כתב נושא: נאום שמאלמרט ביד ושם  (נקרא 3237 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שׂריון

• dhdoron לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • למען ארץ ישראל השלמה!
נאום שמאלמרט ביד ושם
« ב- : אפריל 15, 2007, 23:10:57 »
כידוע טקס יום השואה המרכזי מתקיים במוזיאון יד ושם.
מפליא אותי שדווקא בטקס עצוב כגון זה הייתי מוכרח לצחוק, ומדוע?
שמאלמן הקרוי בפי העם אולמרט הביא נאום כ"כ משעשע, הוא טען שעדיין יש מכחישי שואה בעולם
ויש למגר את התופעה. מוזר שרק כמה שעות לפני כן הוא נפגש עם ה-מכחיש המחבל עבאס.
עד כמה צבוע יכול להיות בן אדם מול העם שלו.
דברים אלה נכונים גם כלפי טומי לפיד, הכופר פתאום הפך עורו ו"מתייסר" על בתי כנסת שנשרפו בצרפת.
איך נתנו לחמור הזה להיות יו"ר מועצת יד ושם??
"לְמַעַן צִיּוֹן לֹא אֶחֱשֶׁה וּלְמַעַן יְרוּשָׁלִַם לֹא אֶשְׁקוֹט עַד יֵצֵא כַנֹּגַהּ צִדְקָהּ וִישׁוּעָתָהּ כְּלַפִּיד יִבְעָר"  :sign006:

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
נאום שמאלמרט ביד ושם
« להגיב #1 ב- : אפריל 16, 2007, 02:48:12 »
הממסד בארץ נשלט  ע"י השמלאנים
והם אלו  שמייצגים את השואה
ואם נחזור  אחורה
הם אלו  שהפקירו תיהודים בשואה
שיתפו פעולה  עם הבריטונאצים(מילה של מנחם בגין  :)  )  וסגרו את הגבולות ולא  היה  ניתן להגר  לא"י
« עריכה אחרונה: אפריל 16, 2007, 02:48:52 על ידי איתן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
נאום שמאלמרט ביד ושם
« להגיב #2 ב- : אפריל 16, 2007, 11:59:19 »
יש לי שאלה אליך אם אתה היית אח לחייל שבוי מה את היית מוכן לעשות על מנת שישחררו את אחיך ואני יכולה בשניות להפוך אותך לאחיו של גלעד שליט לכן עבס שמבס חמאס נסראללה יימח שמם לא משנה ולא חשוב מי האם היית מוכן להידבר איתם כדי לשחרר את אחיך?
מלבד זאת אכן כן יש מכחישי שואה עדיין בעולם ובראשם יש גם יהודים מנתורי קרתא יימח שמם.

מנותק שׂריון

• dhdoron לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • למען ארץ ישראל השלמה!
נאום שמאלמרט ביד ושם
« להגיב #3 ב- : אפריל 16, 2007, 12:38:53 »
כבר העליתי בפורום את עניין גלעד שליט.
אני בעצמי לא יודע את התשובה וכנראה גם שאר החבר'ה לא הביאו פתרון הגיוני לימינו.
ואיך תהפכי אותי לאח של חטוף? את פעילת חמאס?
"לְמַעַן צִיּוֹן לֹא אֶחֱשֶׁה וּלְמַעַן יְרוּשָׁלִַם לֹא אֶשְׁקוֹט עַד יֵצֵא כַנֹּגַהּ צִדְקָהּ וִישׁוּעָתָהּ כְּלַפִּיד יִבְעָר"  :sign006:

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
נאום שמאלמרט ביד ושם
« להגיב #4 ב- : אפריל 16, 2007, 12:42:22 »
אח של חטוף כמטאפורה יקירי הרי כל אחד ואחת מאיתנו הם אחים של גלעד שליט ושל שאר החטופים שעליהם איש לא יודע..
ועל כן גם אמרתי שיש סימבוליות מסוימת דווקא ביום השואה יש להמשיך ולעשות הכל על מנת להידבר עם כל מיני אנשים מכחישי שואה למינהם על מנת להוכיח להם את משמעות השואה ועד כמה השואה מוחשית ..
יושב לו באירן היטלר חדש שחושב איך להרוג את העולם בשיטה חדשה ששמה פצצה גרעינית והעולם שותק כפי ששתק לפני שישים וחמש שנה.
במשך חודשים רבים עוברים ימים קשים רעים ומרים על משפחות החטופים ואיש לא יודע על גורלם אז אם יש צורך נפגשים גם בערב יום השואה עם האנשים הכי מוזרים והכי רעים והכי נבלות ולו רק כדי להציל חיי אדם.

מנותק שׂריון

• dhdoron לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • למען ארץ ישראל השלמה!
נאום שמאלמרט ביד ושם
« להגיב #5 ב- : אפריל 16, 2007, 12:46:58 »
לדון עם מכחיש שואה בערב השואה זה העוול הכי גדול כלפי ששת המיליונים.
ולמה נראה לך שאדם שכתב ספר על הכחשת שואה ומחבל כזה גדול ישנה את דעתו?

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נאום שמאלמרט ביד ושם
« להגיב #6 ב- : אפריל 16, 2007, 12:50:33 »
טומי לפיד = חתיכת חזיר - הוא עוד לא יודע מה מחכה לו בגיהנום

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
נאום שמאלמרט ביד ושם
« להגיב #7 ב- : אפריל 16, 2007, 12:55:57 »
אבו מאזן גם אם ירצה לשנות את דעתו לא יוכל לשנות את דעתו בפרהסייה אחרת ימצא האדם שיחסל אותו כדוגמאת ערפאת קודמו.
כל אדם שיצא נגד נסראללה וחבורתו ויכיר במדינת ישראל יומת.
איני מצפה מראש שאבו מאזן ישנה את דעתו אלא מצפה מהעם שיעשה משהו מהעם הפשוט העמך  אך עוד חזון למועד...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נאום שמאלמרט ביד ושם
« להגיב #8 ב- : אפריל 20, 2007, 01:03:31 »
יש לי שאלה אליך אם אתה היית אח לחייל שבוי מה את היית מוכן לעשות על מנת שישחררו את אחיך ואני יכולה בשניות להפוך אותך לאחיו של גלעד שליט לכן עבס שמבס חמאס נסראללה יימח שמם לא משנה ולא חשוב מי האם היית מוכן להידבר איתם כדי לשחרר את אחיך?
מלבד זאת אכן כן יש מכחישי שואה עדיין בעולם ובראשם יש גם יהודים מנתורי קרתא יימח שמם.
גל ים, ישנו פתרון קל ופשוט ועשו אותו הרוסים בתחילת שנות השמונים לחיזבאללה (אותו חיזבאללה שאז נתקרא "המדוכאים עלי אדמות"), יותר נכון הKGB, על פתרון פשוט וקל זה כבר דברתי רבות בפורום.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.