כתב נושא: חזית רוצה לסלק את רוני, אבל צריך תחליף.  (נקרא 5379 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ברור שאיתמר בן גביר וברוך מרזל מאוד רוצים לסלק את רוני הנאצי. איתמר וברוך הם לא טיפשים. הם יודעים שרוני שיבח את היטלר, הצדיק את השואה, הציע עוד שואה נגד כל האשכנזים, ערך ופירסם הרבה סרטוני השמצה בשם חזית, איים על הרבה יהודים עם איומי רצח, השתמש בשמו של איתמר בן גביר כדי לאיים ולקלל, הצטרף לאתרי סאדו מאזו, הצטרף לאתרי הומואים, ועשה אינספור דברים איומים נוספים.

איתמר וברוך יודעים שרוני חולה נפש והם מאוד רוצים להפטר מהמטורף הזה.

אולם יש לחזית בעיה: רוני הוא לא רק המנהל של הפורום של חזית. רוני הוא גם הבעל היחיד של כל האתר של חזית. בלי רוני, אין לחזית אתר.

אז איתמר וברוך צריכים תחליף לרוני. ברגע שיהיה להם תחליף, הם יעיפו את רוני הנבלה.

לכן, אנו מציעים לחזית פתרון: איתמר וברוך יכולים להעביר את כל האתר שלהם לשרת שלנו עד שהם ימצאו תחליף מתאים. ואנשינו יעזרו להם לנהל את האתר ואת הפורום שלהם. ויהיה להם פורום אמיתי, לא פורום קש עם 60 ניקים שונים של רוני שמדבר עם עצמו. ופורום נקי מהנאציות, האיומים, והשנאה החולנית של רוני. ונעשה כל זאת חינם.

איתמר, תמצא שבפורום שלנו יש יהודים שפויים ומוכשרים, ויותר חשוב, יהודים עם אהבת ישראל אמיתית.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חזית רוצה לסלק את רוני, אבל צריך תחליף.
« להגיב #1 ב- : מאי 03, 2007, 17:51:18 »
אני מוכן לעזור . :)

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 03, 2007, 17:58:20 »
יש לי קצת לחץ בעבודה עכשיו אבל בכול שניה שאני יהיא על המחשב אני מוכן לתת יד.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ובא לציון גואל?
« להגיב #3 ב- : מאי 03, 2007, 18:20:24 »
צריכים להתאחד ולעבוד ביחד עם חזית יהודית-לאומית של איש הימין הכי אמין-ברוך מרזל.
זה רעיון גדול לאחד את הפורום שלנו עם הפורום של חזית יהודית-לאומית.

יישר-כח.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #4 ב- : מאי 03, 2007, 21:44:04 »
חיים, אתה קורא מחשבות!  ;)  נקווה שהם יגלו חכמה ויישוב-דעת, ויבחרו ליישם את הצעתך.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #5 ב- : מאי 03, 2007, 23:06:49 »
יופי כך נעשה אחלה רעיון חיים אהבתי אבל עכשיו הבעיה היא
איך מסלקים אותו?
הרי הוא המנהל שם מה מנהלים יכולים לסלק מנהלים אחרים?אם כן אז יופי טיפלנו בבעיה
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #6 ב- : מאי 04, 2007, 15:33:05 »
גם אצלי כרגע המצב מעט עמוס בעבודה אבל אני מוכן לעזור ככל שיתאפשר לי.
העיקר שייפטרו כבר מהרוני הזה. הוא נגע רע לשני הצדדים והתועלת שלו היא הנזק של כולנו.

לדעתי, המסקנה העיקרית שניתן להפיק מִכּל הסְבך הזה שנקלענו לתוכו, היא שעלינו לחזק את הקשר בין כל הגורמים שתומכים בנו ושאנוּ תומכים בהם. זה חשוּב שנהייה גם אנחנוּ בקשר עם גורמים פעילים בַּשטח כמו נועם ואיתמר, ולא רק חיים. חיים גר רחוק. לפיכך אנחנוּ חייבים לעזור לו. פעילים מהפורום צריכים לשמש גם כ"מרכז תיאום וקישור" בין אותם גורמים בַּשטח לבין חיים, יו"ר התנועה.

אין ספק שהמצב הקיים - שבו יו"ר-התנועה גר במרחק של עשׂרות אלפי ק"מ מִמוֹקד-הפעילוּת - איננוּ מצב אידיאלי. אמנם המִגבלה הגיאוגרפית כיום אינה מִגבלה רצינית בעולם האינטרנט המהיר וה"כפר הגלובאלי". ועובדה: שׂרדנוּ אותה יפה מאד עד היום עם חיים, ואנחנוּ הולכים וּגדלים למרות המרחק הפיזי ממנוּ. אבל עם זאת, כשיש צורך בפתרון בעיות פנימיות בִּמְקוֹם-היעד, מִגבלת-המרחק בהחלט מקשה. לעִתים אין מנוֹס מִנוכחוּת פיזית.

את כל הבלאגן הזה אפשר היה לפתור מייד, מאחורי-הקלעים וּבלי תופים וַחֲצוצרות, על-ידי מינוי "איש-קשר" מאיתנוּ, כלומר מישהוּ שמקורב לשני הצדדים, מוּדע לַמִתרחש ויכול ליטול על עצמו אחריוּת אישית לטיפול בנושא וּלבירוּר העניין לאשורו. הוא היה מתקשר מייד לאיתמר ו/או נִפגשׁ עִמוֹ וּפותר את הכל ב-4 עיניים, וכך היה חוסך ליו"ר התנועה שלנוּ את הצורך לכלוֹת את זמנו היקר בהתעסקות בעניינים "פנימיים", שמִטֶבַע-בריאתם מחייבים דרך-טיפול "אחרת" = ממוקדת יותר, יסודית יותר, וכמובן הכי חשוּב: מחייבת נוכחות פיזית קרובה, מה שאינו אפשרי לגבי חיים.
איש-הקשר הזה היה יכול להיות, לדוגמה, אחד-המנהלים של הפורום, או לחלוּפין מישהו מִטעם איתמר בן-גביר / ברוך מרזל.

אנחנו חייבים להיות הרבה יותר אקטיביים ולדעת לטפל בבעיות מסוג "רוני" בכוחות עצמנוּ. את חיים אנחנו צריכים במִשׂרה מלאה בשביל טיפוּל בנושאים הרבה יותר אקוּטיים.  חיים לא יגיד לנוּ את זה, כי חיים הוא אחד שעושה את העבודה, את כל העבודה, מִבּלי לשאול שאלות וּמִבּלי לבקש עזרה (אלא-אם-כּן זה משהוּ כמו קידוּם הסרטונים ב"פליקס" וּב"יוטיוב", או הפגנוֹת לקבלת רשיון לעלייתוֹ לארץ בעתיד, כן יהי רצוֹן). אבל בכל אופן- אנחנו אלה שהיינוּ צריכים לגלות אחריות כאן ולפתור את המשבר הזה בעצמנוּ, בלי לחכות שחיים יבקש זאת מאיתנוּ.
וּבִכלל, אם כך אנו נכשלים באיזה "משברוֹנִי" קטן, כיצד נתמודד עם משברים רציניים באמת בעתיד??

לפי דעתי, כולנו טעינוּ כאן בקלוּת-הראש שבה התאפיינה גישׁתנוּ לכל הנושא, טחנּוּ הרבה מים בבירבורי-סרק וּבעצם לא עשׂינוּ כלוּם; -היטלנוּ את הכל על חיים.  דיברנוּ ודיברנוּ, ולא התארגנּוּ באמת כדי לשׂים סוף לָעניין - דבר שהוא לא רק בידינוּ הרבה יותר מאשר בידיו של חיים שנִמצא רחוֹק (אנחנו פה, זה בבית שלנוּ! מה הבעייה?), אלא גם מצופה מאיתנוּ כשוּתפים פעילים לתנוּעה. לא את הכל צריך לעשׂות חיים (וּבַמִקרה הזה גם לא יכול).
כבר מעל לחודש-וחצי אנחנוּ נותנים לַקדירה הזאת לִתְפּוֹח תחת אפּנוּ (איתמר, זה נוגע גם לך), ולא מואילים לקחת את העניין לַצד המעשׂי,- להרים טלפון, לנסוע כמה ק"מ עד חברון או עד מקום אחר, ולפתור את הפוֹיְלֶשטיקס האלה אחת וּלתמיד. נוּ באמת.. אנחנוּ מסוגלים להרבה יותר מִזה!

איתמר: אתה יודע על המשבר הזה לא מהיום. אם ידעת שאין לך זמן פנוּי, יכולת גם-אתה לְסַגֵּל (לצורך העניין) מישהו מִטעמך שיהווה מעין "איש-קשר" וִיטפל תחתיך בַּנושא, וּבִלבד שלא לתת לַדברים להתגלגל לרמה המסוכנת שאליה הם התגלגלוּ. הלא אין בלִבּך ספק לגבי טוהר-כוונותינוּ וּלגבי טוהר כוונותיו של חיים לגביך. אנחנו הרי היינוּ ה"ראשונים בַּתוֹר" לתמוך בך בלי לעפעף; חיים טרח באדיקוּת למסור את מס' הטלפון האישי שלך בכל תכנית שלו; בתקופת הבחירות האחרונות הוא קרא לכולנו לתמוך במרזל בכל תכנית, תרם לכם כלכלית במימוּן הקמפיין, וכו' וכו'. אל לךָ להתפלא, אפוא, שגולשים רבים כאן חשׁוּ כעס ותרעומת כאשר יו"ר התנוּעה שלהם ניזוֹק כתוצאה ממעשׂי-נבלה של שקרן מצדיק-שואה שנִמצא תחת פיקודךָ-- אתה, שחיים כל-כך טורח להלל וּלשבח ולקרוא לו "גיבור" ו"צדיק" בכל תכנית שלו..- ואילוּ אתה, -בכלל לא מזיז לך, אתה בקלוּת בוחר ברוני הנִבזה על-פני יהוּדי כמו חיים??  חשנוּ אכזבה קשה מִמך, מה שמראה לך עד כמה אהבה הייתה לנוּ קודם כלפיך בִּזכוּת הרעפת השבחים האינסופיים שחיים חָלַק לך בכל התכניוֹת שלו...

זה לפחות הרושם שהתקבל. וכיוון שלא היית כאן כדי להזים את הדברים, התחלנוּ לפרש את התנהגותך בכל-מיני פרשנוּיות, כולל זה שאתה וּמרזל החלטתם כביכול לראות בנו "יריבים פוליטיים" (זאת פשוט האפשרוּת שנִראֲתה לנוּ הכי הגיונית..), ואולי בגלל זה אתה מתחמק מהטלת עונשׁ על הפשעים החמוּרים והבלתי-נִסלחים של רוני.

כאמוּר, חוסר-התגובה שלך לכל הנעשׂה הוא שגרם אצלנוּ לעִרעור האמוּן הבסיסי המוחלט שהיה לנו בך מלכתחילה. אמנם הסברת את עצמך בסוף, דגש על ה"בסוף", והבנּוּ את דבריך, אבל ראוּי היה לעשׂוֹת זאת קודם. הרבהההה.....קודם. כאמוּר, כולנוּ צריכים להסיק פה מסקנוֹת אישיות מהתקרית.
ראשית-כל, אני לא יודע מה דעתם של שאר חברינוּ, אבל אני בעד להשיב בהקדם את שיתוּף-הפעולה המבורך עִמך. אני משער שההשפעה של מה שקרה עדיין טרייה, וכי ייקח זמן לתקן את הנזקים וּלהחזיר את האמוּן ההדדי לַמצב שהיה כִּתְמוֹל-שִלְשוֹם, אבל אני משוכנע שיחד נתגבר על הכל ונצליח, בע"ה! יחד עם זאת, הפעם נִדרשת היערכוּת כללית חדשה מִצד כולנוּ, למען נהייה חכמים וּזהירים יותר ונִמנע תקריוֹת דומות בעתיד לבוא. להלן מִספר המלצוֹת שלי:

- עלינוּ לחזק את הקשרים עם כל הפעילים בַּשטח, עליהם לחזק את הקשרים איתנו, כדי שנהייה תמיד מתואמים בטווח פיזי קרוב. בהישׁנוּתן של תקריוֹת כמו התקרית הנ"ל כדאי יהיה למנוֹת מישהוּ במיוחד לצורך טיפוּל באותם משברים לגופו של עניין.

- כולנוּ רוצים אותו דבר, לכולנו מכנה-משותף רחב אחד. אין לנו זמן לעשבים שוטים. אם אנחנו מבחינים באחד, חובה עלינוּ לחבור יחד וּלנקש אותו בכל האמצעים וּבאורח מיידי, בשעה שהוא עוד קטן, ולא לחכות שיהפוך למפלצת.

- הייתי גם מַציע שהמנהלים של הפורום ישמרו על קשר טלפוני קבוע (ורצוי גם פיזי) עם נועם ועם איתמר, וכן עם פעילים נוספים בַּשטח אם ישנם.

אני רוצה להדגיש שהדברים האמוּרים לעיל משקפים את דעתי האישית בִּלבד, ואינם באים לייצג את דעת שאר הגולשים ו/או את עמדת התנועה.
« עריכה אחרונה: מאי 04, 2007, 15:58:55 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק איתמר בן גביר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : מאי 06, 2007, 00:29:35 »
"
איתמר.

על המשבר הזה לא מהיום. אם ידעת שאין לך זמן פנוּי, יכולת גם-אתה לְסַגֵּל (לצורך העניין) מישהו מִטעמך שיהווה מעין "איש-קשר" וִיטפל תחתיך בַּנושא, וּבִלבד שלא לתת לַדברים להתגלגל לרמה המסוכנת שאליה הם התגלגלוּ. הלא אין בלִבּך ספק לגבי טוהר-כוונותינוּ וּלגבי טוהר כוונותיו של חיים לגביך. אנחנו הרי היינוּ ה"ראשונים בַּתוֹר" לתמוך בך בלי לעפעף; חיים טרח באדיקוּת למסור את מס' הטלפון האישי שלך בכל תכנית שלו; בתקופת הבחירות האחרונות הוא קרא לכולנו לתמוך במרזל בכל תכנית, תרם לכם כלכלית במימוּן הקמפיין, וכו' וכו'. אל לךָ להתפלא, אפוא, שגולשים רבים כאן חשׁוּ כעס ותרעומת כאשר יו"ר התנוּעה שלהם ניזוֹק כתוצאה ממעשׂי-נבלה של שקרן מצדיק-שואה שנִמצא תחת פיקודךָ-- אתה, שחיים כל-כך טורח להלל וּלשבח ולקרוא לו "גיבור" ו"צדיק" בכל תכנית שלו..- ואילוּ אתה, -בכלל לא מזיז לך, אתה בקלוּת בוחר ברוני הנִבזה על-פני יהוּדי כמו חיים??  חשנוּ אכזבה קשה מִמך, מה שמראה לך עד כמה אהבה הייתה לנוּ קודם כלפיך בִּזכוּת הרעפת השבחים האינסופיים שחיים חָלַק לך בכל התכניוֹת שלו...

זה לפחות הרושם שהתקבל. וכיוון שלא היית כאן כדי להזים את הדברים, התחלנוּ לפרש את התנהגותך בכל-מיני פרשנוּיות, כולל זה שאתה וּמרזל החלטתם כביכול לראות בנו "יריבים פוליטיים" (זאת פשוט האפשרוּת שנִראֲתה לנוּ הכי הגיונית..), ואולי בגלל זה אתה מתחמק מהטלת עונשׁ על הפשעים החמוּרים והבלתי-נִסלחים של רוני.
"

שבוע טוב. ערב טוב וכמה הבהרות :

1. אין לי  ספק בטוהר כוונתיכם ובהערכה של חיים אל מרזל ואלי. חשוב לציין שמדובר בהערכה הדדית. אני נכנס לאתר שלכם בזמן האחרון באופן קבוע ומשתדל להדגיש פעם אחר פעם עד כמה אנחנו מעריכים אתכם ונותנים כבוד לחיים שהוא יהודי יקר וצדיק , מוסר נפש הפועל למען העם והארץ.

2. אכן לא הייתי מודע לחומרת המצב עם רוני ולמריבות שהתרחשו כאן. לא הייתי מודע לכל הסירטונים ולכל דיברי הנאצה אבל צריך להיות הוגן ולומר שמשני הצדדים כך זה היה. היום בתשובה לשאלתי רוני השיב לי כי אהרון - שהוא עשה נגדו קליפ - עשה גם הוא קליפ נגד רוני . - אם כך הם פני הדברים אז צריך להבין ששני הצדדים לא היו בסדר.

3. בכל אופן, אני אומר כאן שוב את מה שאמרתי לפני מספר ימים. פניתי אל רוני . דרשתי ממנו להוריד ולהסיר את הסקרים נגד בייקר ואת ההשמצות נגד אנשים כאן מהאתר . . גם ההפך הוא נכון ואני מבקש שלא תילחמו בו.

4. והאמת והשלום אהבו - במיוחד בין אנשי הרעיון.

5. מקבל את הצעתך באשר לקשר איתי . אשמח אם אנשים כאן יהיו איתי בקשר ויקחו חלק פעיל למען העם והארץ.

באהבת ישראל.

Aaron

• אורח
« להגיב #8 ב- : מאי 06, 2007, 00:50:15 »
איתמר, אני מודה שעשיתי סרטון נגד רוני, אבל רק אחרי שהוא עשה עשרות סרטונים נגד חיים בן פסח והתנועה שלנו. זאת הייתה תגובה למה שהוא עשה.
בכל אופן, הסרטון שאני עשיתי נגד רוני כבר לא קיים באינטרנט, אבל הסרטון שרוני עשה עלי עדיין באינטרנט: http://youtube.com/watch?v=nAYk1RvFYuM
והסרטון שאני עשיתי עליו בכלל לא מתקרב בחומרתו לסרטון שהוא עשה עלי. אני לא חשפתי את שמו המלא ופרטים נוספים עליו, מה שהוא בניגוד אלי, כן עשה.
ושוב, אני מדגיש- לא נשארה לי הרבה סבלנות לחכות שהסרטון יוסר, הצעד הבא הוא תביעה משפטית על לשון הרע/הוצאת דיבה. ואני רציני לגמרי.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 06, 2007, 01:52:16 »
איתמר היקר,

אתה מוכרח להבין שאין כאן שני צדדים "שווים". יש כאן צד שתוקף באובססיביוּת כשמטרתו המוצהרת היא אחת: גרימת נזק והצקה לאנשים. אני אישית קיבלתי ממנו הודעה שבה הוא כינה אותי בכינויי-גנאי - סתם כך, בלי שעשיתי נגדו שום דבר. בכלל לא ידעתי מי הוא! לא ידעתי עליו, לא דיברתי עליו ואפילו לא ידעתי על כל המתרחש בין יתר חברי-הפורום לבינוֹ. כנראה הספיק לו שהייתי חבר בפורום הזה כדי לראות בי "אוייב" שלו. לא הבנתי: מי זה הרוני הזה, מה הוא רוצה ממני, למה אני קשור לכל זה, וכו'.

וכמוני יש כאן עוד רבים.

לגבי הסרטונים, אף-אחד לא התחיל לחשוב אפילו על רעיון כזה של יצירת סרטונים במטרה לפגוע בו, לפני שהוא התחיל להכפיש, להשמיץ, לגדף, להקניט, להציק וּלהטריד אישית כאן את כולם בכל דרך אפשרית, וּלהזיק לנוּ, לחיים ולַתנוּעה בְּסִרטוני-השִׂנאה שלו.
שוּב, הוא הצד התוקף, כל הזמן.
אני חושב שהוא פשוט פגוע או משהו. או פשוט מתוסבך נפשית באופן חריג. או שניהם. בכל אופן- אני אישית השתדלתי ככל יכולתי להישאר מִחוּץ לָעסק, אבל הוא "גרר" אותי ללא רצוני כּאמוּר. אני גם לא ממש הייתי כאן כשכל העסק הזה התחיל. אני לא יודע למה הוא נִטפל אלינו ככה, אבל אני יודע שההִתנהגוּת הזאת מזוויעה בכל קנה-מידה, לא משנה מה הסיבה.
אני מאד מקווה שאתה תצליח לעזור כאן, ומאמין בכנוּת שאתה תוּכל סוף-סוף להביא את המשבר הארוך והכואב הזה אל פִתרונו. אבל בַּשלב הראשון, רוני מוכרח להסיר מיידית את כל סרטי-ההסתה שהוא מפיץ וּלהפסיק את ההיטפלות לגולשים פרטיים בפורום.

שלך
בכבוד רב,

גם בשן וגם גִלעד.
« עריכה אחרונה: מאי 06, 2007, 01:56:13 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק איתמר בן גביר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : מאי 06, 2007, 02:59:50 »
רוני באמת פגוע.

ייתכן שזה בגלל שהוא היה כאן מנהל בעבר והדיחו אותו - זו השערה.

ייתכן שזה בגלל שאנשים כאן החלו לצאת נגדו ולכתוב עליו כל מיני דברים - גם זאת השערה.

וייתכן ויש סיבה אחרת שאני לא מודע לה. בכל מקרה למה שאני כן מודע אני מטפל. ואני מסכים עם הנושא של הורדת הסירטונים, הפסקת הסרטים וכל ההכפשות.

נ.ב. לאהרון : חבל שלא אומרים לי את כל האמת. אתה דיברת על סירטונים נגדך ( וזה חמור מאוד ) אני פונה אל רוני ולפתע הוא טוען שבעצם גם אתה עשית סירטונים נגדו ( גם אתה מאשר זאת). לא ראיתי את הסירטון שלך. ראיתי מה הוא עשה וזה חמור. בהחלט אתה יכול לתבוע אותו. אני מקווה שלא תגיעו לכך. אני דורש ממנו להוריד את כל הסירטונים . יחד עם זאת ראוי שמי שמדבר איתי כאן וכותב איתי כאן יעשה זאת בכנות. חבל שלא ידעתי שיש סירטון שלך נגד רוני. ואני אומר את הדברים למרות שאני מאמין לך שהסירטון שלו חמור יותר וזה מאוד לא בסדר לחשוף פרטים. תן לי כמה ימים. אם זה לא יורד תתבע אותו.

באהבת ישראל.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : מאי 06, 2007, 05:46:47 »
איתמר היקר,

אני שׂמח שאתה נִרתם לעזור, וּמאמין בכל מאודי שתצליח. הסרטונים הללוּ, כל זמן שהם שׁם, יוצרים בלבול וּרתיעה אצל אנשים שנחשׂפים בַּפעם הראשונה לרעיונות התנועה, וכולנו מפסידים אותם, וחבל. חבל על כל יהוּדי. יש להסיר את הסרטים הללוּ לאלתר ויפה שעה אחת קודם.

כמו שאמרתי, אני לא יודע איך בדיוק נקלענו לַתסבוכת הנוכחית, אבל ברמה האובייקטיבית- שום עלבון או עניין אישי לא מצדיקים התנהגות כזאת, לא משנה מה הסיבה לנטייתה. אני מבין שהוא פגוע ואני מצר על כך מעומק-לִבִּי, כי הוא יהודי ועל-כן הוא אח שלי. אבל זה שהוּא פגוע לא נותן לו את הזכוּת להתיר את הרסן העצמי שלו לגמרי וּלהתחיל להשתולל וּלאיים על כל מי שנקרה בסביבתוֹ. זה כבר לא עלבון, זה שיגעון. זה חולני. ואני אישית מפחד להיות חלֶק מִתנועה שאני יודע שיש בה אדם שמסוגל להגיע לרמוֹת כאלה של טירוף עצמי בעת-זעם. יש כאן אנשים שקיבלו איוּמים על חייהם! הוא מפיץ שקרים בכוונת-זדון להסית ולפגוע באנשים, הוא מציק לגולשים וּמציף את הפורום בִּשלל ניבולי-פה והטפות לשִׂנאה וחילוּל השואה וכו' וכו'..  האם אתה היית מתנהג כך אילוּ היית במקומו? האם אתה אישית היית מסתכן בהצטרפוּת לִתנוּעה כשנִמצא בחברתהּ אדם כזה? איזה הסבר לוגי-הגיוני-רציונלי בעולם יכול להיות לשפלוּת כזאת??

משברים בתוך התנועה אפשר וצריך לפתור בדרך דיפלומטית, ולא לאבד שליטה. אם יש בַּתנוּעה חבר שמסוגל כך לאבד שליטה על עצמו ברגע שהוא נִפגע או מתרגז, ה' ירחם ויציל ושומר נפשו מִפני התנוּעה הזאת ירחק.

בכל מִקרה, אני מאחל לך הצלחה למען אחדוּת התנועה וּלמען המטרות המשותפות של כולנו. אם כי אדם כמו רוני אצלי יצטרך עוד לעבוד קשה על עצמו כדי להוכיח שהוא ראוי להימנות על חברת אנשים נורמלית.

בברכה,

גם בשן וגם גִלעד.
« עריכה אחרונה: מאי 06, 2007, 05:56:15 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : מאי 06, 2007, 08:06:22 »
איתמר, אני מודה שעשיתי סרטון נגד רוני, אבל רק אחרי שהוא עשה עשרות סרטונים נגד חיים בן פסח והתנועה שלנו. זאת הייתה תגובה למה שהוא עשה.
בכל אופן, הסרטון שאני עשיתי נגד רוני כבר לא קיים באינטרנט, אבל הסרטון שרוני עשה עלי עדיין באינטרנט: http://youtube.com/watch?v=nAYk1RvFYuM
והסרטון שאני עשיתי עליו בכלל לא מתקרב בחומרתו לסרטון שהוא עשה עלי. אני לא חשפתי את שמו המלא ופרטים נוספים עליו, מה שהוא בניגוד אלי, כן עשה.
ושוב, אני מדגיש- לא נשארה לי הרבה סבלנות לחכות שהסרטון יוסר, הצעד הבא הוא תביעה משפטית על לשון הרע/הוצאת דיבה. ואני רציני לגמרי.
עשה זאת, אהרון, ואני מצטרף לתביעה.  מקווה שיש להורים של רוני ולקופת חזית מאות אלפי שקלים לשלם על הוצאות משפטיות ודמי נזיקין.
« עריכה אחרונה: מאי 06, 2007, 08:09:39 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #13 ב- : מאי 06, 2007, 10:45:08 »
שוב שוב ושוב.
אנחנו מפוצלים כלומר חלשים.
אם האנשים בפורום של החזית רצינים צריך לאחד אותנו בפורום אחד.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : מאי 06, 2007, 19:22:38 »
בגלל הרוני הזה חשבתי שהחזית משוגעים..
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #15 ב- : מאי 06, 2007, 19:26:44 »
ואני עדין לא בטוח שרוני בודד בדעות שלו.
נו טוב זה רק אני XD
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : מאי 06, 2007, 19:28:26 »
הפארודיה ממשיכה.  דוא"ל שקיבלתי לפני מספר דקות ממיודענו:

ציטוט
אני מכחיש כל מה שרשמת עכשיו.

יש לך סימוכין שאני הכנתי סרטונים שכאלה??

אגב אתה מגוכך שאתה מנסה לדובב אותי.

כבר ניסו לעשות לי את הדברים האלה אנשים קצת יותר שועלים ממך וניסו בשב"כ להפליל אותי בדרכים יותר מתוחכמות.

אתה עוד קטן בשביל דברים כאלה.

ובעניין האשכולות: על מי אתה עובד?? אתה מנהל ראשי, הכינוי שלך אדום. אתה יכול לעשות כל מה שדנטה או חיים יכולים ובטח ובטח להוריד או למחוק אשכולות. אז למה אתה משקר??

איתמר מתחנן בפניי שאוריד את הסקר על בייקר.

אבל לא אוריד אותו כאשר אתם משמיצים אותי.

ובעניין הסרטונים נגדך, אתה בטוח שאתה רוצה שאני אפיץ אותם??

כבר מאות אנשים צפו בהם, חבל שאתה מסרב לקבל לינק.

תתאר לך מה זה, פתאום אנשים יבואו אליך הבייתה וישאלו אם אתה זה נתן סקוירסקי הנאצי היהודוני!!

אגב בעניין ויקיפדיה שמכך הסקתם שאני תומך שואה..

הרי זה עוד בלוף. אני רק הצגתי מידע מויקיפדיה למה הייתה שואה ע"פ ויקיפדיה. אבל מכאן ועד לייחס לי את הדברים????

בכל מקרה, אני עוד מחכה בקשר להורדת האשכולות.

48 שעות כבר התחילו לפני מיספר שעות.

אני מצטט:  איתמר מתחנן בפניי שאוריד את הסקר על בייקר.  לאיתמר:  מי באמת מנהל את העניינים בחזית?  אתה התחננת בפני רוני שיעשה את מבוקשך?
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן