חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

**שאלו את הימין האמיתי לתאריך 8 במאי**

<< < (3/4) > >>

מרים:
לחיים שלום אני מאזין לתוכנית שלך באופן קבוע ואניחושב שאתה מגיש תוכניות מרתקות וחבל שאדם חכם וידע עשיר
כמו שלך לא נימצא בישראל . לימדת אותי הרבה דברים שלא ידעתי . בגלל המידע שהמשטר הדיקטטורי והתקשורת הבולשביקית בישראל הטעתה אותי תודה לך שהארת את עיננו.
1.שאלתי היא למה אתה כל כך נגד אמריקה בעבר גרתי בקליפורניה וטילתי ברחבי ארה"ב . זאת היתה תקופה יפה בחיי ואני מאוד מתגעגע ורוצה לחזור לגור שם. בגלל סיגנון החיים הנוח . ויחסית הפרנסה יותר טובה.
2. ולעומת זאת בארץ ישראל הפרנסה קשה המעסיקים חושבים שהם מעסיקים עבדים משכורות עלובות ללא תנאים אפילו ללא קרן פנסיה ואינך יכול אפילו לשלם חשבונות שוטפים כגון ארנונה .חשמל.שכר דירה וכו

מר דבר:
השאלה שכתובה על שם מרים נכתבה עלידי מר דבר . חיים איתך הסליחה.
מר דבר הוא חבר חדש בפורום.

mr.z:
שלום!
מדי כמה שבועות אני מבקר בתל-אביב באזור ספריית בית אריאלה, בספריה יש את כל העיתונים היומיים שיצאו בארץ ב30-40 שנה האחרונות.
חלק מהגולשים מתקשים להאמין שלא נותנים לך לעלות לארץ, אבל לענ"ד אם נביא צילום מעיתון (כולל תאריך וכו') אז הם יותר יאמינו.
כדי לחסוך לי זמן יקר, אתה יכול לומר לי בבקשה באילו תאריכים (תאריכים לפי מניין הנוצרים) ניסתה לעלות לארץ, באילו תאריכים כתבו עליך בעיתונות בארץ?
2. למה אתה מופיע בחלק מהתכניות באנגלית שאתה עושה אתה עם משקפי שמש
וד"א "אלמוג למפעיל" העלה תמונה חדשה בדף שלו (כנראה שהוא הפסיק לפחד)
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9:%D7%90%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%92

IRON_MAN:
1.חיים למה הממשלה מוכנה לשחרר 1500 מחבלים איסלמונאצים  תמורת גלעד שליט והיא לא מוכנה לשחרר את האסירים היהודים-ביטחוניים כמו עמי פופר יונה אברושמי, וחברי מחתרת בת-עין? ואיך אפשר לדרוש שבמידה והממשלה התבוסתנית הזאת תשחרר  את המחבלים האיסלאמונאצים יש לשחרר גם את כל האסירים היהודים-ביטחוניים?

2.מה אתה חושב על זה שממשלות ישראל ממשיכות להפקיר את  תושביי שדרות אשקלון ויישובי עוטף-עזה לחסדיהם של המרצחים?אני מדבר על זה שכבר 7 שנים קסאמים מתפוצצים בשדרות וצה"ל מנוע מלהגיב שזה אומר שמתבצע פשע כנגד תושביי שדרות רק בנס אין עוד נרצחים מהקסאמים שארגוני-הטרור יורים לעבר שטחה הריבוני של מדינת-ישראל.

פנתרה:
שלום מר חיים בן פסח.

דבר ראשון ראיתי את הסרטונים שאתה מדבר בהם, ורציתי לחזק אותך. יישר כוח!!

הבנתי שהארגון שלכם שרוי בקשיים הקשורים לביטחון. איך בכל זאת אפשר לפעול בלי שמי שפועל בארגונכם ינזק??

איך אפשר עוד לעזור חוץ מלפרסם את האתר שלכם באינטרנט?

תמשיך לפעול למען ישראל!
בהצלחה,
פנתרה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה