חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
ברוך מרזל טוען שחיים בן-פסח שקרן פתולוגי?!
נתנאל:
לא הבנתי עדיין איך אנשים (חיים, ברוך מרזל והרוני הזה) עם אותן דעות התחילו להסתכסך ככה. בואו ניתן לחמאסניקים המסריחים לריב בינם לבין עצמם הא? חבל לבזבז אנרגיות.
שלמה:
--- ציטוט של: נתנאל על מאי 07, 2007, 16:07:41 ---לא הבנתי עדיין איך אנשים (חיים, ברוך מרזל והרוני הזה) עם אותן דעות התחילו להסתכסך ככה. בואו ניתן לחמאסניקים המסריחים לריב בינם לבין עצמם הא? חבל לבזבז אנרגיות.
--- סוף ציטוט ---
רוני לא ימיני.
הוא בדיוק כמו אחד אנשי החמאס.
הרי הוא אמר שהיטלר היה פיטר......
איתמר בן גביר:
לדוקא כך.
קראתי את ההודעה האחרונה שלך ושמחתי. קודם כל שמחתי לראות שהסגנון השתנה ושאלת שאלות ראויות ונכונות. תבין . אני לא מפחד מביקורת. מרזל גם לא מפחד מביקורת וזכותך לשאול כל שאלה ואני מבטיח להשתדל לענות אבל לא נראה לי שזה ראוי לכתוב לגבי באשר ל"סגנון חלקלקות " - אתה מכיר אותי ? אני פעם שוחחתי איתך ? מאיפה אתה לוקח את הדברים ? הרי אני משתדל להיות אדם אמיתי ומעולם לא התנהגתי בצביעות - אצלי מה שנאמר בפה הוא מה שנאמר בלב ולכן הסגנון שלך - במיוחד בהודעות הקודמות - לא היה בסדר.
לגופם של דברים :
1. ברוך מרזל לא אמר ולא יגיד שחיים בן פסח שקרן פתולוגי. אנחנו מכבדים את חיים ואתה יכול לקרוא בעניין גם הודעות שלי בפורום החזית. ( שלא תחשוב שאני כותב את הדברים רק כאן). אני גם לא מאשים אותך שאתה משקר. אני פשוט חושב שרוני מסוכסך איתכם. רוני כועס מאוד עליכם ( וגם אתם עליו ) וזה יכול לגרום לו להקצין את הדברים שברוך אומר ולשנות אותם. אגב , מהנסיון, מספיק שינוי קטן, מילה אחת נוספת או מיותרת והדברים לפעמים מקבלים משמעות אחרת.
2. חיים השמיץ את ברוך ואותי ואת החזית. אני לא מבין גדול כל כך באינטרנט ולא יודע איך שמים קישור אבל רוני שלח לי כמה סירטונים של חיים שרואים אותו מדבר על היחסים בן ברוך מרזל לרביב. שומעים אותו אומר שהחזית היא מפלגה קקיונית. פורום קש ועוד כהנה וכהנה דברים.ובעיקר שומעים אותו אומר שאני ומרזל כאילו תומכים בנאצים. זה שקר, אין שקר חמור מזה. האחרון שאמר עלי דבר כזה היה אמנון דנקנר מעיתון מעריב שטוען שתורת הרב כהנא היא נאצית. ברגע שראיתי את הציטוט של רוני דרשתי ממנו להסיר אותו. הוא טען שציטט מוקיפדיה. גם בציטוט שהביא אין תמיכה בנאצים אלא טענה שהיטלר היה לאומן. הסגנון לא היה מקובל עלי וגם הדברים לא אבל בין זה לבין להביע תמיכה בנאצים המרחק רב. לכל יתר הדברים שנטענו שרוני כתב אין כל הוכחה במציאות שזה אכן רוני כתב.ואני לא נוהג לשפוט אנשים לפי שמועות.בודאי לא כאשר הבן אדם מכחיש זאת מכל וכל.
3. אני מבין שהדברים נאמרו בזמן שחיים כעס. היה גם קצר בתקשורת שנבע מכך שחשבתם שאני מקבל הודעות שלכם ולא מתייחס. אני מבטיח לך. לא קיבלתי כל הודעה מכם וברגע שראיתי שיש קצר כזה גדול אז ישר הגעתי לפורום כאן וכתבתי הודעה.
באשר להשמצות שלכם ( בלשון רבים ) הרי גם כאן נדמה שאין מחלוקת. אני מפנה אותך להודעות האחרונות שלך ולסגנון. אני מוכן לקבל שהדברים נאמרו בכעס ואתה לוקח אותם בחזרה . אבל בוא לא ניהיה תמימים.
4.באשר לעובדה שחלק מהסירטונים ל א הוסרו. הסקר נגד בייקר עדין קיים וכו... אני באמת שלא מתכחש. הודעתי לרוני שאם הוא לא מוריד את זה אני לא פועל יחד איתו. גם ברוך לא.
5. אני באמת מבטיח לך שלא העלמתי עין. אולי הייתי קצת נאיבי. לא ידעתי את חומרת המצב ומרגע שזיהיתי שהמצב הוא כזה התחלתי לפעול. אני פועל בכל המישורים. שלא תחשוב שאני רק בא לכאן ומטיף מוסר. מה שיש לי לומר לרוני אמרתי לו ואני לא הולך לפרט. הדברים מספיק חמורים. אבל שוב, אני מצפה שגם אתם תתנהגו בבגרות ויושר, ובעיקר באחריות.
6. אני פעם אחר פעם מודיע שאין לנו מלחמה עם חיים בן פסח. שאין לנו משהוא נגדכם, שמספיק כבר עם המלחמות. אני מצפה לאותה תגובה גם מהצד הזה.
7. בייקר אמר לי שאתה יהודי יקר . נדמה לי שאני לא מכיר אותך. מצטער על הסגנון שלי אבל הוא בא כתגובה להתהלמות שלך ולצורה שאתה כתבת נגדי ונגד ברוך. תאמין לי שלא העלמנו עיין ועובדה היא שכרגע כל מה שאני מנסה לעשות זה להשכין שלום.
8. באהבת ישראל.
mr.z:
איתמר,
א. רוני ממשיך לעשות סרטים נגדנו לדוג'
שנעשה לפני יומיים! רוני לא הוריד את הסקר נגד בייקר, לא הוריד את הסרטים שהוא עשה נגדנו ומאיים על חברי התנועה. למה אתה מחכה כדי לעזוב את רוני?
ב. לא ענית על השאלה הקודמת שלי
"קצת התפלאתי לקרוא שרוני ציטט את המשפט "שבגרמ ניה היטלר שרף שמאלנים וכאן הם בשלטון " מוקיפדיה. משתי סיבות א. ויקפדיה די שמאלנית והיא לא תיתן לכזה ביטוי נגד שמאלנים שיופיע אצלהם באתר. ב. מנהלי ויקפדיה לא יתנו לכזה ערך להיות כתוב שם-בלי קשר לעמדותיהם.
איתמר, אתה יכול בבקשה לשאול את רוני מאיזה ערך הוא ציטט את הציטוט הזה (אני לא אומר שהוא משקר, פשוט זה לא מסתדר לי)?
ד"א בערך שואה בויקפדיה לא כתוב משפט זה (וגם לא בגירסאות הקודמות של הדף)."
דוקא_כך:
איתמר,
אתה מבין שכל מה שקורה עכשיו זה חילול השם. הדבר היחיד שחשוב לי כרגע בחיים, בתור חוזר בתשובה, זה קידוש השם ומחיקת חילול השם. זו הסיבה היחידה שאני פעיל בפורום הימין האמיתי.
לכן, כדי למחוק את חילול השם הזה, כדי לפייס את רוני שנקמנותו לא יודעת גבול, ושטוען בדוא"ל ששלח לי, ושפרסמתי בפורום, שהכל כביכול בגללי, וכדי להפיג את "חששותיך הכבדים" בנוגע אלי, אני מוכן להתנצל בפומבי בפניך ובפני רוני, ולפרוש מכל פעילות בפורום ולהסיר את נוכחותי שגורמת כביכול למחלוקת ולחילול השם.
אני אפרוש, ואתה מצידך מחוייב לדאוג לזה שכל הסרטונים נגד חברי התנועה, במיוחד הסרטונים נגד חיים, אהרון ובייקר, יוסרו. אתם תטפחו את הפורום שלכם, הימין האמיתי יטפח את הפורום שלו, חיים ימנע מלהעביר ביקורת על תנועתכם והפורום שרוני מנהל, דוקא_כך יעסוק יותר בלימוד תורה ויבלה יותר זמן עם ילדיו, ושלום על ישראל. יהיה שיתוף פעולה בעתיד--מה טוב. לא יהיה--גם בסדר, והכל באהבת ישראל.
האם זה מקובל עליך?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה