חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
**שאלו את הימין האמיתי לתאריך 8 במאי**
T0XiN:
חיים שלום! "May the force be with you"
אז ככה יש לי שאלה אליך:
האם המפלגה שככל הניראה תקום על ידי האוליגרך הרוסי ארקדי גאיידמק ששמה הוא "צדק חברתי" היא מפלגה ימנית או שלדעתך הכל סביב גאיידמק הוא ספין שגאיידמק בעצמו עושה בכדי לתפוס את השלטון במדינה?
צפיתי בסרטונים "למה לא לרדת מישראל" שהשפיעו עלי עמוקות ,ורק חידד את הגישה שלי כלפי האמריקאים.
האם יש סיבות דומות גם בנושא של הגירה לארצות אירופה?
yacov:
אתה לא ענית לי בשבוע שעבר.
בס"ד
חג פסח שני שמח,
א. כמה פעמים בשבוע אתה מתגליח בימות השנה? (אני לא התכוונתי בחול המועד.)
ב. אתה אמרת שאתה אוכל egg whites בסדר של פסח. למה אתה לא אוכל אותם בימות השנה? (זה שעלה חדשה.)
יעקב מנשה בן רחמים.
אור-לי:
בס"ד
שלום חיים!
כאשר הצטרפתי לפורום הימין האמתי הצטרפתי בגלל הרצון לעזור למדינת ישראל.
לצערי הרב תנועת הימין האמיתי אינה מפלגה ולכן אין לה אפשרות להיבחר לממשלה.
אני מאמינה שאי פעם למפלגת "חזית" תיבחר, וגם מאמינה ש"מנהיגות" תצליח לכבוש את ליכוד, זאת משום שיש גל של מתפקדים ימניים אמיתיים שמתפקדים תחת מנהיגות.
שאלתי היא האם כדאי לי להתפקד לליכוד כדי לקבל את זכות האצבע בפיימריז לפייגלין (בתקווה כי הוא יבחר ליושב ראש הליכוד) ואם הוא לא יצליח להצביע לחזית?
בכבוד רב,
אור-לי.
נ.ב
מה אתה חושב על ההפגנה שהייתה ביום חמישי?
אלירן:
חיים שלום,
1) האם אתה מכיר את יקותיאל בן יעקב ואם כן מה יש לך לספר לי עליו?
2)מישהו פה סיפר שפעם כהנא זצ"ל ביקש מימך להוציא מהליגה איזה שהיא בחורה אחת ואתם תליתם בכול ניו יורק תמונות שלה ערומה,
זה מעשה מאוד מקורי האם יש לך לספר לי על עוד כול מיני פעולות מעניינות?
תודה לך וכול טוב.
בייקר:
שלום רב!
1.מה עמדת התנועה בנוגע לשינוי שיטת הבחירות?האם אתה חיים תומך במשטר נשיאותי כמו בארה"ב כפי שהציע ליברמן?האם אתה בעד פריימריז?בחירות במרכז המפלגה?מה דעתך על שיטת הבחירות האמריקנית?האם אתה תומך בבחירות אזוריות רוביות כמו באירופה?העלאת אחוז החסימה,צימצום מספר המפלגות,החוק הנורבגי האוסר על שרים להיות חברי כנסת,צימצום מספר השרים בממשלה,צימצום מספר חברי הכנסת.
2.מהי עמדתך בקשר לאקטיביזם שיפוטי והתערבות של מערכת המשפט בנושאי בטחון לאומי?ועדות חקירה לאחר מלחמה?ועדת אגרנט אחרי מלחמת יום כיפור,ועדת כהאן אחרי טבח סברה ושתילה,ועדת וינוגראד?
מצד אחד אי אפשר לסמוך על ההנהגה הקיימת בישראל אבל מצד שני המערכת המשפטית גרועה יותר:10 שמאלנים קיצונים שלא נבחרו כופים דעות ליברליות,הומניסטיות,פציפיסטיות על מדינה במצב מלחמת קיום.
כאן נבהלו מדם ערבי שפוך:הערבים נוהגים לשחוט אחד את השני מזה מאות בשנים.
הפסיקו מלחמות מגן בגלל ערבים הרוגים:בסברה ובשתילה ובכפר כנא או שנבהלו מהרוגים יהודים והתוצאה:יותר הרוגים יהודים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה