חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
**התשובות של איתמר בן גביר לתאריך 16 במאי**
בייקר:
**איתמר הסכים לענות לשאלות הגולשים בכל יום רביעי**
**איתמר אדם עסוק מאד ויעדיף שאלות קצרות ויענה כאן**
**אנא מכם כתבו כאן שאלות או הערות לאיתמר בן גביר**
**כל הודעה שאיננה לאיתמר תמחק**
**לבקשת חיים ואיתמר מחקנו את העבר הרע ושמנו אותו מאחורינו:אנא מכם אל תהפכו אשכול זה להאשמות כלפי רוני!!!**
אילן208:
שלום איתמר
1.הערה תודה רבה וישר כוח על התנתקות מהמטורף פאוור69
2.האם אתה מתכוון לבנות אתר חדש אתר חזית חדש נורמלי בלי רוני? אם לא אז מה דעתך על הרעיון?
ורפואה שלמה לאימך איתמר מקוה שהכל יהיה טוב
בייקר:
איתמר שלום רב!
1.כיצד הצלחת לבסס יחסי עבודה עם התקשורת השמאלנית העויינת?מצד אחד אתה פותח את מהדורת החדשות:"פעיל הימין הקיצוני איתמר בן גביר שרף בל"ג בעומר תמונה של..."מצד שני התקשורת מלכלכת ומשמיצה אותך ואתה תובע אותם וזוכה.
מצד אחד יש עליך חרם ויאיר לפיד לא מזמין אותך לראיון ומצד שני אתה ומרזל אנשים מפורסמים יותר משרי ממשלה.
האם למשל מעריב משמיץ אותך אחרי שניצחת את דנקנר במשפט?או שנזהרים ממך עכשיו?
2.מה יחסך כסטודנט למשפטים לחוק הישראלי?אתה ממש גר בבית משפט וזוכה במשפטים אבל זה מעייף מאד ומתיש!מאיפה הכוח להיות איתמר בן גביר ?לשמור על רמת פעילות גבוהה מאד בהפגנות ולנהל חיי משפחה נורמלים?האם יש לך זמן ללמוד תורה?אתה נאמן להלכה ולא לחוק!
3.לגבי אבישי רביב?האם אתה מאמין שהוא רצה שעמיר יהרוג את רבין ולכן הסית לרצח או שזאת קונספירציה של השב"כ?האם אתה יודע מה קורה איתו היום?שמעתי שהוא התחתן וראו אותו ברמת אביב?האם השב"כ למד את הלקח או שהוא ממשיך להעסיק סוכנים מדיחים ופרובוקטורים בכדי להכפיש את הימין פוליטית?האם היית עצור מינהלית כמו נועם פדרמן?האם השב"כ מטריד אותך או מציק לך?האם סוכניו מפריעים לפעילות שלך?
4.נניח שהייתי יהודי ממוצא מזרחי שכנע אותי לתמוך בחזית של מרזל ולא בש"ס?בהנחה שאני חושב שהרב עובדיה יוסף תלמיד חכם.
5.האם תוכל לספר לנו על ישיבת הרעיון היהודי בה למדת?אתה פעיל מגיל 14 איך אפשר לשלב פעילות אינטינסבית עם לימוד בישיבה?
אלירן:
איתמר שלום,
לאט לאט העם מבין שהדרך הכהניסטית היא הדרך הנכונה..ואנחנו רואים את זה בכול מיני זויות והבטים.
1)איך לדעתך ממשלה כהניסטית תוכל לעלות לשלטון עם תישקורת ש 24 שעות ביממה מסיתה כנגד המיתנחלים וכנגד הימניים האמיתיים וכנגד החרידים?הרבה אנשים שאני מכיר היו שטופי מח מהתישקורת אבל אחרי שאני הסברתי להם הם הבינו ושינו את דעתם על כהנא זצ"ל השם יקום דמו.
היום הם מבינים שהמיתנחלים הם החלוצים של ימינו.
הדור של היום מבין את מה שהדור של אז לא הבין..יש לי הרבה חברים מדיזינגוף ומצפון תל אביב והם בעד גירוש האויב הערבי..לאומת זאת ההורים שלהם הם שמאלנים בוגדים.
תודה וכול טוב.
אֹהד:
איתמר שלום.
1. האם אתה בעד איחוד של כל תנועות הימין האמיתי? ואם כן, מי יהיה המנהיג של האיחוד ?
2. האם אתה חושב שבסופו של דבר חי"ל יהוו גורם משמעותי בכנסת?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה