שונות > מה שבראש

מי אני??

<< < (2/4) > >>

אֵיתָן:

--- ציטוט של: גל ים.. על אפריל 17, 2007, 08:58:49 ---אין לי מושג אם זו עבודה זרה להכין קמעות הרי גם הרב כדורי ז'צל עשה קמעות ולחש לחשים וגם הרב עובדיה יוסף והרב איפרגן וכו'..אבל צריך להבין דבר אחד קמע הוא לא לנצח ויש חוק איזון כשאתה מבקש משהו אתה צריך לשלם משהו אחר ואת זה לא הרב איפרגן ולא כדורי יודעים מה תצטרך לתת בתמורה ואסביר את דבריי..
חוק האיזון בטבע הוא קח ותן הווה אומר אם ביקשת פרנסה ובנית לך קמע ושילמת עליו תשלום שהרב אמר לך אזיי אותו הקמע הוא תפילה לבורא עולם שיעניק לך פרנסה אך מאידך יש בזה עוד בקשה סמויה שלח לחמך על פני המיים הווה אומר אלוהים הענק לאדם הזה פרנסה טובה ואתה תחליט מה מגיע לך תמורת זה משהו אחר..
למה?פשוט מאוד כי אין דבר כזה בעולם שלא משלמים איזה שהוא תשלום על מה שניתן לך אבל רק בורא עולם יודע מה הוא ירצה בתמורה ממך ..
עובדה שאנחנו עושים פדיון הבן ומשלמים איזה שהוא תשלום מסויים הרי אנחנו פה בהשאלה לכמה שנים שבורא עולם ירצה לתת לנו ועל כן יש לנו  כל הזמן את הצורך לשלם אם זה במעשים טובים אם זה בתרומה אם זה במתן בסתר כי את החיים שלנו אנחנו פודים כל הזמן בתשלום.
לכן אני נגד קמעות כיוון שהרב או המקובל אינו יודע מה התשלום האמיתי שאלוהים יבקש מאותו האדם אחרי שהוא יתן לו את רצונו ולכן אני מאמינה בתפילה בנתינת צדקה ולא ללכת לעשות שום קמעות ושום לחשים וכשפים כי במילא זה לא תמיד עוזר ולפעמים הצד שעושה נפגע הרבה יותר.
מה שכתוב לך למעלה כתוב גם הזיווג גם הפרנסה גם החיים שלך ואתה ורק אתה יכול להציל את חייך עם אמונה חזקה בבורא עולם שהוא יהיה לצידך וישמע אותך..
אני רק בסך הכל יד מכוונת אני מנסה לעזור להדריך לכוון איני באה לשנות גורלות ולא להפוך אותם על פיהם אם כתוב לאדם למות כתוב לו זה לא בידיים שלי אני רק יכולה להגיד לו שינסה ללכת לרופא שינסה לקחת כדורים שינסה לכפר על דברים שהוא עשה בחייו שינסה להשלים עם גורלו ועם משפחתו..
אין לי שום רצון להתערב ביד הבורא ובדרכיו אלא רק לתת מכוח האמונה שלי ...לכן אם אמך שילמה 1000 שקלים אזיי זה עושק ובעיקר פגיעה באותה אישה שאולי לא היו לה אפילו אלף השקלים האלו ...והרי גם אומרים שאם אינך מסוגל לתת נדבה אל תיתן כי בכך אתה פוגע בהילה שלך הרבה יותר מאשר בנתינה שלך..
אדם שאין לו אלוהים לא מבקש ממנו שיתן וסמוך על האלוהים שהוא יידע איך לקבל מהאדם את מה שהוא צריך מבלי שהאדם יתן..
בדיוק כמו אותו הלך שהגיע ביום כיפור לבית הכנסת ולא ידע להתפלל ואמר את כל הא' ב' בלב שלם ובנפש מעונה ותפילתו התקבלה פי אלף מונים מאותם אנשים שידעו את התפילה על בורייה..

--- סוף ציטוט ---
יש  משהו בדברייך
אבל אם יש  לך אמונה  שלמה מה  אתה  צריך דבריי  עזר  כמו קמע או תמונה  של רב  צדיק שאני  אישית גם נגד  זה
ואני  חושב  שבן אדם יכול לשנות תגורל שלו
אני  לא  יודע איך זה לפי היהדות
אבל  זה  נשמע  קצת מוזר  שהגורל של בן אדם נקבע (אני  אשמח לקבל מאמר או ציטוט  על נושא  זה)
אני  מאמין שלבן אדם יש  תפקיד בעולם הזה אבל גורל??
הבן אדם קובע  תמהלכים שלו

אם אלוקים קובע  תגורל(אני  לא  מדבר על מוות)אז למה הוא לא נותן לבן אדם לחזור  בתשובה?
את אמרת או שמישהו אחר שהכל נקבע  מידי שמיים

בן אדם צריך לעבוד ולהשקיע הרבה למטרה מסויימת לא  משנה  מה

ואם בן אדם רוצה  לחזור  בתשובה למשל זה לא בגלל שאלוקים קבע שהוא יחזור בתשובה אלא שהוא התחיל להתעניין בדת והתחיל להשקיע בדת
לכן הוא חוזר בתשובה

נתתי סתם דוגמא

אני  מקווה  שהבנת למה  שאני  מתכוון
כי יש  לי  קצת בעיה  להביע את עצמי בכתב

פאקו411:
מאוד קשה לי להאמין לך מצטער

דוקא_כך:
מיסטיקה--נראה שיש אנשים שאכן ניחנו ביכולות יוצאות דופן, אבל למה לבזבז זאת על שטויות כמו ע"ז?  ללא ההדרכה של התורה, יכולת זו יכולה להביא יותר נזק מאשר תועלת.

גל ים..:
מה זרקתם אותי לפה טוב שלא זרקתם אותי לשירותים מה לא שואלים אותי ???לא מבינה כלום בפורומים האלו באמת שלא..
המושג חייה ותן לחיות לא קיים אצלכם,המושג רצונו של אדם כבודו לא קיים אצלכם,המושג ואהבתך לרעך כמוך לא קיים אצלכם,לא מובן לי למה אתם מתעקשים איתי על משהו שאינכם מבינים או קולטים וממשיכים להציק ולהציק כמו ערפדים ובעיקר למה לזרוק את ההודעה למקום אחר מבלי אפילו ליידע אותי ..
רק לאלוהים פתרונים!
 >:( :(

אֹהד:

--- ציטוט של: גל ים.. על אפריל 18, 2007, 07:40:05 ---מה זרקתם אותי לפה טוב שלא זרקתם אותי לשירותים מה לא שואלים אותי ???לא מבינה כלום בפורומים האלו באמת שלא..
המושג חייה ותן לחיות לא קיים אצלכם,המושג רצונו של אדם כבודו לא קיים אצלכם,המושג ואהבתך לרעך כמוך לא קיים אצלכם,לא מובן לי למה אתם מתעקשים איתי על משהו שאינכם מבינים או קולטים וממשיכים להציק ולהציק כמו ערפדים ובעיקר למה לזרוק את ההודעה למקום אחר מבלי אפילו ליידע אותי ..
רק לאלוהים פתרונים!
 >:( :(

--- סוף ציטוט ---
למה את קובעת שאנו לא מבינים ב"זה"? בגלל שאנו לא באותה דעה כמו שלך? בגלל שאנו אולי דווקא כן מבינים יותר ממך ומסיבה זו אומרים לך את מה שאנו אומרים ? תסבירי לי, ובעברית ברורה בבקשה (כי אני לא מבין את סגנון הכתיבה שלך והוא לא ברור במיוחד, זה כאילו כמו פאזל) .

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה