כתב נושא: יהודים הצילו תינוק ערבי - אמו רוצה שיהיה שהיד (סרטון חדש)  (נקרא 3469 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

א. אנא עשו "אהבתי" ("לייק"), שיתוף ותגובה בפייסבוק:

https://facebook.com/photo.php?v=769903999727928

ב. גם ביוטיוב, אנא עשו "לייק", הוספה למועדפים ותגובה:

https://youtube.com/watch?v=imsKTnEmnnU

מנותק סאני

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
ראיתי את הסרט הזה אני לומד תקשורת ובשנה הראשונה שלחו אותנו לראות את הסרט הזה ואז לדבר עם המפיק שעשה אותו... בושה שבכלל נותנים במה לאישה כזו ...

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה אתה ערבי?
ראיתי את הסרט הזה אני לומד תקשורת ובשנה הראשונה שלחו אותנו לראות את הסרט הזה ואז לדבר עם המפיק שעשה אותו... בושה שבכלל נותנים במה לאישה כזו ...

מנותק כהנא צדק.

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אפשר לדעת למה אנחנו צריכים לממן למחבל לעתיד הזה טיפול רפואי ? הריי ברור שהוא יחזור לבית יעבור שטיפת מוח ובהמשך גם ינסה לפגוע בנו זה מחבל לעתיד בוודאות !!!

מנותק רם מאיר אברהם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • יהודי אמוני
חייבים לעשות את התונכית לעידוד הגירה הערבית המונית מארץ ישראל כי זאת התונכית השופיה היחדיה בארץ ישראל שלנו

מנותק ה"בוגד המסריח"

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
תקוף תהרוס בניינים (שיר תשובה לחמאס)
השמד זקנים ונשים.
הרוס תשתיות ומנהרות
עשרת הדיברות לאנשי טובים באמת
1)לא סתם קראתי לעצמי המהפכן. אני איש עם דעות מהפכניות.2)תכבדו דעות של אחרים, גם האם הן שונות מהדעות שלכם3)יהודי הרוצח ערבי, אינו שונה מערבי שרוצח יהודי4)לא כל המחבלים הם ערבים, משום שיש גם מחבלים יהודים.5)אל תכריחו אף אחד לחשוב כמוכם. שמרו על חופש הביטוי.6)אם אתם דבקים באמת, עליכם לקבל גם אמת קשה.7)לא כל השמאלנים רעים. ישנם המון שמאלנים טובי לב.8)טעות לחשוב שרק מי שחושב כמוך הוא צודק.9)תמיד תאהב את חבריך, גם דעותיכם שונות.10)לא לחבור לאנשים רק בגלל דעותיהם.