כתב נושא: הרב עוזי משולם - עוד גיבור ישראל  (נקרא 3247 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הרב עוזי משולם - עוד גיבור ישראל
« להגיב #1 ב- : אפריל 25, 2007, 16:47:22 »
מי שלו יודע
הוא היה מפיץ קלטות ומידע על זה שהמדינה חטפה תינוקות תימנים..וישר אחרי זה השב"כ הציק לו ואיתנכל לו
והכניסו אותו לכלא..ובכלא הם איך שהוא הרעילו אותו..

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« עריכה אחרונה: אפריל 25, 2007, 20:06:15 על ידי underground »

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "גונב איש ומכרו...מות יומת"
« להגיב #3 ב- : אפריל 26, 2007, 01:14:04 »
לא אהבתי את הכתבה של ערוץ 7. ניטראלי מידי.
גם הכתבה משנת 2003 מעתון תל אביב לא הרשימה אותי במיוחד.

אני חושב שלא בדיוק הרעילו אותו. הזריקו לו במשך שנים סם שעשה ממנו שבר כלי. ממש נאצים.

מרגיז לקרוא בכל הכתבות שהיה שם כביכול מרד אלים. זה לא נכון. גם התמונה של עוזי משולם עם רובה אני חושב שהיא מפוברקת. רואים שהנשק לא עליו ממש וזה רק עיבוד תמונה. לא היה בכלל מרד אלים. שום דבר. שום מרד. רק הד תקשורתי סביב הרב והחסידים שלו. סביב הרעיון הגדול. התשקורת המנובלת עשתה מזה מרד אלים.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 26, 2007, 09:29:20 »

אני חושב שלא בדיוק הרעילו אותו. הזריקו לו במשך שנים סם שעשה ממנו שבר כלי. ממש נאצים.

מרגיז לקרוא בכל הכתבות שהיה שם כביכול מרד אלים. זה לא נכון. גם התמונה של עוזי משולם עם רובה אני חושב שהיא מפוברקת. רואים שהנשק לא עליו ממש וזה רק עיבוד תמונה. לא היה בכלל מרד אלים. שום דבר. שום מרד. רק הד תקשורתי סביב הרב והחסידים שלו. סביב הרעיון הגדול. התשקורת המנובלת עשתה מזה מרד אלים.

אז למה שמו אותו בכלא אם לא היו שם יריות?

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "גונב איש ומכרו...מות יומת"
« להגיב #5 ב- : אפריל 26, 2007, 19:31:38 »

אז למה שמו אותו בכלא אם לא היו שם יריות?

תפרו עליו ועל חסידיו תיק על המרדה, החזקת נשק ללא רשיון ועוד כאלה דברים עד שאפשר היה לגזור עליו 10 שנים בכלא. בסוף הוא ישב 5 שנים. 5 שנים יותר מידי.