אחד מחבריי הטובים ביותר הוא רוסי הוא עלה ממוסקבה לפני 10 שנים בערך
לרוסים גם יש בעיות קליטה ורבים מהם מדרדרים לחיי פשע,אבלל אל תשוו את תנאי קליטתם
לתנאי קליטתם של האתיופים.
בישראל 2007 לא יתנו למועמד מרוקאי או מזרחי להתמודד לראשות הממשלה.
למעשה אנו נשלטים בידי אשכנזים,שמאלנים,יאפים,עירונים:20 משפחות ו5 משפחות בתשקורת.
האשכנזים לעולם לא יואהבו את המזרחיים,זה כואב אולי לאנשים מסוימים אבל זאת האמת.
אני מזרחי ואני מאוד גאה במוצא שלי אני חצי פרסי וחצי מרוקאי,למזרחיים תמיד יהיה יותר קשה במשהוא
מאשר לאשכנזי,הבעייה טמונה כבר מראשיתה של מדינת ישראל האשכנזים לא ראו בנו יהודים
אפילו גולדה מאיר אמרה בזמנו "מי שלא לבן ולא מדבר איידיש אינו יהודי" וככה הם ראו אותנו
אפילו אני ניתקלתי יום אחד באכשנזייה מבוגרת אחת שאמרה לי "הביאו אותכם לארץ שתיהיו העבדים שלנו"
לא נעלבתי הטחתי בה קללות שאני בטוח שהיא לא תישכח כול ימיי חייה ואם היא הייתה גבר
זה היה הסוף שלה ...
כואב לאשכנזים לראות מזרחי מצליח,וכמו שכתב בייקר האשכנזים שולטים בתקשורת,
שולטים בממסד ואנחנו הרחק מאחורייהם, בשביל שמזרחי יצליח הוא צריך "להשתכנז" ברוב המקריים.
ישנם מקרים שמזרחי עלה לגדולות וגם זה מעט מאוד{לדוגמא חיים סבן,יצחק תשובה}אבל עדיין למזרחיים יותר קשה
הרבה מזרחיים יצאו פושעים,חלקם כבדים מאוד ואיני מאשים אותם זרקו אותם במקומות
דחויים בלי עתיד ובלי יכולת פרנסה ובגללז ה הם הדרדרו לחיי פשע בגלל זה עד שנות ה80
היו רק מזרחיים בבתי הכלא בישראל.{עכשיו אותו דבר עושים לעדה האתיופית, וחבל!}
עד היום מידיי פעם כשאני פותח עיתון {ידיעות אחרונות}אני רואה מידיי פעם מדגמים שמראים
שמזרחיים נושרים יותר מבתי ספר ואינם זכאים לתעודות בגרות
כשסבא וסבתא שלי עלו לארץ אמרו להם שהם לא יהודים בגלל שהם היו מעט כהים ודיברו ערבית{פרסית}
רצו לשלוח אותם לקריית שמונה או לב"ש אבל סבי התעקש ועלה בכוחות עצמו עם אשתו ו8 ילדיו לירושלים
אם תסתכלו הייטב תיראו שהמדינה הזאת בנויה כטלאים,זאת אומרת שכול האשכנזים לקחו ת'אדמות
הכי טובות במרכז וכול הפריפרייה זה מרוקאים,כורדים,עירקיים,פרסיים וכו...