כתב נושא: כמה רגשי נחיתות, אם היא חושבת שזה מושך אשכנזים היא טועה  (נקרא 2648 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כל אחד וטעמו, אבל אפשר להריח רגשי נחיתות מההודעה שלה

בס"ד.

אני חרדית.אמא ממרוקו . אבא דורי דורות בארץ . ספרדי מארץ ספרד.
יצאתי באמת כבר להרבה שידוכים והגעתי למסקנה. שרק יופי של אשכנזי זה היופי שמוצא חן בעיניי.
מה לעשות. אני אוהבת עור בהיר. עניים בהירות. ופנים עדינות כמו של ילד. ובדרך כלל להרבה אשכנזים יש את המראה הזה ולספרדים כמעט אין.

מה אני יעשה, אני לא אשמה , היה בחור אשכנזי שנקשרתי למראה שלו כשנפגשנו בשידוך, כל כך רציתי אותו, הוא היה צדיק חכם ועדין ביופיו. אבל בסוף הוא בחר באחרת והתחתן איתה, לא במקרה בכלל, אשכנזיה. ואני נשארתי עם לב חצוי, חלום שהתנפץ.
כואב לי שבגלל שאני לא אשכנזיה אלא ספרדיה לא אזכה בבעל אשכנזי. זה החלום שלי זה מה שאני רוצה . בעל אשכנזי. תלמיד חכם, נעים מידות ונאה . וכל כך קשה להשיג את זה !
כל השדכנים לא מנסים אפילו, הם אומרים שזה לא יילך , אשכנזי לא יסכים ללכת עם ספרדייה.
וחבל לי, כי אני בהירה מאוד, לטעמי, יפה, אנשים בכלל לא רואים עליי שאני ספרדייה, אני ניראית פולנייה לחלוטין, בנות אשכנזיות טועות תמיד שאני אשכנזיה, אבל המקום ממנו באתי הוא לא אשכנז וזה פשוט הורס לי הכל.
מה אתם אומרים? להמשיך לחלום על בעל אשכנזי? ואם כן, מה אעשה כדי לזכות?
או שלחפש בעל ספרדי מרוקאי?
נא הביעו את דעתכם...

http://www.s-net.co.il/#Article/3593-%25D7%25A8%25D7%2595%25D7%25A6%25D7%2594-%25D7%2591%25D7%25A2%25D7%259C-%25D7%2590%25D7%25A9%25D7%259B%25D7%25A0%25D7%2596%25D7%2599-%25D7%2595%25D7%2596%25D7%2594-%25D7%259B%25D7%259C-%25D7%259B%25D7%259A-%25D7%25A7%25D7%25A9%25D7%2594

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ראיתי יותר מדי נקבות שטענו שהן יפות, בלי הצדקה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לא רק מכוערים הם בעלי רגשי נחיתות... יש לי הרבה חברים רוסים שנראים טוב ובמקום ללכת עם רוסיה שנראית כמו דוגמנית הם העדיפו ללכת עם תימניה או משהו בסגנון (אין לי שום דבר נגדם והותיקים בפורום יודעים)... זה פשוט העדפה

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
זה טעם אישי. כמו שאף אחד לא יחשוב שדווקא מי שיש לו שיער שחור יאהב ביסלי בצל וג'ינג'י יאהב דווקא ביסלי ברביקיו, ככה אין שום סיבה שכל האנשים שנראים X, יאהבו מישהי שנראית Y.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אתה לא ברור

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אין שום דבר שקובע שכל הרוסים שנראים טוב (לפי סטנדרט מסויים) - יאהבו רק רוסיות שנראות טוב (לפי אותו סטנדרט בדיוק).
כל אחד יכול לאהוב כל דבר שלא יהיה. זה לא תלוי איך הוא נראה.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בד"כ אדם נמשך לבני קבוצתו גם גברים וגם נשים...