שונות > מה שבראש
עושים ספורט?
פאקו411:
אני מיתאמן בפיתוח גוף אני עדיין צעיר בתחום אבל מישפטר :)
ואני גם רץ 3 פעמים בשבוע 40 דקות כל פעם במושב לא באיזה הליכון
אילן208:
פעמיים בשבוע הולך לחדר כושר שם יש הליכון רץ עליו איזה חצי שעה
אחר כך עושה שם פיתוח שרירים נו אתם יודעים קודם אני עושה דברים בסיסיים כמו שכיבות שמיכה וכפיפות בטן ואז מתקדם למשקולות(אל תדאגו מקסימיום 7.5 קילו)ואז ממשיך למכשירים כל מיני
ועוד אני עושה 3 פעמים בשבוע ג'ודו אבל לא כמו בד"כ סתם חוג משחקים אלא רציני אימונים שחוזרים מהם מתים(טוב ככה זה היה כשרק הגעתי)
ליאו:
גם הולך לחדר כושר ( רציני , לא כמו החברה שהדברים היחידים שהם יודעים זה לעשות כפיפות מרפקים עם 7.5 קילו [הערה למישהו] ודחיקות ספסל\לחיצת חזה במכוני כושר אחרים או הפלצנים שעושים פילאטיס)
וגם מתאמן בבית עם מספר שיטות שאני יכול לחלוק איתכם שאישית כדאי לכל בן אדם לעשות קצת מזה כמו שהוא לדוגמה מצחצח שיניים.
פאקו411:
ליאו אני בטוח שהבנתה כבר
אבל זה אני SuzukiR
ולדעתי תן פה כמה לחברה פה הסברים על תרגלים במשקל גוף שלפחות ינסו את זה ויראו
נב מה העיקף יד שלך?
פאקו411:
--- ציטוט של: wakeupisrael על אפריל 22, 2007, 21:22:05 ---פעמיים בשבוע הולך לחדר כושר שם יש הליכון רץ עליו איזה חצי שעה
אחר כך עושה שם פיתוח שרירים נו אתם יודעים קודם אני עושה דברים בסיסיים כמו שכיבות שמיכה וכפיפות בטן ואז מתקדם למשקולות(אל תדאגו מקסימיום 7.5 קילו)ואז ממשיך למכשירים כל מיני
ועוד אני עושה 3 פעמים בשבוע ג'ודו אבל לא כמו בד"כ סתם חוג משחקים אלא רציני אימונים שחוזרים מהם מתים(טוב ככה זה היה כשרק הגעתי)
--- סוף ציטוט ---
תגיד אתה עושה צחוקק??
משקולות לא פוגע בגדילה
להפך הוא יכול להגביר את בניית העצם משהו כזה
ליאו תביא לו במחקר!!!!!~
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה