כתב נושא: חבר שלי לשעבר תקע לי סכין בגב  (נקרא 3568 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רם מאיר אברהם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • יהודי אמוני
חבר שלי לשעבר תקע לי סכין בגב
« ב- : אפריל 02, 2015, 19:46:14 »
שלום חברי הפורום יש אחד מקרית חיים ששמו הוא מוטי סוויסה תקע ובגד בחברות שלנו אישית אני מאוד כועס מרגיש רע לחיים בן פסח היקר אני צריך עזרה דבר תודה מראש וחג שמח מרם מאיר אברהם  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
בעניין: חבר שלי לשעבר תקע לי סכין בגב
« להגיב #1 ב- : אפריל 03, 2015, 04:42:19 »
לא יודע מה עשה לך אותו אדם, אבל אתה מספר כאן לשון הרע. אותו אדם לא כותב כאן ולא קשור אלינו, ואתה מכפיש את שמו בלי שהוא יכול להתגונן.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק רם מאיר אברהם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • יהודי אמוני
« להגיב #2 ב- : אפריל 03, 2015, 08:04:34 »
אני מספר כי הוא מכיר את חיים בן פסח אישית אני מעונין שהוא ידע על זה הוא עשה לי שהוא ניתק אותי מהקשר שלי איתו

מנותק ה"בוגד המסריח"

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 03, 2015, 22:34:36 »
שלום חברי הפורום יש אחד מקרית חיים ששמו הוא מוטי סוויסה תקע ובגד בחברות שלנו אישית אני מאוד כועס מרגיש רע לחיים בן פסח היקר אני צריך עזרה דבר תודה מראש וחג שמח מרם מאיר אברהם  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
היי רם. אתה זוכר שמוטי בגד גם בי?
עשרת הדיברות לאנשי טובים באמת
1)לא סתם קראתי לעצמי המהפכן. אני איש עם דעות מהפכניות.2)תכבדו דעות של אחרים, גם האם הן שונות מהדעות שלכם3)יהודי הרוצח ערבי, אינו שונה מערבי שרוצח יהודי4)לא כל המחבלים הם ערבים, משום שיש גם מחבלים יהודים.5)אל תכריחו אף אחד לחשוב כמוכם. שמרו על חופש הביטוי.6)אם אתם דבקים באמת, עליכם לקבל גם אמת קשה.7)לא כל השמאלנים רעים. ישנם המון שמאלנים טובי לב.8)טעות לחשוב שרק מי שחושב כמוך הוא צודק.9)תמיד תאהב את חבריך, גם דעותיכם שונות.10)לא לחבור לאנשים רק בגלל דעותיהם.

מנותק רם מאיר אברהם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • יהודי אמוני
« להגיב #4 ב- : אפריל 04, 2015, 19:27:05 »
כן תור