כתב נושא: דו קיום...  (נקרא 5874 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

בייקר

• אורח

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
דו קיום...
« להגיב #1 ב- : אפריל 23, 2007, 18:47:07 »
גועל נפש

באמת גועל נפש

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
דו קיום...
« להגיב #2 ב- : אפריל 24, 2007, 21:39:54 »
בושה וחרפה צריך לדעת איזה יום עצוב יש למוסלמים ולחגוג בימים האלה
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

בייקר

• אורח
דו קיום...
« להגיב #3 ב- : אפריל 24, 2007, 21:43:14 »
יש יום הנכבה שזה יום העצמאות שלנו...קלעת בול הפעם.

מנותק zipora

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
דו קיום...
« להגיב #4 ב- : אפריל 24, 2007, 23:36:37 »
נסעתי ביום הזכרון באוטובוס בצפירה האוטו נעמד וכלם עמדו פרט לבחור ערבי שנשאר יושב בהפגנתיות. חשבתי האם יהודי באיזה ארץ ערבית היה מעיז לא לכבד איזה טכס מה היו עושים לא.

בייקר

• אורח
דו קיום...
« להגיב #5 ב- : אפריל 24, 2007, 23:46:31 »
לפחות שלא יעשה פיגוע.זה עדיין מותר לא לעמוד.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
דו קיום...
« להגיב #6 ב- : אפריל 25, 2007, 00:30:58 »
מה אתם מצפים? הזהירו אותכם בעבר..לא הקשבתם אז הינה קיבלתם בום ישר לפרצוף..

הרב הגאון כהנא זצ"ל - צדק

מנותק markrin

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • -לא לוקח כמובן את המובן מאיליו-
דו קיום...
« להגיב #7 ב- : אפריל 25, 2007, 06:49:39 »
חיפה זו ההפתעה שלי. גדלתי בה,והיה אחלה איתם,כי ברובם היו נוצרים.
כיום-יש אלמנט מוסלמי לא מבוטל גם בחיפה.
הם מתרבים כמו ארבה.

מרק.
*-מרקי-קקטוס-*

[email protected]

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
דו קיום...
« להגיב #8 ב- : אפריל 25, 2007, 10:56:45 »
ציפורה לא הבנתי למה את תמהה שהערבי לא עמד בצפירה הרי את מי הוא אמור לכבד ?
זה שיש דו קיום במדינת ישראל עדיין לא אומר שהם חייבים לעמוד לזכרונו,ביום שהוא יעמוד לזכר הקורבנות ויבין שקדושת החיים שווה פי אלף מונים על קדושת המוות אני אבין שמשהו השתנה בו.
מוזר שאיש לא דיבר פה על הידיעה שהיתה בידיעות אחרונות על אותה מורה שהכריחה את התלמידות שלה לא לעמוד בצפירה ומי שהעזה נענשה ..
והיו שבע בנות שהמרו את פיה וכך יום שלם הן עמדו וקראו תהילים ובל נשכח עד כמה קשה לעמוד יום שלם לא כל שכן לקרוא תהילים ..
והם יהודים מבטן ומלידה אז על מה נלין על ערבים?נו ב'מת

בייקר

• אורח
דו קיום...
« להגיב #9 ב- : אפריל 25, 2007, 12:09:28 »
מי שקורא תהילים כן מכבד את זכר הנופלים,מי שיורה זיקוקין ביום הזיכרון כמו שהערבים עשו לא מכבד.

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
דו קיום...
« להגיב #10 ב- : אפריל 25, 2007, 13:27:56 »
אני מעדיפה שהם יעמדו בצפירה ויקראו תהילים מתוך רצונם ולא בכפיה ובטח שמורה בישראל לא תעיז להגיד להם שהם יענשו על העמידת דום.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
דו קיום...
« להגיב #11 ב- : אפריל 25, 2007, 13:33:09 »
אני מעדיפה שהם יעמדו בצפירה ויקראו תהילים מתוך רצונם ולא בכפיה ובטח שמורה בישראל לא תעיז להגיד להם שהם יענשו על העמידת דום.

עמידה בצפירה זה מינהג של גויים.
אני מעדיף לשבת ולהגיד חצי שעה תהילים לזכר הנופלים ולא לעמוד דקה אחת כדי לצאת ידי חובה.
אנו חיים במדינה אם חופש דיבור וחופש תנועה נכון? אז למה שחרידי לא עומד בצפירה ישר כולם מיתנפלים עליו? זה מדינה דמוקרטית לא? זכותו לא לעמוד.

אם הייתם אומרים לחייל ליפני שהוא מת , על תידאג אני כול שנה יעמוד בישבילך דקה בצפירה , מה הוא היה אומר לכם? הוא היה יורק לכם בפרצוף!
אבל אם הייתם אומרים לו שאתם תגידו חצי שעה בישבילו תהילים אז הוא היה מחבק אותכם..

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
דו קיום...
« להגיב #12 ב- : אפריל 25, 2007, 14:01:56 »

עמידה בצפירה זה מינהג של גויים.
אני מעדיף לשבת ולהגיד חצי שעה תהילים לזכר הנופלים ולא לעמוד דקה אחת כדי לצאת ידי חובה.
אנו חיים במדינה אם חופש דיבור וחופש תנועה נכון? אז למה שחרידי לא עומד בצפירה ישר כולם מיתנפלים עליו? זה מדינה דמוקרטית לא? זכותו לא לעמוד.

אם הייתם אומרים לחייל ליפני שהוא מת , על תידאג אני כול שנה יעמוד בישבילך דקה בצפירה , מה הוא היה אומר לכם? הוא היה יורק לכם בפרצוף!
אבל אם הייתם אומרים לו שאתם תגידו חצי שעה בישבילו תהילים אז הוא היה מחבק אותכם..
תחשבו על זה..

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
דו קיום...
« להגיב #13 ב- : אפריל 25, 2007, 21:08:06 »
צודק לגמרי.
עד לפני יום הזיכרון האחרון, לא ידעתי שהצפירה היא מנהג שאימצנו מהגויים ובגלל זה החרדים לא עומדים בצפירה.
תמיד חשבתי שהם חלאות בגלל שהם לא עומדים בצפירה וממש שנאתי אותם.
התקשורת לא טרחה בכלל להסביר, אלא רק רצתה לפלג את העם בתעמולה השמאלנית שלה.

אני, כיהודי, מדוע אני צריך לכבד את זיכרון הנופלים במלחמות ואת קורבנות השואה בטקס גוי?
אין ליהודים דרכים משלהם? דת של 5000 שנה, ואנחנו לוקחים מנהג מהגוים כדי לכבד את החללים?
מה רע במנהג היהודי?

אחרי שהבנתי את זה, אני חושב פעמיים אם לעמוד בצפירה. בעיקר כי העמידה הזאת לקוחה מהגויים.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
דו קיום...
« להגיב #14 ב- : אפריל 25, 2007, 22:06:58 »
תגידו יש איזה יום אבל לערבים ?

אפשר גם לשים ככה קצת זיקוקים ביפו :)

בעצם לא זה כבר עלוב.
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק oklides

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
דו קיום...
« להגיב #15 ב- : אפריל 26, 2007, 17:36:09 »
שמח.. אתם שואלים למה?
תראו את דרכי ההתמודדות של האוייב שלנו.. באילו דרכים קטנוניות ומטומטמות הוא מנסה לפגוע בנו..
שמח שאוייבנו כל כך טיפש..

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
דו קיום...
« להגיב #16 ב- : אפריל 26, 2007, 22:29:50 »
ברוכים הבאים אוקלידס אני שמח שאתה איתנו  ;)
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק zipora

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
דו קיום...
« להגיב #17 ב- : אפריל 26, 2007, 23:11:42 »
צודק לגמרי.
עד לפני יום הזיכרון האחרון, לא ידעתי שהצפירה היא מנהג שאימצנו מהגויים ובגלל זה החרדים לא עומדים בצפירה.
תמיד חשבתי שהם חלאות בגלל שהם לא עומדים בצפירה וממש שנאתי אותם.
התקשורת לא טרחה בכלל להסביר, אלא רק רצתה לפלג את העם בתעמולה השמאלנית שלה.

אני, כיהודי, מדוע אני צריך לכבד את זיכרון הנופלים במלחמות ואת קורבנות השואה בטקס גוי?
אין ליהודים דרכים משלהם? דת של 5000 שנה, ואנחנו לוקחים מנהג מהגוים כדי לכבד את החללים?
מה רע במנהג היהודי?

אחרי שהבנתי את זה, אני חושב פעמיים אם לעמוד בצפירה. בעיקר כי העמידה הזאת לקוחה מהגויים.
במאה שנים שהיהודים התחילו לחזור לארצם נוצרו עד כמה מנהגים. עדין כל אחד חי בארץ אולי בזכות אלוהים אבל גם בזכות אלו שנתנו את נפשם עליה. גם ביהדות דין מלכות הוא דין, אז נוצר פה איזה נוהג ומי שלא מכבד אותו לדעתי לא מכבד בעקר את עצמו.
גם הערבים שחיים בארץ לא רע כל עוד הם תושבי המדינה ומצביעים לכנסת הם צריכים לכבד את מנהגיה. אני מוכנה שלא יעמדו אבל גם שלא יהיו בכנסת.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
דו קיום...
« להגיב #18 ב- : אפריל 27, 2007, 00:58:39 »
תגידו יש איזה יום אבל לערבים ?

אפשר גם לשים ככה קצת זיקוקים ביפו :)

בעצם לא זה כבר עלוב.

ה11/9, הוא יום אבל כלל איסלמי ובן לאדן הפך אותו ליום של שמחה, בגלל שאז (1683) נעצרה ההתקדמות האיסלמית באירופה (המצור של העות'מאנים על וינה בירת אוסטריה), שנת 1258 ושנת 1492, הם שנים בהם בגדד בירת חליפות בית עבאס הושמדה עד עפר בידי המונגולים וכן הכוח הלוחם האחרון של המוסלמים המאורים נכנע לכוחות הנוצרים של פרננדו ואיזבלה בדרום ספרד.
וכן כמובן ה"נכבה" (האסון) של הקמת מדינת ישראל 14/5/48, או ה' באייר תש"ח.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
דו קיום...
« להגיב #19 ב- : אפריל 27, 2007, 01:18:18 »
צפורה כתבה:

ציטוט
גם הערבים שחיים בארץ לא רע כל עוד הם תושבי המדינה ומצביעים לכנסת הם צריכים לכבד את מנהגיה. אני מוכנה שלא יעמדו אבל גם שלא יהיו בכנסת.

על-פי ההלכה ועל-פי כל הגיון בריא, מכיוון שהערבים המוסלמים הם אויבינו המושבעים, אין להם שום זכות לגור בא"י.  העוינות שלהם אינה נובעת מסיבות מעשיות או היסטוריות אלא ממניעים דתיים, שהם הרבה יותר עמוקים ומושרשים מכדי לשנותם ע"י נתינת שוחד כלכלי, "זכויות" או "שוויון".  זה לא עבד עד עכשיו, וזה אף פעם לא יעבוד.  לרובם יש גאווה לאומית ואמונה שלמה באיסלם.  הדת שלהם גם מתירה להם להעמיד פנים באופן זמני כאילו הם התרצו ומוכנים לחיות בשלום---עד שהם מרגישים חזקים מספיק לקום מחדש נגד השליטים על הארץ.

גם אילו הערבים לא היו עוינים, אמנם היינו מחוייבים להתייחס אליהם יפה, לתמוך בהם כלכלית, לעזור להם במצוקתם, אבל על-פי ההלכה אסור לתת להם אף פעם שוויון זכויות פוליטיות, אסור לתת להם את זכות ההצבעה, ומסיבות מעשיות (לא על-פי ההלכה) יש להקפיד תמיד שהם אף פעם לא יהוו רוב.  אמות המוסר שלנו כבני אנוש שפלים חלשי אופי וקצרי ראי נראות לנו צודקות ונבונות, אבל למעשה כל סטייה מהלכות הגר מהווה "רחמנות של טפשים" כדברי הרמב"ן.  גם אם הערבים יהפכו לאוהבי ישראל הגדולים ביותר, יסגדו לאדמה שעליה אנו דורכים, ירעיפו עלינו שפע מתנות, יזכו בנבואה ויקדישו את כל חייהם לעזור לנו להפיץ את שם ה' בעולמו---כל עוד הם אינם יהודים, הם נחשבים לגרי-תושב, וכל הלכות הגר חלות עליהם.  הייתי מזכיר לך את הסיפור על אגריפס המלך ("אחינו אתה!"), אבל אני לא חושב שתהיה לסיפור זה משמעות בעינייך...
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן