שונות > מה שבראש
עושים ספורט?
ליאו:
דווקא כך , אחלה הודעה , כוח לא חסר לי כפי שאתה רואה במספרים שלי וגם הסיבולת שלי לא קטנה.
פיתוח גוף זה לא "זבל" הגישה הזאת של מספר אנשים זאת גישה מתנאשאת שלדעתי הפורום הזה נאבק באותה גישה ברובדים פוליטיים אחרים.
שכל אחד יעש מה זבא לו או איזה שילוב ולא ילגלג על מה שאנשים אחרים עושים , בין אם זה סיבולת , מהירות כוח או ספורט מיומנות(כדורגל)
אלא אם זה יוגה או משהו אז יש את כל הסיבות לרדת על אותו איש.
מה שכן לא טוב זה המכשיר אחיזה הזה הCOC נחמד אבל להשיג אותו בארץ זה לא פרקטי , יש שיטות אחרות שציינת פו לפיתוח אחיזה.
בכל אופן נראה לי שרבים פה יודעים אנגלית אז אני ישתף אותכם באתר הבא שאני מקווה שתירשמו אליו לפורום כי רוב המידע השימושי נמצא שמה
www.bodyweightculture.com
וכמה תרגילים ברמה גבוהה
www.beastskills.com
פאקו411:
תודה ליאו אני יכנס לאתר
Lyor:
תודה רבה על האתרים ורדך אגב אני רץ איזה 5 קילומטר כל שלוש ימים בערך אבל הכי חשוב (ולדעתי גם הכי מפתח את הידיים) אני מתאמן בעלייה על חבל כל הזמן. נכון שבהתחלה זה טיפה כואב מהסיבים אבל אחרי זה את/ה נהפכים לביריונים! ;)
ליאו:
כולם להרשם לפורומים של bodyweightculture
יש שמה חמולה ישראלית ענקית נגדיל אותה :)
חוץ מזה לא יזיק לכמה אנשים פה בפורום ללמוד שיטות יפות להתאמן בבית בלי ציוד או "פוזות"
מידע אמיתי ויעיל , לא כמו השטויות לדוגמה שכותבים בYNET (שמשתוות לחדשות הפוליטיות שלהם)
Lyor:
--- ציטוט של: ליאו על אפריל 29, 2007, 11:57:59 ---חוץ מזה לא יזיק לכמה אנשים פה בפורום ללמוד שיטות יפות להתאמן בבית בלי ציוד או "פוזות"
מידע אמיתי ויעיל , לא כמו השטויות לדוגמה שכותבים בYNET (שמשתוות לחדשות הפוליטיות שלהם)
--- סוף ציטוט ---
צודק מיליון אחוז!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה