איתמר היקר,
אני שׂמח וּמאושר לשמוע, וּמוקיר בכל לִבִּי את רצינוּתך ואת פועלך בַּנושא הרגיש והממושך הזה!

ידעתי והאמנתי שאתה תוּכל להשיב את השלום ואת השלווה בין שתי ה"חזיתוֹת".

אגב, מה זה אומר מִבחינה פורמאלית?
- כי, טכנית, כל החבר'ה של חזית רשומים בפורום של רוני, ורוני בוודאי לא יגיד להם שמעתה הפורום שלו נִקרא "הבלוג האישי של רוני" או "הפורום של רוני" ושאם הם רוצים את הפורום הרשמי של "חזית" עליהם לפתוח חשבון באתר הרשמי של "חזית"...
- יש בלי סוף לינקים בכל רחבי הרשת, שרוני הפיץ, המקשרים לפורום הנוכחי שלו
כ"פורום של חזית". אני לא רואה איך הוא מספיק
או יכול בכלל לעקוב וּלאתר את כל הקישורים שהוּא הפיץ, וּלשנוֹת את יעדיהם או את הכיתוב שמופיע לגביהם המודיע שהם מַפְנים לפורום "חזית" שהוא הפורום של רוני.
- מה לגבי הכתובת? נכון לעכשיו, אני רואה שהפורום של רוני נִסגר "עקב שיפוצים" (כך כתוב), וּבִמקוֹם זאת מופיעה בראש הדף הכותרת: "חיים בן-פסח חולה נפש" ואחריה שלל גידופים, נאצות, שקרים והשמצות אישיוֹת נגד חיים ונגד התנועה. אחר-כך כתוב ש"האתר בשיפוצים ונחזור בקרוב" וכו'. מה אני אמוּר להבין מִזה? האם הפורום של רוני עובר לשרת אחר, נִפרד מהשרת של התנועה? האם אתם מאשרים את הודעת-הבלע הפוגענית שהשאיר רוני נגד חיים ונגד התנוּעה, המִתנוססת בראש עמוּדוֹ הראשי של הפורום והנִמצאת
כרגע על השרת שלכם?
- אם רוני בסופו של דבר לא סר לִדרישותיך, האם זה אומר שאתה או "חזית" תמשיכו לעבוד איתו בעתיד חרף זאת?
אני מברך אותך על הצעד החיוּבי
וּמחזק את ידיך הן על המאמץ והן על המעשׂים.
באהבת ישראל,
גם בשן וגם גִלעד.