כתב נושא: השינאה לערבים :(  (נקרא 6173 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
השינאה לערבים :(
« ב- : אפריל 14, 2007, 23:25:21 »
לא מובן לי פה שום דבר הודעה אחרי הודעה אני קולטת את המסרים ערבים הם זבל צריך להרוג ערבים זה טוב להרוג ערבים ערבים זה ישמעאלים ועמי פופר צדיק ...ואני שואלת את עצמי האם זה המסר שיוצא מהפורום הזה ??לטבוח ערבים כי הם ערבים?להרוג ערבים כי ערבים אין להם זכות קיום ואחד אף הפליא ואמר שהם בכלל עמלק ולא זכור לי שאברהם כינה את ישמעאל עמלק!
רק הסתה נגד ערבים זה מה שהפורום הזה מעביר ולי זה מפריע וחורה..
בל נשכח שבימי השואה כך כינו את היהודים זבל ועמלקים ושודדים וגנבים ורוצחים ופושעים ולא זכאים לחיים..והיום בשנות האלפיים אנחנו חוזרים על המשפטים המזעזעים על ערבים..
האם לצאת ולהרוג ערבים זה המסר שעובר מהמקום הזה כי אם כן זה רע מאוד!
לא רוצה להרוג אף אחד,לא מאמינה ברצח עם,ראינו את היטלר שחשב שאפשר להרוג עם והוא לא הצליח אז איך יהודי שעבר את השואה וראה מה זה שואה מתבטא כך כלפי לאום אחר?
לא אני לא צבועה,לא אני גם לא יפת נפש שמאלנית,לא אני גם לא מתחזה לימנית..
אך אני לא מאמינה שזו תורתו של בגין או נתניהו או שמיר!
ואהבת לרעך כמוך וכן לרעך זה גם לערבי שיכול להיות רעך אם תדע איך לדבר איתו..לא כל הערבים רעים כפי שלא כל היהודים טובים!
יש בינהם זבלים ונבלות וחלאות אדם ויש בינהם גם אנשים טובים ואסור לנו להתבטא כפי שאתם מתבטאים פה כי זה מזעזע אותי נקודה!

בייקר

• אורח
« להגיב #1 ב- : אפריל 14, 2007, 23:46:09 »
חס וחלילה,אנו נגד הרג ערבים כשכל אחד יקח נשק ויהרוג ערבי .אנו בעד שמירת חוק.
אכן הידע שלך במקורות לוקה בחסר כמו הידע שלי.עמלק יצא מעשו.
יש ביננו גולשים צעירים שברגע של כעס פולטים אמירה קשה.
מדובר על חוק פינוי פיצוי לערבים.
דובר על דת האיסלם המטיפה לג'יהאד ולהרג הכופרים או להתאסלמותם.
למרות שמבחינה מוסרית יש צדק במידה כנגד מידה העם איננו בשל לכך.
אף אחד לא האשים אותך בכלום וכתבו כאן גם שמאלנים.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
עמי פופר צריך להיות משוחרר מהכלא
« להגיב #2 ב- : אפריל 14, 2007, 23:51:43 »
לא כל ערבי הוא מחבל אבל כל המחבלים הם ערבים ;D

למה שלא ישחררו את עמי פופר? העיקר הם (הממשלה)רוצים לשחרר עכשיו 1500 טרוריסטים שרצחו יהודים בדם קר אז הממשלה התבוסתנית הזאת צריכה לשחרר גם את כל האסירים היהודים  זה מובן מאליו.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 14, 2007, 23:53:20 »
תודה מאמי בחיי שנבהלתי נשבעת לך כל רגע אני קוראת הודעה אחרת שמצדיקה הרג של ערבים לא אהבתי לקרוא את זה..יאללה שיהיה שבוע טוב הולכת שלאפן מחר יום עבודה רגיל נדבר כבר מחר..ויאללה שיבואו קצת שמאלנים בכיף שנוכל להתווכח לדבר ויש לי הרבה מה לומר להם ..
חיבוקי גדול ונשיקות שבוע נפלא

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 14, 2007, 23:56:24 »
אני לא בעד שיחרור מחבלים בכלל ואני נגד משאים ומתנים בנושא הזה כיוון שראינו הם חוטפים חיילים אנחנו משחררים מחבלים והמעגל לא נסגר,אין ספק שעצוב לי על גלעד שליט ועל שני האחרים אך מישהו חייב להפסיק את הטירוף הזה,מחבלים דינם אחד בכלא או שילכו  לבורא עולם!
שיחרורם רק לגהנום ולא חזרה אלינו שיטבחו אותנו חזרה אך מי אני ומה אני דעתי היא לא דעת הרוב וחבל בכלל שמזכירים שמות כמו ברגותי יימח שמו ועוד נבלות מסוגו..

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : אפריל 15, 2007, 01:05:57 »
נכון שחלק פה אומריםשצריך להרוג אבל זה לרוב ר ק מכעס ועצבים בתאכלס כולנו פה מאמנים באיך שבייקר אמר

חוק הפינוי

אבל יש עוד הרבה על מה לדבר בנושא הזה

Aaron

• אורח
« להגיב #6 ב- : אפריל 15, 2007, 17:06:36 »
צריך להרוג ערבים ומומלץ כמה שיותר (נקמה על כל רציחות היהודים) אבל רק בצורה ממוסדת כשנעלה לשלטון בצורה חוקית.
אחרי הנקמה, לגרש אותם מפה אחד אחד לקיבינימאט.

בייקר

• אורח
« להגיב #7 ב- : אפריל 15, 2007, 22:13:18 »
או שנאמר במלחמה הבאה פשוט נהרוג ונגרש כמו שעשינו ב48.פשוט ננצל הזדמנות.כל ערבי מת זה חיסכון נטו של 50 אלף דולר לפינוי פיצוי,כי לגרש מליון אנו נפסיד את התחתונים שלנו.

Aaron

• אורח
« להגיב #8 ב- : אפריל 15, 2007, 22:15:58 »
או שנאמר במלחמה הבאה פשוט נהרוג ונגרש כמו שעשינו ב48.פשוט ננצל הזדמנות.כל ערבי מת זה חיסכון נטו של 50 אלף דולר לפינוי פיצוי,כי לגרש מליון אנו נפסיד את התחתונים שלנו.
נכון, וגם אחרי שנהרוג כמה ערבים, כל שאר הערבים יפחדו ויברחו מפה בלי לקחת פיצויים אפילו, בקיצור רק נרוויח מיזה.

בייקר

• אורח
« להגיב #9 ב- : אפריל 15, 2007, 22:25:35 »
אפשר להפיץ שמועה.
אתן לך דוגמא היה מרד ערבי מזויין בזמן ברק ושלמה בן עמי ולא ידעו מה לעשות.
בנצרת ערבים עלו על נצרת עילית ושרפו סניפי בנקים,זרקו אבנים,תקפו יהודים במוטות ברזל אבל הם נתקלו בעולים חדשים ולא בשמאלנים,אלה שלפו אקדחים ופשוט ירו בערבים.
13 ערבים נהרגו ופרצה מהומת אלוהים.
אם היו הורגים 13 אלף היה שקט ל10 שנים.
דוגמא נוספת היא אינתיפאדה שלישית בתקופת ברק שנחשב לאיש שמאל.
ערבים תקפו את נצרים,ברק הגיב בהפצצה מהאויר,הפגזת טנקים והפגזה מהים.
צלפים הוצבו וקיבלו נוהל מקוצר של הוראות פתיחה באש לא להזהיר,לירות באויר,לירות ברגל אלא לקחו מגפון הזהירו פעם אחת והתחילו לרסס בסוף היום היו 200 הרוגים ערבים ונהיה שקט.
ברק נהנה אז מגב של הממסד השמאלני כי הם שמחו על הפלת נתניהו.
פרס בכפר כנא ו100 הרוגים וזה חתן פרס נובל לשלום שיש לו חסינות בחו"ל.
אפשר לשנות הוראות פשוט,נאמר לירות בכל מיידה אבן.
אפשר להפציץ בתים מאוכלסים ללא אזהרה כמו במלחמת ההתשה.

Aaron

• אורח
« להגיב #10 ב- : אפריל 15, 2007, 22:38:33 »
זה מה שתמיד חשבתי ומה שחינכו אותי בבית. ערבים מבינים רק כוח, אם נהרוג מעט, הערבים יתחילו להתפרע יותר. אבל אם נהרוג מסות גדולות שלהם (אלפים) על כל פיגוע או ניסיון פגיעה ביהודים, הם ישבו בשקט הרבה שנים. ככל שתמית עליהם מכה יותר חזקה הם ישבו בשקט יותר שנים. לדוגמא התקפה גרעינית מאסיבית על איראן מצד ישראל תביא לשקט לטווח ארוך במזה"ת.
מה שיותר כואב להם זה שלוקחים להם אדמות (שאגב, לא שייכות להם בכלל), אם על כל פגיעה או נסיון פגיעה ביהודים היינו לוקחים להם כמה עשרות/מאוד ק"מ, הם היו יושבים בשקט כי לאט לאט כבר לא היה נשאר להם שטח והם היו נזרקים לים כמו ג'וקים בדיוק כמו שהם רצו לזרוק אותנו לים.

בייקר

• אורח
« להגיב #11 ב- : אפריל 15, 2007, 22:42:42 »
בסוריה באלחמה אסד הצליח לעצור התקוממות של האחים המוסלמים והרג 30 אלף סונים ביום אחד.בספטמבר השחור 70 טבח המלך חוסיין ב20 אלף פלשתינים או ערבים ביום אחד.
אסד הפעיל טנקים ומכונות יריה.
הלגיון השתמש בגרזנים כשהערבים ברחו לישראל וביקשו עזרה.
הפצצה גרעינית על אירן תגרום לנשורת רדיואקטיבית וזיהום בכל האיזור תלוי בכיוון ברוח.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #12 ב- : אפריל 15, 2007, 23:15:58 »
המשפט "מוות לערבים" לא נוגע אלינו כי אנו אומרים זאת כשמרגישים אליהם כעס ושנאה(וכמובן שיש סיבה)
אבל אנו בעד להרוג מחבלים שרצחו יהודים אנו צריכים להוציא אותם להורג אבל את הערבים "הנורמלים" אנו נפנה בפינוי פיצוי יש גם משפחות תומכות טירור אבל שלא עשו טירור בעצמם אותם אפילו לא נהרוד נגרש אותם בלי פיצויים ובלי כלום בטח שיש להם זכות לחיות אבל לא פה בא"י כי ארץ ישראל שייכת אך ורק לעם ישראל על פי תורת ישראל
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

Aaron

• אורח
« להגיב #13 ב- : אפריל 16, 2007, 13:20:44 »
המשפט "מוות לערבים" לא נוגע אלינו כי אנו אומרים זאת כשמרגישים אליהם כעס ושנאה(וכמובן שיש סיבה)
אבל אנו בעד להרוג מחבלים שרצחו יהודים אנו צריכים להוציא אותם להורג אבל את הערבים "הנורמלים" אנו נפנה בפינוי פיצוי יש גם משפחות תומכות טירור אבל שלא עשו טירור בעצמם אותם אפילו לא נהרוד נגרש אותם בלי פיצויים ובלי כלום בטח שיש להם זכות לחיות אבל לא פה בא"י כי ארץ ישראל שייכת אך ורק לעם ישראל על פי תורת ישראל
בדיוק טוב שהבהרת את הדברים האלה.
רק אולי מידי פעם "בטעות" נפציץ מרכזי אוכלוסיה ערבית כנקמה על רצח יהודים חפים מפשע.
ניתן לארגוני "טרור" יהודיים לפעול חופשי בגבולות ישראל נגד מדינות ערביות - ככה בדיוק עושות כל המדינות הערביות.

בייקר

• אורח
« להגיב #14 ב- : אפריל 16, 2007, 13:28:35 »
גם במלחמת העולם השניה מחקו בעלות הברית את דרזדן מעל פני האדמה.הפציצו אזרחים.

Aaron

• אורח
« להגיב #15 ב- : אפריל 16, 2007, 13:40:16 »
גם במלחמת העולם השניה מחקו בעלות הברית את דרזדן מעל פני האדמה.הפציצו אזרחים.
זה דבר מקובל ונורמאלי לחלוטין.
אם נמשיך עם הדבר הזה שנקרא "מוסריות" נלך ונתדרדר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #16 ב- : אפריל 20, 2007, 01:06:30 »
לא ערבים, מוסלמים בכלל, מבחינתי הם לא אדם אלא בקטרייה או נגיף שיש להשמיד, אבל פעולות אישיות הם לא במקום כי בתמונה הכוללת הן לא יעילות לכן השמדה חייבת להיות ממוסדת ברמת מדינה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.