כתב נושא: כול אלה שחיים בסרט וחושבים שהערבים יתפנו מרצונם..  (נקרא 4699 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/751066/IMG_3684_wa.jpg&imgrefurl=http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/ArticleLayout/CdaArticlePrintPreview/1,2506,L-3231478,00.html&h=250&w=408&sz=37&hl=iw&start=14&um=1&tbnid=GAELE2WtnEXp2M:&tbnh=77&tbnw=125&prev=/images%3Fq%3D%25D7%259E%25D7%2599%25D7%259B%25D7%2590%25D7%259C%2B%25D7%25A7%25D7%259C%25D7%2599%25D7%2599%25D7%25A0%25D7%25A8%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN

שורה תחתונה , הערבים בחיים  לא יתפנו מרצונם החופשי
יש להם פה גן עדן הם לא משלמים מיסים הם עושים מה שהם רוצים ,
באיזה עוד מדינה יהיא להם תענוג כזה?!?!
וחוץ מי זה אחת הטענות שלהם זה שזאת מדינת אבותם
והם לא יעזבו אותה כי הם מחוברים לשורשים.
נו מה יש לכם להגיד?
« עריכה אחרונה: אפריל 16, 2007, 23:06:43 על ידי underground »

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
דבר כזה כמו שקרה בכתבה..בחיים לא היה קורה בזמן של כהנא זצ"ל השם יקום דמו!
הערבים היו משקשקים מימנו..

חוץ מי זה תיקחו בחשבון שאין להאמין לכול מה ש - YNET אומרים הם שמאלניים שונאי ישראל והם מסלפים פשוט כול דבר..

רק ממשלה כהניסטית תפתר תמצב!
עם ישראל חי!

« עריכה אחרונה: אפריל 16, 2007, 23:11:39 על ידי underground »

מנותק ימני מתון

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
כל אלה?! אתה מתכוון גם לכהניסטים
« להגיב #2 ב- : אפריל 16, 2007, 23:41:56 »
הרי מה התוכנית של חיים?! : להציע לערבים להתפנות מרצונם החופשי בעזרת חוזה ופיצוי כספי... שמעתי את כל הנאומים שלו בפליקס.
הערבים בחיים לא יסכימו לכך! אולי רק כמה בודדים ומעטים יתפתו (במידה וזה יהיה כה מפתה) ויעזבו.
מה גם שאני לא מאמין שיהיה לישראל תקציב לממן את הפיצוי הזה לכל ערבי שירצה לעזוב (מדובר ב-3 מליון נפש).
מבחינתי בין 'הימין האמיתי' לבין מנהיגים כמו אפי איתם/אריה אלדד (שיש להם נסיון צבאי ולא רק פוליטי) מ- 'מולדת/חירות' אין כמעט הבדל, שלושתם מאמינים שטרנספר יכול להתקיים רק לאחר מלחמה נכפית שהערבים הם אלה שיפתחו בה, זה מה שחיים בעצמו אמר!!!
במידה וחיים אינו יגיע לארץ עד אז ולא יצליח להכנס לכנסת (מה שסביר להניח שיקרה), אני ממשיך וקורא לאיחוד והתלכדות שכל האנשים שנמצאים בפורום לתמוך באפי איתם ובאריה אלדד לראשות הממשלה בבחירות הבאות !!! לא לאיחוד הלאומי כסיעה, אלא לאנשים האלה ספציפית, אריה אלדד ואפי איתם, - הם תומכים בטרנספר!!!

בייקר

• אורח
ימני מתון צודק.
אגב האלטרנטיבה לפינוי פיצוי הוא הרג ערבים המוני בידי הצבא במסגרת מלחמה לא כפעולה פרטית.
וגם אורי אריאל תומך ולא רק אלדד,איתם וגם נדיה מטר.
המפד"ל ואורלב עזבו ממילא.
וזאת הסיבה שכן תמכתי באיחוד הלאומי ובקליינר ובפדרמן ובחיים בן פסח.תמכתי בחלק של מולדת גנדי ובהצעת הטרנספר וגם בבני אילון שהיה אז מנהיג זו ארצנו עם פייגלין,כוונתי לימי אוסלו השחורים.

בייקר

• אורח
אגב איתם יעזוב כנראה לליכוד ובאלדד אנו כן תומכים

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אז מפנים בכוח.

Aaron

• אורח
לפי הסקרים דוקא די הרבה ערבים היו רוצים לעזוב מרצונם. יש מדינות אירופיות שהיו רוצות לקבל אותם כי הם כוח עבודה זול. מי שלא ירצה להגר לאחת ממדינות ערב לא יסרב להגר לאירופה, קנדה, אוסטרליה וכו'. ומי שלא ירצה להתפנות מרצון יפונה בכוח ומי שיתנגד ילך לכלא לצינוק מטר על מטר או יוצא להורג.

מנותק מומו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אני לא יודע מי חיי פה בסרט,בטח שלא אני בנושא הזה.
זה ברור שהערבים לא יתפנו פה מרצון לעולם
יש להם את כול ההטבות וכול הפריבילגיות שיש לנו ויותר מיכך אף אחד מהם לא משלם מים,או מיסי עירייה וארנונה ועושה ככול העולה על רוחו,אז למה להם להתפנות מיכאן מרצון..?...

הערבים שחיים לדוגמא בעזה בגדה למשל יותר רוצים להגר מישראל לכול מדינה שיש במיוחד לאירופה,קנדה,ואוסטרליה וגם למדינות המפרץ והם מהגרים מספרם הולך וגודל ואני מקווה שזה ימשך כך
~only god can judge me~

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
אפשר  לסכם את זה בדבר  אחד
הם לא  יתפנו  מיידית
הימין האמיתי  תומך בכלכלה  חופשית
ובכלכלה  חופשית אין דבר כזה ביטוח לאומי(או שיש אבל לא  כמו פה בארץ)  שעל זה רוב  הערבים חיים
נשבור  אותם מבחינה כלכלית  לא פיזית(זה המפלט האחרון) אין ביטח לאומי,תשלום מיסים כמו היהודים,חוק מקרקעין שתקף גם על ערבים לא רק  על יהודים
איסור  כניסה  למדינות אוייב(סוריה,לבנון,מצרים,ירדן,הראשות הנאצית וכדומה )חוק זה  תקף גם לגבי האוכליסייה היהודית 
נשבור אותם כלכלית נציע  להם עידוד  הגירה  עם סכום כסף הם יסכימו רובם

אם הממסד  הישראלי  הצליח לשבור  את היהודים פה  מבחינה  כלכלית שהם יורדים לארצות המערב
אז  לשבור ערבי???לא  נראה  לי  שזה קשה

הם  לא  יוכלו  להגיד שזה "גזענות" כי ביטוח  לאומי לא יהיה  גם ליהודים

והערבים שחיים בשטחי יהודה ושמורון ובעזה
נפרד  לשלום חשמל מים וטלפון מנתקים
שהאחים שלהם המצרים וירדנים יתמכו בהם
הם יתחילו  איתנו  מלחמה זה  בטוח  כי ראינו במשך ההיסטוריה  המודרנית
כל פעם שהם ניסו לעשות נגדנו מלחמת השמד הבסנו אותם והחזרנו את שטחיי  א"י השלמה
« עריכה אחרונה: אפריל 17, 2007, 16:57:57 על ידי איתן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק מומו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אם הממסד  הישראלי  הצליח לשבור  את היהודים פה  מבחינה  כלכלית שהם יורדים לארצות המערב
אז  לשבור ערבי???לא  נראה  לי  שזה קשה

אכן הממסד הצליח לישבור פה המון יהודים מכול הבחינות {כלכלית,חברתית,דתית,ביטחונית וכו...}
זה לא יהיה קשה לישבור ערבי מבחינה כלכלית,ובכלל לכלול אותם בחוק בשטח כפי שכוללים את האזרחים
היהודים פה אבל הקטע שזה לא יקרה כי "המדינה" הזאת כיביכול שאנחנו גרים בה היא כבר מיזמן לא
מדינה יהודית, אלה מדינה דו לאומית! ולצערי בתוכה גודלת לה מדינה איסלמית קיצונית.
~only god can judge me~

מנותק ימני מתון

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
נראה לי שאתם קצת חיים באשליה...
« להגיב #10 ב- : אפריל 18, 2007, 00:42:03 »
 :tickedoff:
הערבים שיושבים כיום בערי הגדה ויהודה ושומרון(מרבית הערבים שצריך לגרש), חיים ממילא מתחת לקו העוני, מצבם הכלכלי ממילא בשפל המדרגה - הפעלת לחץ כלכלי עליהם לא תביא לשום תוצאה משמעותית. אם יש מדינות כמו רומניה וקנדה שאכן צריכות פועלים ערביים, איך יתכן שמעולם לא ביקשו אותם הערבים מממשלות הימין לכל דורותיה של מדינת ישראל לעזוב לשם ?
אני חושב שאין מה לעשות חוץ מלפנות אותם כמו שפינו מאחזים בהתנתקות, למשל כמו פינוי עמונה - ע"י קבוצה של כוחות צה"ל ושוטרים וע"י מכות.  :police:

בייקר

• אורח
לא הבנתי למה ערבים צריכים לעבוד בישראל?למה עלינו לפרנס אותם?

מנותק ימני מתון

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
 :tickedoff:
כי אם לא תהיה להם עבודה, העבודה שלהם תהיה לעשות פיגועים...
כמו כן, זה גם דבר שמפר את מצוות כיבוד הגר: ברגע שננהג בהם איפה ואיפה ונחליט לא להעסיק אותם רק בגלל שהם ערבים.
אם אתה מתכוון לערבים שחסרי האזרחות שחיים בערי הגדה ויו"ש, אנו לא מחוייבים לכך - אני בעד שתנתן להם אזרחות ירדנית ושהירדנים הם יהו אלה שיעסיקו אותם.
aa6