כתב נושא: איך מתנהגים עם ערבים?  (נקרא 5712 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
איך מתנהגים עם ערבים?
« ב- : אפריל 13, 2007, 12:51:26 »
אני מודה שאני  קצת מפחד מערבים מכיוון שהם קרימינלים ובלתי-צפויים  איך יש להתנהג איתם? האם אתם מפחדים מהם? באיזה מצבים אתם מפחדים יותר או מפחדים פחות? איך להתנהג עם ערבי קרימינל וג'אבר?

אני יודע שהישמעאלים מבינים רק את שפת הכח אבל מכיוון שהם פראי אדם ובלתי צפויים אני חושש מהם וכמוני עוד רבים אחרים.

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

בייקר

• אורח
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #1 ב- : אפריל 13, 2007, 14:30:17 »
לא תפקידך להתעסק עם ערבים יש צבא ומשטרה.אני לא מפחד מערבים ותמיד הסתדרתי איתם.אבל זאת מדינה יהודית ולא ערבית.

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #2 ב- : אפריל 13, 2007, 14:32:08 »
אני לפחות כרגע מיסטדר איתם ושומר את דעותי לעצמי

שומר לשונו שומר מצרות נפשו אני אוהב תפיגתם הזה תקנו אותי אם טעיתי

אבל שיגיע הרגע  אני יהיה אתם יודעים לצד מי  ;)

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #3 ב- : אפריל 13, 2007, 14:34:44 »
כשהייתי יותר קטן היינו הולכים כול החברים ביום שישי לטיילת בתל אביב מחפשים ערבים ללכת איתם מכות..הם חושבים שאם הם מדברים
בערבית בקול רם זה מפחיד משהו..

במדינה שלי אני לא צריך לפחד מאף אחד...

בייקר

• אורח
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #4 ב- : אפריל 13, 2007, 14:41:34 »
מי שילך עם ערבים מכות יעצר או יפצע בעצמו.התוצאה בעיות בריאות,תיק במשטרה,הוצאות כספיות.

בייקר

• אורח
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #5 ב- : אפריל 13, 2007, 14:43:06 »
רן בחור בן 20 עושה צבא והוא חמוש ובודאי אין לו מה לפחד מערבים גם בירושלים.

Aaron

• אורח
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #6 ב- : אפריל 13, 2007, 15:15:12 »
אני לא מפחד מערבים. כי אני יודע שהם לא יעשו לי כלום, אלא אם כן אני אהיה ברמאללה או במקום נאצי אחר, אז יעשו עלי לינץ, אבל פה בשטח מדינת ישראל הערבים די פחדנים.
לדעתי צריך להתייחס אליהם באגרסיביות, ולהראות את השנאה הגדולה כלפיהם. רצוי להפחיד אותם ולאיים עליהם כשהם מרימים ראש יותר מידי וצריך לרדוף אותם, גם מכות לא יזיקו במקרה הצורך.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #7 ב- : אפריל 13, 2007, 15:18:54 »
מי שילך עם ערבים מכות יעצר או יפצע בעצמו.התוצאה בעיות בריאות,תיק במשטרה,הוצאות כספיות.

נכון , בסדר אז הייתי צעיר ועצבני.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #8 ב- : אפריל 13, 2007, 15:21:27 »
פעולות פרטיות הם מיותרות ולא תורמות לכלום, פשוט לשמור על פאסון ועל ייצר בריא של הגנה עצמית אם צריך, ברמה הלאומית הם צריכים להשרף בפצצות תמרובאריות וטרור לאומי מאיתנו ברמה ממוסדת!
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק zipora

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #9 ב- : אפריל 14, 2007, 22:03:26 »
הייתי באל חמה עם קרוב משפחה צעיר. נכנסו לבריכה בחורים צעירים ערביים בצרחות נוראיות ללא כל התחשבות באחרים. הבחור אמר רק שה (עם קמץ) התנפל עליו אחד הבחורים מה זה הבריכה שלך אז הוא אמר לא היא של כלנו. אז הוא אומר תגיד בבקשה תדברו יותר בשקט (כמובן בצעקות)
היינו היהודים היחידים בבריכה והאמת הצרופה שדי נלחצתי. הם יכלו להרוג את הבחור ואותי ואף אחד לא  היה מעיד נגדם. אנחנו  מכינים לנו את הקבר במו ידינו. הבעיה היא שאין שום הגנה משטרתית  עלינו ומי שמגן על עצמו כמו  החקלאי מהנגב (שאגב תרמתי לו 200 ש"ח) המשטרה רק טובה בלעצור אותו. בכלל עכשיו יש הרבה שוטרים ערבים שרק שמחים להתלבש על היהודים.
« עריכה אחרונה: אפריל 14, 2007, 22:04:25 על ידי zipora »

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #10 ב- : אפריל 14, 2007, 23:19:08 »
יסלח לי כבודו מה זה מקום נאצי ירחם השם??ואיך אפשר להשוות ערבים לנאצים האם שכחתם מה עוללו הנאצים ליהודים ??נו דיי מספיק כבר עם השינאה הזאת על זה מבוסס פה הפורום שינאה לערביםםםםםםםםםם?? :-[

בייקר

• אורח
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #11 ב- : אפריל 14, 2007, 23:50:39 »
הנאצים רצו להשמיד את העם היהודי והערבים שיתפו עימם אז פעולה,המופתי.
נאצר,צאדם חוסיין,אסד,המלך חוסיין ,ערפאת,אחמד יאסין,נסראללה קראו להשמדת ישראל.בקוראן כתוב להשמיד את הכופרים ומוחמד השמיד אלפי יהודים בחצי האי ערב.
הפורום לא מבוסס על שנאת ערבים זהו פורום כמו כל הפורומים.

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #12 ב- : אפריל 15, 2007, 01:07:38 »
כרגיל מחזק את בייקר חחח זה לאבסדר בייקר ליגנוב לי ככה תמילים@!

מנותק zipora

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #13 ב- : אפריל 15, 2007, 07:09:57 »
יסלח לי כבודו מה זה מקום נאצי ירחם השם??ואיך אפשר להשוות ערבים לנאצים האם שכחתם מה עוללו הנאצים ליהודים ??נו דיי מספיק כבר עם השינאה הזאת על זה מבוסס פה הפורום שינאה לערביםםםםםםםםםם?? :-[
לעצום את העיניים ולא לראות שיש לנו בעיה גם עם הערבים הישראלים היום לא יעזור. הבעיה קיימת גם אם נעצום את העיניים. אבל הבעיה העקרית כמו שחיים אומר היא עם האיסלם שהוא דת רוצחת.

מנותק אור-לי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #14 ב- : אפריל 15, 2007, 07:48:42 »
כשהייתי יותר קטן היינו הולכים כול החברים ביום שישי לטיילת בתל אביב מחפשים ערבים ללכת איתם מכות..הם חושבים שאם הם מדברים
בערבית בקול רם זה מפחיד משהו..

"כן, זו הדרך בטוח"
חוק העונשין, תשל"ז-1977
סימן ב': בגידה
פגיעה בריבונות המדינה או בשלמותה   97.
[ד/7]   (א)   מי שעשה, בכוונה לפגוע בריבונותה של המדינה, מעשה שיש בו כדי לפגוע בריבונותה, דינו – מיתה או מאסר עולם.       (ב)   מי שעשה, בכוונה ששטח כלשהו יצא מריבונותה של המדינה או ייכנס לריבונותה של מדינת חוץ, מעשה שיש בו

מנותק אור-לי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
איך מתנהגים עם ערבים?
« להגיב #15 ב- : אפריל 15, 2007, 07:53:17 »
כבר המלצתי ואני ממליצה שוב,
הספר:
 במקום שאין אנשים .
מאת: משה פייגלין.
 http://he.manhigut.org/content/view/2255/186/
« עריכה אחרונה: אפריל 15, 2007, 07:55:52 על ידי or_ly »
חוק העונשין, תשל"ז-1977
סימן ב': בגידה
פגיעה בריבונות המדינה או בשלמותה   97.
[ד/7]   (א)   מי שעשה, בכוונה לפגוע בריבונותה של המדינה, מעשה שיש בו כדי לפגוע בריבונותה, דינו – מיתה או מאסר עולם.       (ב)   מי שעשה, בכוונה ששטח כלשהו יצא מריבונותה של המדינה או ייכנס לריבונותה של מדינת חוץ, מעשה שיש בו