כתב נושא: הילארי קלינטון בעד ישראל?  (נקרא 2780 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק haimazulay06

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
הילארי קלינטון בעד ישראל?
« ב- : אוגוסט 11, 2014, 01:34:18 »
שלום רב לכולם!

ברצוני לשאול האם הדברים שהילארי קלינטון אומרת לטובת ישראל לפי כתבה ב-Ynet הם אמיתיים או שלא?

במידה שלא,האם זה ניסיון להסית את היהודים לתמוך בה בבחירות לנשיאות בעוד שנתיים?

במידה שכן,היש סיכוי שאולי "בזכות" חתנם היהודי של הזוג קלינטון היא אכן בעד ישראל?

הנה הקישור:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4557187,00.html

תקראו את הכתבה ותגידו לי מה עולה בדעתכם בראש-האם אתם מאמינים לה והיא באמת דוברת אמת ולמה?

:old_WTF_Aza: ;)

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בעניין: הילארי קלינטון בעד ישראל?
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 11, 2014, 11:50:58 »
בס''ד

הילרי קלינטון יש''ו תמיד הייתה אנטישמית שתמיד רצתה להשמיד את ישראל.

היא בעד מדינה "פלסטינית" ונסיגה לגבולות 1967 של עשרה קילומטרים - זו התאבדות לאומית.

היא בתור שרת החוץ תמיד לחצה על ישראל לקבל את גבולות 1967 ולחצה להקפיא כל בנייה יהודית בהתנחלויות.

היא תמיד לחצה על ישראל לא לתקוף את התוכנית הגרעינית של איראן הנאצית - לתת לאיראן לבנות פצצות גרעיניות זה גם התאבדותי.

עכשיו היא רצה לנשיאות ארה''ב ואומרת מילים ריקות לגמרי ואתה כבר שואל אם היא בעד ישראל?!
« עריכה אחרונה: אוגוסט 11, 2014, 12:22:47 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 11, 2014, 12:09:11 »
תהיה בריא אזולאי אומרת כמה מילים ואתה כבר סולח לה על כל מה שעשתה כשרת חוץ וכאשתו של ביל קלינטון...

מנותק רם מאיר אברהם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • יהודי אמוני
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 11, 2014, 13:08:38 »
אני אישית אומר אומר שאני מסכים במליון אחוז עם חיים בן פסח כי הילרי קלינטון היא תמכה תמיד הייתה אנטישמית שתמיד רצתה להשמיד את ישראל כי בעלה ביל קלינטון תמך באסון אוסלו תמך בהיטלר הערבי יאסר ערפאת יש''ו ולחיים אזולאי אני אישית מאוד אוהב אותך אתה יהודי טוב ויקר וגם איש ארץ ישראל השלמה אבל אתה לא צריך לאמין לכול מה התשקורת אומרת גם אני קצת מאוכזב מכה אתה מאמין לתשקורת אבל אני מבין שאתה טועה אבל אני אישית בעד שאתה חיים אזולאי תרוץ לכנסת בבחירות הבאות בבחירות הבאות לנשיאות ארצות הברית צריכים לתמוך רק במועמד מטעם המפלגה הרפובליקנית לנשיאות ארצות הברית אני מאחל לחיים בן פסח חיים אזולאי ורון בן מיכאל הגיבורים והצדיקים בהצלחה אני אוהב אותכם מרם מאיר אברהם  O0

מנותק haimazulay06

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 11, 2014, 18:09:07 »
חבר'ה,תירגעו בבקשה!

הדברים יצאו מכלל שליטה:o

לא צריך לעשות ממנה עניין גדול,אני תמיד ימני ותמיד אשאר ימני אמיתי,אבל ישנם אנשים שיכולים להשתנות ולא כולם אותו הדבר!

זה פשוט נשמע לי צחוק מה שהיא אומרת,אני באמת נשמע לכם רציני?  :laugh:

אני לא סולח לה בקלות רבה,הדברים צריכים להיעשות בשטח ודיבורים הם כמו חול ואין מה לאכול!

חיים היקר,רציתי לשאול אותך,האם בתור ימני אמיתי האם כאשר בבחירות הבאות הגברת קלינטון וג'ב בוש  (כנראה אנטישמי אף הוא בעקבות דור של ימנים מזויפים) יתמודדו זה מול זאת,מי בכל זאת יהיה ראוי שייבחר?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 11, 2014, 20:10:20 »
אני אישית אומר אומר שאני מסכים במליון אחוז עם חיים בן פסח כי הילרי קלינטון היא תמכה תמיד הייתה אנטישמית שתמיד רצתה להשמיד את ישראל כי בעלה ביל קלינטון תמך באסון אוסלו תמך בהיטלר הערבי יאסר ערפאת יש''ו ולחיים אזולאי אני אישית מאוד אוהב אותך אתה יהודי טוב ויקר וגם איש ארץ ישראל השלמה אבל אתה לא צריך לאמין לכול מה התשקורת אומרת גם אני קצת מאוכזב מכה אתה מאמין לתשקורת אבל אני מבין שאתה טועה אבל אני אישית בעד שאתה חיים אזולאי תרוץ לכנסת בבחירות הבאות בבחירות הבאות לנשיאות ארצות הברית צריכים לתמוך רק במועמד מטעם המפלגה הרפובליקנית לנשיאות ארצות הברית אני מאחל לחיים בן פסח חיים אזולאי ורון בן מיכאל הגיבורים והצדיקים בהצלחה אני אוהב אותכם מרם מאיר אברהם  O0

יש לדבר הזה כפתור כיבוי?