כתב נושא: תראו איזה פרצוף איך אפשר להכניס דבר כזה לארץ  (נקרא 4659 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

מנותק ניקולו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
El Blanco:
בהודעה קודמת אתה לועג למישהו בגלל שהוא "קירח". בהודעה אחרת אתה צוחק על מישהו, "ציקלופ מה זה הדבר הזה שתקוע לו בין הגבות". עכשיו אתה צוחק על מישהו בגלל שהוא שחור.

אתה לא מרגיש שהגיע הזמן להתבגר?

האם, לדעתך, אין זכות קיום בכבוד למי שאינו גרמני כחול עיניים בעל שיער בלונד שופע? האם אין אנשים בסביבתך שאינם מלכי/מלכות יופי? האינך סבור שהם יפים מבפנים למרות זאת?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
El Blanco:
בהודעה קודמת אתה לועג למישהו בגלל שהוא "קירח". בהודעה אחרת אתה צוחק על מישהו, "ציקלופ מה זה הדבר הזה שתקוע לו בין הגבות". עכשיו אתה צוחק על מישהו בגלל שהוא שחור.

אתה לא מרגיש שהגיע הזמן להתבגר?

האם, לדעתך, אין זכות קיום בכבוד למי שאינו גרמני כחול עיניים בעל שיער בלונד שופע? האם אין אנשים בסביבתך שאינם מלכי/מלכות יופי? האינך סבור שהם יפים מבפנים למרות זאת?

שאלה כנה - פגשת באנטישמי שאתה לא אוהב?

מנותק ניקולו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שאלה כנה - פגשת באנטישמי שאתה לא אוהב?

שאלה כנה - האם את התגובה הזו לקחת מספר קטנטן שעליו כתוב "אוסף תשובות מחץ שיפילו את עמיתיכם על ברכיהם" ?

כי זה לא עובד. תגיד לדודה תקוה שתביא לך ספר מאתגר יותר ליומולדת הבא.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה כנה - האם את התגובה הזו לקחת מספר קטנטן שעליו כתוב "אוסף תשובות מחץ שיפילו את עמיתיכם על ברכיהם" ?

כי זה לא עובד. תגיד לדודה תקוה שתביא לך ספר מאתגר יותר ליומולדת הבא.

עלק ניקולו.. בטח איזה יוגב

מנותק ניקולו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
עלק ניקולו..

אם אתה מתעקש להטמא בשפת העם הזר, לפחות עשה זאת כראוי. "אלק", לא "עלק". זה בא מ"קאל לכ" (قال لك, "אמר לך") כאשר הקו"ף מבוטאת כאל"ף. לא ש"אלק" היא כתיבה מדויקת, אבל היא פחות גרועה משלך.

בטח איזה יוגב

דווקא לא. בתקופה שלי לא ממש נתנו שמות כמו "יוגב" ובטח לא "El Blanco".

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אם אתה מתעקש להטמא בשפת העם הזר, לפחות עשה זאת כראוי. "אלק", לא "עלק". זה בא מ"קאל לכ" (قال لك, "אמר לך") כאשר הקו"ף מבוטאת כאל"ף. לא ש"אלק" היא כתיבה מדויקת, אבל היא פחות גרועה משלך.

דווקא לא. בתקופה שלי לא ממש נתנו שמות כמו "יוגב" ובטח לא "El Blanco".

חחח תקופה שלך אני שם אלפיים שקל שאתה עדיין מבקש מאנשים לקנות לך אלכוהול.. ולמה אתה משחק אותה איטלקי אתה חושב זה יעשה לך פוזה של זיין באינטרנט??? ולמה אתה מתבכיין שאני כותב על קירחים אתה גם כזה?? חח עוד אחד קרא מאמר "מנפץ מיתוסים" באינטרנט חושב הוא יודע ערבית חחח בניק שרפק ווא בניק אוחתק ווא בניק אומאק יא מפתוחה יא ג'סוס
« עריכה אחרונה: נובמבר 25, 2014, 14:38:01 על ידי El Blanco »

מנותק hermitage

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
הייתי שם אותו בגן החיות התנכ"י

מנותק שווארמה

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
הכי גרוע זה העובדה שהכושים האלה ילכו לעבוד במסעדות בת"א ולהתחיל עם יהודיות תמימות, מי שלא מכיר את היצורים הללו הם אונסים באפריקה כמו שישראלי אוכל פלאפל.. חולני.