חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

ברוך מרזל טוען שחיים בן-פסח שקרן פתולוגי?!

(1/5) > >>

דוקא_כך:
קיבלתי דוא"ל מרוני, שאותו אני מצטט כאן:

אל תבלבל לי בביצים. אתה זה שתמך ברעיון.

דנטה סתם היה מנהל חדש ואתה יכולת להיתנגד.

אבל אתה אמרת או שאני כפוף אליו או שאני עף מהניהול.

אל תיתמם. זה הכל בגללך. ואתה נימצא בגלות כי זה דבר שאתה בחרת לעשות, אתה לא מגורש מהארץ.

אני נימצא בארץ והתנגדתי כשהיה גירוש עמונה, ומה אתה עשית?

ישבת בבית והקלדת כמו קוקסינל את הזבל שאתה שוף באינטרנט?

אז מי כאן הג'וק? ולא הבנתי גם בקשר לעניין הגיל.

אז אם אתה בן 32 ואני בן 19. מה אתה בא להגיד?? ואיך זה קשור עניין הגיל? מילא היית סבא'לה בא 85 הייתי כותב אחרת.

וגם חיים לא מגורש, זה עוד שקר שהוא מאכיל אותכם,

אני דיברתי עם ברוך מרזל וגיליתי שחיים שקרן פתולוגי.

אני רוצה להסב את תשומת לבכם, ובמיוחד את תשומת לבו של חיים לשורה האחרונה.  אם רוני משקר אז אולי יש עוד תקוה, אבל אם הוא דובר אמת, וברוך מרזל אכן לכלך על חיים מאחורי גבו, אז אין שום סיכוי לשיתוף פעולה בין הימין האמיתי וחזית.  זו תגלית מצערת אבל לא מפתיעה.  לרובנו היתה הרגשה פנימית שהצביעה על עובדה לא נעימה זו.

ועוד דבר:  אם כל הפשעים שעושה רוני נובעים מכך שהוא מאמין לברוך בתום לבו שחיים שקרן ושארגוננו השקרי כביכול מהווה סכנה לארגון החזית שהוא האמיתי, אז ברוך הוא שאחראי בעקיפין לכל סרטוני ההשמצה, הוצאת הדיבה ולשון הרע שהפיק רוני.  בעוד שבפורום שלנו אף אחד לא השמיץ את ברוך או את איתמר, הם מחזקים את ידיו של משמיץ סדרתי, והם אשמים לכל דבר---אם אכן רוני דובר אמת.

העניין הזה צריך להסתיים כאן ועכשיו, בין חיים ובין איתמר/ברוך/רוני.

שלמה:
אני לא לא יודע מה הולך כאן אבל זה מסריח יותר מאחותו של סדאת אחרי ליל חשק.

אלירן:
בולשיט.

רוני יעשה הכול כדי לסכסך.
על תאמינו לשום מילה שלו.

איתמר בן גביר:
אני קורא את ההודעות של דווקא כך ועוקב אחריהן מאז סגנונו המתלהם כאן בפורום וחייב לציין שיש לי חשש כבד לגביו....

"... אם הוא דובר אמת, וברוך מרזל אכן לכלך על חיים מאחורי גבו, אז אין שום סיכוי לשיתוף פעולה בין הימין האמיתי וחזית.  זו תגלית מצערת אבל לא מפתיעה.  לרובנו היתה הרגשה פנימית שהצביעה על עובדה לא נעימה זו".

זה בעצם לא רק הסגנון אלא גם הנסיון לסכסך. להשמיץ. לגרור למלחמה שבעצם מי הראשון שיחכך ידיים ממנה - דווקא אנשי השמאל.אני כותב כאן יותר משבוע ונשמע כל הזמן פייסן ומבקש שלום וכו... אני מ בקש שלא תטעו. אני גם יודע להילחם ( תשאלו את חברי הטוב נעם פדרמן ) ועל כן אני ממש לא מתרגש מכל מיני איומים כאן בפורום כלפינו. אני עדין מקווה שניישב את הדברים. שרוני יפסיק להשמיץ - אם הוא לא יעשה זאת אני לא יהיה דקה אחת נוספת בפורום שלו - ומאידך  מקווה שגם גורמים כאן יפסיקו אבל משהוא בסגנון הזה של דווקא כך מאוד מאוד לא מוצא חן ואין לי אלא לחזור על דברי ומקווה שאתבדה - דווקא כך - אתה מ זכיר לי את רביב.

בכל מקרה, ועל מנת ששוב לא יתפתח ויכוח אני מבהיר כבר כאן :

1. ברוך מרזל לא אמר ולא יגיד שחיים בן פסח שקרן פתולוגי.

2. ברוך מאוד מעריך את חיים כאיש רעיון אך יחד עם זה מצטער על כך שחיים משמיץ אותו על לא עוול.

3. האמת היא שגם מבחינת חיים זה לא נראה משהוא - רק לפני שבועיים ברוך היה גיבור ויקר ופתאום אוייב ו"חבר של רביב".

4. נ.ב. בעניין רביב כבר הערתי שכולנו היינו חברים שלו. אף אחד לא ידע שהוא סוכן חוץ מנעם שחשד בשלבים מתקדמים אבל גם נעם קודם לכן היה חבר של אבישי.5. אין לנו כל יריבות אישית עם חברי התנועה שלכם . נהפוך הוא.

6. זה המקום להבהיר גם שחיים כן עזר לברוך במרוץ לבחירות במסגרת חרות ( בניגוד למה שנכתב על ידי רוני).

7. חיים הוא איש עתיר זכויות.

8. יחד עם זאת את חזית מנהלת מזכירות הכוללת אגב, בין היתר את נאמני הרב כמו הרב בן ארי, משה ניימן ועוד ועוד יהודים טובים. רק הם יקבעו באשר לחזית וכמו שאני לא מבקש להתערב במי שמנהל כאן את הפורום הייתי מצפה לאותה התנהגות.

9. ונדגיש שוב :פניתי אל רוני. דרשתי ממנו להסיר את ההשמצות. חבל לי שדווקא כן ממשיכים להשמיץ אותו ואותי ואת מרזל. אמרתי כבר שמי שמחכך ידיים בהנאה אלה הם אנשי השמאל שמחככים ידיים ורואים איך אנשי הרעיון נלחמים בנייהם.

ואם יאמר הטוען ( כפי שנעשה כך ) כי מרזל ובן גביר אינם אנשי הרעיון - אזי הייתי מזמין כל אחד מכם לבוא ולעמוד מול מרזל או אפילו מול עבדיכם הדל ולהשוות מה הוא עשה למען העם והארץ....

נ.ב. צר לי אם זה ישמע כיוהרה. פשוט יש כאן אנשים הגורמים לי להישמע כך.

באהבת ישראל.

דוקא_כך:
איתמר,

אולי אני מתלהם--מפריעה לי האדישות ודברי החלקלקות שלך.  אני מודע היטב לחומרה של חטא המחלוקת, לגורלם של קרח ועדתו.  אני לוקח בחזרה את כל מה שאמרתי לאחר ציטוט הדוא"ל:

אני רוצה להסב את תשומת לבכם, ובמיוחד את תשומת לבו של חיים לשורה האחרונה.  אם רוני משקר אז אולי יש עוד תקוה, אבל אם הוא דובר אמת, וברוך מרזל אכן לכלך על חיים מאחורי גבו, אז אין שום סיכוי לשיתוף פעולה בין הימין האמיתי וחזית.  זו תגלית מצערת אבל לא מפתיעה.  לרובנו היתה הרגשה פנימית שהצביעה על עובדה לא נעימה זו.

ועוד דבר:  אם כל הפשעים שעושה רוני נובעים מכך שהוא מאמין לברוך בתום לבו שחיים שקרן ושארגוננו השקרי כביכול מהווה סכנה לארגון החזית שהוא האמיתי, אז ברוך הוא שאחראי בעקיפין לכל סרטוני ההשמצה, הוצאת הדיבה ולשון הרע שהפיק רוני.  בעוד שבפורום שלנו אף אחד לא השמיץ את ברוך או את איתמר, הם מחזקים את ידיו של משמיץ סדרתי, והם אשמים לכל דבר---אם אכן רוני דובר אמת.

מצד שני, איך אתה מסביר את המלים הבאות של רוני:

אני דיברתי עם ברוך מרזל וגיליתי שחיים שקרן פתולוגי.

איך אתה מיישב את נקודה מס. 1

--- ציטוט ---1. ברוך מרזל לא אמר ולא יגיד שחיים בן פסח שקרן פתולוגי.
--- סוף ציטוט ---

עם הדוא"ל שציטטתי למעלה?  האם משתמע שרוני הוא זה שמשקר?  או אולי אתה מנסה לרמוז שאני השקרן, והמצאתי את הדוא"ל הזה?  זה המסר העקיף שאתה מנסה להעביר כשאתה כותב שיש לך "חששות כבדים" לגבי?

מדוע, לפי נקודה מס. 2 ברוך מצטער שחיים משמיץ אותו על לא עוול?  אני מתקשה להיזכר מתי חיים השמיץ את ברוך.  להיפך, הוא תמיד דיבר עליו בכבוד הראוי.  איפה הראיות שלך או של ברוך על השמצה, כביכול?  לא רק אותי זה מעניין, אלא אני בטוח שזה יעניין גם את חיים, מכיוון שאם חיים חלילה השמיץ את ברוך כפי שאתה טוען, חיים יהיה הראשון שיתנצל על כך.

חיים אכן איש עתיר זכויות.  למה הוא לא זוכה מצדכם לכבוד הראוי?

אני שם לב שאתה מתמיד להאשים אותנו בהשמצות נגדך ונגד ברוך מרזל.  איפה הראיות?

הסרטונים נגד חיים בן-פסח וחברי התנועה לא הוסרו.  חלקם כוללים איומים נגד קטינים.  אתה מודע לחומרת המצב?!

כשרוני סולק מניהול הפורום, הוא יכול היה לשכוח מזה ולהתרכז בניהול הפורום של חזית.  הוא בחר לפתוח במלחמה נגד אלו שכביכול העליבו אותו.  בחור רגיש.  אבל כולנו ילדים גדולים, אחראים למעשינו.  הוצאת דיבה, ואיומים באלימות וברצח הם עבירה חמורה, ויש לנו ראיות לכל זאת, וראיות להעלמת עין מצדך.  כשרוני החליט להפיק סרטונים נגדי, שמאשימים אותי בהיותי נאו-נאצי, זה הפך עבורי לעניין אישי.  על טעויות משלמים, ורוני הולך ללמוד את זה בדרך הקשה.  הוא כבר לא קטין, לא יהיו שום נסיבות מקלות.  מקור דאגה לא קטן עבורך צריכה להיות העובדה שסרטוני ההשמצה הופקו בשם מפלגת חזית.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה