כתב נושא: גלגל ים יקירתי  (נקרא 2902 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

בייקר

• אורח
גלגל ים יקירתי
« ב- : אפריל 15, 2007, 00:02:34 »
אל תגידי להם שאת מכשפה,הם חושבים שאת רצינית ואוכלת ומבשלת ילדים קטנים או משהו כזה...
כי אני הבאתי אותך וערב לך,במאפיה אם מביאים לארגון מישהו שהוא לא בסדר,הערב משלם בראשו.

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
גלגל ים יקירתי
« להגיב #1 ב- : אפריל 15, 2007, 00:05:14 »
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי ואבוי להפך אני משוגעת על ילדים החנות שלי בנויה לילדים יש לי ילדים משלי שניים הבת שלי עוד מעט מתגייסת ב-16 ליולי והבן שלי בן 14 עוד מעט ואני לא מכשפה כפי שנדמה אלא מדיום זה נשמע פלצני אני יודעת אבל זה הכוחות שקיבלתי אחרי שחזרתי מהעולם ההוא ארבע פעמים..
ואני נהנית מאוד ממעמד המכשפה אבל אני פייה טובה ובאמת לא אוכלת אף אחד רק משתדלת לעזור לתת מעצמי ובעיקר לאהוב את הבריות ולהתכסח עד כמה שאפשר עם עמישים למינהם ...

בייקר

• אורח
גלגל ים יקירתי
« להגיב #2 ב- : אפריל 15, 2007, 00:08:54 »
אנו נגד עבודה זרה ובעד אהבת ישראל,בעד ילדים.
אני מתקשר עם אנשים באמצעות טלפון ומחשב ולא בדרך אחרת.
אבל את תוסיפי פלפל לפורום ותתסיסי אותו.
אנו חיפשנו אישה בוגרת לפה ומצאתי אותך.
יש לנו מבצע כל גולש שמביא גולש לפורום זוכה לשאול את חיים שאלה.

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
גלגל ים יקירתי
« להגיב #3 ב- : אפריל 15, 2007, 00:15:04 »
סבבה אשמח לשאול אותו שאלה וגם את נועם פדרמן ...אשמח להביא לפה עוד אנשים בכיף ומחר אשלח קצת הודעות לכמה חברא'לך שלי ..
בסך הכל אני מתקשרת בכל דרך אפשרית ומאמינה באלוהים לא בעבודה זרה איני חושבת שמדיום זה עבודה זרה כי אם כן למה בורא עולם נתן לי את המתנה הזאת לעזור לאנשים?
אם בורא עולם לא היה רוצה שאעסוק בזה למה הדריך אותי במשך השנים האחרונות להתעסק ולעסוק בזה ונתן לי כוח?
לכן התכחשתי לזה הרבה מאוד שנים ולא רציתי במתנה הזאת והיום אני מאושרת בה והיא חלק מפרנסתי ואני רואה בה עבודה עזרה והצלת חיים...
אומרים נסתרות דרכי ה' מי אותן יידע ובעיקר שולח הוא מלאכים אל העולם להציל את הבריות ועובדה שאני מצילה חיים ועוזרת ...לכן מהמקום הזה אני מדברת ולא ממקום של עבודה זרה ועבודה טמאה.
אבי חזר בתשובה וגבאי בבית הכנסת ואני באה ממשפחה מסורתית וסבתי היתה דתיה כך שהעולם המסורתי הוא עולמי ולא הייתי עושה משהו נגד האלוהים.

בייקר

• אורח
גלגל ים יקירתי
« להגיב #4 ב- : אפריל 15, 2007, 00:23:44 »
תביאי אלינו את מעריציך הגברים:מסרים,קקטוס,חצי תפוז.
המטרה שלנו היא שהפורום כאן יהיה עם הרבה גולשים ואנו מפיצים אותו.
כמות אדירה של גולשים תוביל לשינוי במצב הרוחני של עם ישראל ותאפשר קהל יעד פוטנציאלי לחנות ולפורום.
גולשת ותיקה,מוכרת ומכובדת כמוך תעזור לנו בלגטימציה כי עשו לנו רצח אופי.
אולי תעזרי לחיים בשידוך אם את מכירה דתיה ימנית לאומית אבל עוד חזון למועד.

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
גלגל ים יקירתי
« להגיב #5 ב- : אפריל 15, 2007, 01:00:06 »
רק שתידעי שהחברה שפה הם גם נאמנים לפחות אני

אני מאוד  מקפיד ממני אני קונה דברים
כככה שזה יכול לעזור לך גם בפרנסה בלי עין רעה  ;)

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
גלגל ים יקירתי
« להגיב #6 ב- : אפריל 15, 2007, 08:52:21 »
 8)שובב מואהההה