עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
ויכוח עם חבר בקשר לערבים
Aaron:
אמרתי לו שכל הערבים לא חפים מפשע כי מוחמד בעצמו היה פושע והדת שלהם מבוססת על פשע, והוא אמר לי שיש ערבים שלא הולכים בדרכו של מוחמד ושלא אכפת להם מהדת שלהם, במילים אחרות - ערבים חילוניים.
אז אמרתי לו שערבים שלא מאמינים בקוראן ובמוחמד אינם יכולים להיות מוסלמים, והוא אמר לי שהם נולדו מוסלמים וזאת לא אשמתם. איך אפשר לענות על זה?
דיברנו בנושא נוסף - הוא אמר לי שמדינת ישראל לא יכולה להתקיים בלי תמיכה בין לאומית, כלומר אם נעשה צעדים שיגרמו למדינות מערביות לנתק קשרים איתנו זה יהיה הסוף שלנו. אמרתי לו שישראל יכולה בקלות להסתדר לבד, וגם לא בהכרח שכל המדינות ינתקו הקשרים עימנו. בקיצור לא הצלחתי לשכנע אותו שמדינת ישראל כן תוכל להתקיים בלי עזרה ותמיכה בין לאומית.
הוא אמר שלהרוג ערבים "חפים מפשע" זה כמו לרצוח אנשים סתם. אז אמרתי לו כמובן שאין דבר כזה ערבים חפים מפשע, אבל הוא לא האמין למה שאמרתי לו. אז אמרתי טענה אחרת - שזה לגיטימי להפציץ מרכזי אוכלוסיה "חפה מפשע", כפי שהפציצו את גרמניה הנאצית (וזו רק דוגמא אחת), אז הוא אמר לי שזה היה מזמן ושכבר לא מקובל בעום להפציץ מרכזי אוכלוסיה.
דיברנו גם על סוגיית הגרעין האיראני - אמרתי לו שאפשר לפתור הבעיה בהתקפה מאסיבית על איראן (אם אפשרות שימוש בנשק גרעיני מופחת קרינה), והוא אמר לי שאם זה יקרה, כל מדינות ערב יתקיפו וישמידו את ישראל. ואמרתי לו להפך, אם זה יקרה - כל מדינות ערב יפחדו מישראל וההרתעה תשוב להיות כמו אחרי מלחמת שת הימים.
איך אתם הייתם עונים לו על טענותיו?
כהנא צדק !!:
חבר יקר !
אין ערבים חפים מפשע .... ערבים כאלה פשוט כנועים לכוח היהודי והישראלי .... הם בתוך תוכם מחכים לרגע שהם יוכלו לחסל אותנו .... האיסלם הוא אויבנו וצריך לחסל אותו
כהנא צדק שאמר לגרש את הערבים הוא ניבא את העתיד ממש תחשוב על זה
דוקא_כך:
ערבים זה גזע. הבעיה שלנו היא עם המוסלמים. ישנו קומץ קטנטן של ערבים נוצרים חסידי אומות העולם.
ליאו:
חפים מפשע אבל עדיין מצביעים למפלגות שיעיפו מפה את היהודים כשרק יהיה להם את הכוח.
שתבינו שום מדינה דו לאומית לא הסתדרה יפה , כולם התפרקו בצורה אלימה.
בייקר:
ראשית אין מוסלמי חילוני אתאיסט או דאיסט,כופר.
שנית בהחלט יש ערבי חף מפשע או בלתי מעורב.
לדוגמא ערבי במרוקו.לי אין בעיה עם ערבי בקטאר ואני לא נלחם בו או קורא להרוג אותו.
אין לי בעיה עם ערבי כי הוא ערבי.
אני הייתי בעד בשאר ג'ומאייל,סעד חדאד אפילו תמכתי באלי חובייקה ואני בעד סמיר ג'עגע(גיבורי סברה ושתילה מהפלנגות).
התנועה הערבית הלאומית והתנועה הלאומית היהודית נלחמים על אותה אדמה וארץ.
לכן הערבי הוא אויב כשהוא על אדמתי.
אני לא מתכוון לפתוח מחר במלחמה עם 200 מליון אינדונזים מוסלמים.
אני לא גזעני אבל בעד היהודים,אני לאומי,פטריוט בעד מדינה יהודית.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה