שונות > מה שבראש
מי אני??
שׂריון:
קודם כל מיסטיקה, כשפים, העלאה באוב, סיאנסים וכל שאר מיני הירקות השקריים הללו שכבר בטלו מן העולם הם אותו הדבר.
אחרי שהקב"ה הציל אותך 4 פעמים אני במקומך מזמן חוזר בתשובה, ולא מתחיל לעסוק בשקרים.
כשאת אומרת:"למה אסור למה מותר זה עניין שלי ושלי בלבד!" את בעצם מנסה להתחמק מההלכה.
--- ציטוט של: גל ים.. על אפריל 18, 2007, 17:39:53 ---אך פעם אחת תבוא תהיה מכור אליי האמן לי ....
--- סוף ציטוט ---
למה לא? תכף גם נתחיל לעבוד אותך...
Aaron:
מיסטיקה זו דרך לעשות כסף מאנשים תמימים שמאמינים בזבל הזה.
mr.z:
--- ציטוט של: Aaron על אפריל 18, 2007, 18:03:53 ---מיסטיקה זו דרך לעשות כסף מאנשים תמימים שמאמינים בזבל הזה.
--- סוף ציטוט ---
יפה אמרת
בייקר:
זאת שאלה עמוקה מהי מטרתנו?יש אנשים שיענו לעשות כסף כוונתי בעסק.
א[אל:
--- ציטוט של: גל ים.. על אפריל 17, 2007, 07:56:23 ---אז ככה אני חוצפנית רעה רשעית מכשפה עם דיפלומה ותעודות ברשעות זו דרכי וזו תמשיך להיות דרכי עד סוף ימי חיי..
ניצלתי ממוות ארבע פעמים בחיי ובביקור האחרון שלי אצל בורא עולם קיבלתי מתנה אדירה ושמה בישראל תיקשור או בעגה של הפלצנים מדיום!
אז כן אני פלצנית וכן אני עומדת מאחורי כל מילה שאני אומרת ללקוחותיי אני באה ממקום טהור ולבן ששמו בלי לעשוק את הציבור ואם יש צורך לתרום מעצמי חינם אין כסף אני עושה זאת בחפץ לב..
אני שמה את עצמי בראש הפירמידה בכל הקשור לעזרה לזולת בין אם זה דרך תיקשור קלפים נומרולוגיה וכו'..
איני עוסקת בכשפים שחור כישופים ועוד בובע מציא'ס ששמעתם עליהם מלפני מאה שנה..
או קראתם על זה באיזה ספר של סבתא של דודה שלכם ..
כן אני מאמינה בכוחו של אלוהים לתת לאדם הפשוט את הכלים לעזור לאדם אחר כפי שהוא העניק את המדע והידע לאדם להמציא דברים לתועלת האדם כך הוא גם נתן את הדרך ואת המפתחות לאנשים לעזור לאחרים בדרכים כמו מיסטיקה קבלה וכו'..
טענתכם כאילו או כביכול איני מורשת להתעסק או לעסוק בזה ודיני יהיה מיתה לא מזיז לי את קצה הזרת השמאלית וגם לא את האמצעית כי אם אלוהים לא היה חושב שאני צריכה לעסוק בזה לא היה נותן לי את המתנה הזאת אלא הייתי פוקחת את עיניי אחרי הניתוח שעברתי והייתי ממשיכה לעסוק בדברים שעסקתי בהם קודם והם הרבה יותר פשוטים ולא מסובכים..
בכך שאני עוסקת בזה היום בתחום התיקשור ממקום של אהבת הזולת והענקת עצמי באופן טוטאלי לכל דכפין גם בשעות שאתם כבר מזמן ישנים צורך ממני כוחות מרובים ורבים ואני עושה זאת באהבה כן באהבה למרות כל הסיפורים של עושק בתחום שאני מודעת אליו ..לא איני עושקת איש באים אליי מרצון ויש לי מספיק רזומה של הצלחות שאיש מכם לא יכול לבוא ולבלבל לי את המוח ולספר לי עד כמה אני עושה טעויות בחיי ולהביא לי ציטטות מספר הספרים שאין להם שום קשר אליי וסיפורים של הרמב'ם וכו'..
במאמר מוסגר גם הרמב'ם היה גדול האסטרולוגים וחזה דרך העיניים את צרותיו של האדם זה סתם לידע כללי ואברהם אבינו היה האסטרולוג הראשון וכך הלאה והלאה..
המיסטיקה היתה קיימת לפניכם ולפניי והיה תחייה גם אחריי ואחריכם וזה שאלוהים לא רצה לספר לשאול על מותו היה מסיבות אחרות לגמריי שאותן כשתעלו אליו למעלה תשאלו,אך אם הוא לא היה רוצה ששאול ידע על הצפוי לו הוא לא היה מראה ומורה לו את הדרך לבעלת האוב.
בל נשכח שכל דבר שקורה לנו בעולם הזה נכתב משמיים וכל דרך שבחרנו בה נכתבה עבורנו מלמעלה וכל מה שקורה לנו מכוון מיד אחת והיא יד האלוהים נקודה!
ומי שרוצה להמשיך להתחכם איתי בקשקושי הבל על למה אני מתקשרת ולמה אסור לי לתקשר ולהמשיך לקשקש לי בנושא הזה צריך להבין דבר אחד את המשפט הבא"
בנשגב מבינתך אל תיגע ובעיקר אל תשפוט אדם עד שתעמוד במקומו ובעיקר רצונו של אדם כבודו חייה ותן לחיות לא מתאים לכם לשמוע על הנושא בגלל בערות בורות פחד זו לא הבעיה שלי אני לא מתכוונת לדון איתכם למה אני עוסקת בזה כמה אני גובה מה היכולות והסגולות שלי ועם מי אני מדברת ולמה אני כי קטונתי אני קיבלתי על עצמי את העבודה הזאת ומתכוונת להמשיך בזה כל עוד המתנה הזאת תהיה ברשותי !
ובזה תם הדיון עליי ומקווה שהייתי מספיק ברורה!!!!!!!!
--- סוף ציטוט ---
מה נסגר איתך?!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה