי מפרסמים בתשקורת דו"חות שקריים כנגד צה"ל וכנגד המתיישבים היהודים באיו"ש? הם קוראים ליהודים שגרים באיו"ש "מתנחלים" הם לא מבינים שלפי הערבים כל ארץ-ישראל זאת "התנחלות וכולנו "מתנחלים" נכון?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה