כתב נושא: שאלה לפורום לגבי הבחירות  (נקרא 4688 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק Torah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לפורום לגבי הבחירות
« ב- : מרץ 02, 2015, 11:15:25 »
מה אתם מעדיפים שהרצוג ולבני יבחרו או שעדיף שביבי ישאר בשלטון ?
לצערי שאני חושב על העובדה שהרצוג לבני יהיו בשלטון,עולה בי חלחלה ,כאילו עולה בי שעדיף כבר את השלטון הנוכחי ושהעם ימשיך לסבול אפילו,גם כל הבחירות האלה מעלות בי זכרונות איך בסופו של יום בחירות העם ממשיך לאכול את השקרים והטייקונים והגועל במדינה ממשיך למלוך ולהרחיב את עצמם,אולי באמת עדיף שביבי ישאר??? אני גם ככה לא מאמין שיהיה פה שינוי כלשהו מהבחירות,אל תשכחו שבסופו של דבר כולם נגדנו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בעניין: שאלה לפורום לגבי הבחירות
« להגיב #1 ב- : מרץ 02, 2015, 12:24:42 »
עד כמה שאני לא מעריך את נתניהו, הרצוג-לבני הם הרבה יותר גרועים לדעתי. בכלל הפעם השמאל ממש יצא מהארון וחשף את זהותו כסוכן יודנראט של גורמים זרים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 02, 2015, 13:48:27 »
עד כמה שאני לא מעריך את נתניהו, הרצוג-לבני הם הרבה יותר גרועים לדעתי. בכלל הפעם השמאל ממש יצא מהארון וחשף את זהותו כסוכן יודנראט של גורמים זרים.

נראלי אתה כל בחירות אומר את זה ואחרי כל בחירות אומר טעיתי...

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 02, 2015, 20:51:13 »
בבחירות הראשונות שלי (1999) הצבעתי ברק\עבודה, על זה אני בהחלט אומר שהייתה טעות.

נראלי אתה כל בחירות אומר את זה ואחרי כל בחירות אומר טעיתי...

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 02, 2015, 20:56:36 »
בבחירות הראשונות שלי (1999) הצבעתי ברק\עבודה, על זה אני בהחלט אומר שהייתה טעות.

זוכר שאמרת משהו בסגנון הזה על ביבי גם בבחירות הקודמות..

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : מרץ 02, 2015, 22:12:06 »
יכול להיות. אני חושב שנתניהו פחות מסוכו וגם לא שזה שווה הרבה אבל הכוונות שלו יותר טובות מאשר מנהיגי השמאל שאני רואה בהם בוגדים וסוכנים של גורמים זרים.

נתניהו כבר 6 שנים ראש ממשלה והוא לא ממהר לבצע נסיגות התאבדותיות. כמו תמיד קיימת האפשרות שהוא ייכנע ללחצים אבל אני לא רואה תרחיש כמו ההתנקות של שרון ולא שהוא יוזם מהלך דרמטי.

כמו כן היחסים הרעילים בין נתניהו לאובאמה פועלים לטובתנו כרגע- למה שנתניהו יקשיב לשימפנזה בבית הלבן כשהוא ממילא מנסה כל הזמן להכשיל אותו? כבר לא ניתן לתקן את משבר האמון והתיאוב המופגן ולכן אין סיכוי כמעט של מהלכים דיפלומטיים מתואמים.

זוכר שאמרת משהו בסגנון הזה על ביבי גם בבחירות הקודמות..

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 03, 2015, 13:44:21 »
יכול להיות. אני חושב שנתניהו פחות מסוכו וגם לא שזה שווה הרבה אבל הכוונות שלו יותר טובות מאשר מנהיגי השמאל שאני רואה בהם בוגדים וסוכנים של גורמים זרים.

נתניהו כבר 6 שנים ראש ממשלה והוא לא ממהר לבצע נסיגות התאבדותיות. כמו תמיד קיימת האפשרות שהוא ייכנע ללחצים אבל אני לא רואה תרחיש כמו ההתנקות של שרון ולא שהוא יוזם מהלך דרמטי.

כמו כן היחסים הרעילים בין נתניהו לאובאמה פועלים לטובתנו כרגע- למה שנתניהו יקשיב לשימפנזה בבית הלבן כשהוא ממילא מנסה כל הזמן להכשיל אותו? כבר לא ניתן לתקן את משבר האמון והתיאוב המופגן ולכן אין סיכוי כמעט של מהלכים דיפלומטיים מתואמים.

הכושון משפיל אותו כבר 6 שנים וזה רק עודד את ביבי להיכנע...