עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

ויכוח עם חבר בקשר לערבים

<< < (2/5) > >>

Eternal:
כנראה זאת הבעיה, הדיעה הקדומה הזאת שאנו (ימנים כהניסטים או מה שתרצו) רוצים להרוג את כל הערבים בלי קשר.

צריך,לפני שפותחים שיחה, להבהיר שאתה לא נגד כל הערבים כי אחרי זה, זה מתגלגל למקומות אחרים.

בייקר:
חלק כן רוצים בכך לכן ההודעה לא רלוונטית.יש כהניסט שמוכן גם להרוג כל מי שחושב שונה ממנו יהודי גם כן.

Aaron:

--- ציטוט של: כהנא צדק !! על אפריל 18, 2007, 01:27:59 ---חבר יקר !

אין ערבים חפים מפשע .... ערבים כאלה פשוט כנועים לכוח היהודי והישראלי .... הם בתוך תוכם מחכים לרגע שהם יוכלו לחסל אותנו .... האיסלם הוא אויבנו וצריך לחסל אותו
כהנא צדק שאמר לגרש את הערבים הוא ניבא את העתיד ממש תחשוב על זה

--- סוף ציטוט ---
ברוך הבא!  ;)
זה מה שגם אני אמרתי לו - אין ערבים חפים מפשע אבל הוא לא מאמין לזה.

Aaron:

--- ציטוט של: בייקר על אפריל 18, 2007, 13:14:22 ---חלק כן רוצים בכך לכן ההודעה לא רלוונטית.יש כהניסט שמוכן גם להרוג כל מי שחושב שונה ממנו יהודי גם כן.

--- סוף ציטוט ---
אני אישית חושב שצריך להשמיד כפרים שלמים עם יצא משם מחבל. קסאם אחד והייתי שולח 50 מטוסים על עזה.
לדעתי צריך להכין רשימת תגובות לכל פעולה מצד הערבים בצורה מסודרת. לדוגמא: התגובה של פיגוע תיהיה הרג 1000 ערבים מהאיזור שבו יצא המחבל המפגע. התגובה לקסאם תיהיה ירי ארטילרי של 2000 טילים ביום במשך שבוע על המקום הכי צפוף בעזה. התגובה שתבוא לערבים שחיים בתוך מדינת ישראל ותומכים בחמאס, פת"ח וכו' תהייה הוצאה להורג.

Aaron:

--- ציטוט של: Eternal על אפריל 18, 2007, 13:11:33 ---כנראה זאת הבעיה, הדיעה הקדומה הזאת שאנו (ימנים כהניסטים או מה שתרצו) רוצים להרוג את כל הערבים בלי קשר.

צריך,לפני שפותחים שיחה, להבהיר שאתה לא נגד כל הערבים כי אחרי זה, זה מתגלגל למקומות אחרים.

--- סוף ציטוט ---
לא אמרתי שאני חושב שצריך להרוג את כל הערבים. אמרתי שלא צריך לפחד להפציץ לפעמים מרכזי אוכלוסיה ערבית אוייבת. עושים את זה בכל העולם, זה נורמאלי להפציץ מרכזי אוכלוסיה אוייבת.
אני מחזיק בדיעה שאת עזה צריך למחוק לגמרי, כי זה באמת גוש סרטני נאצי, כמו הגהנום. ואת כל השאר צריך לפנות. אבל כל ערבי שגר בתוך שטח מדינת ישראל ומצהיר שהוא תומך באיזה ארגון טרור מוסלמי (כמו שקרה במלחמה האחרונה) יחטוף ירייה במצח, בלי דיבורים מיותרים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה