כתב נושא: ימנים המשתפים פעולה עם האויב  (נקרא 7452 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ניקולו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ימנים המשתפים פעולה עם האויב
« ב- : יולי 31, 2014, 01:09:32 »
מסתבר שלא חסרים ימנים הפועלים נגד עם ישראל.

כמו למשל החבורה הזו,

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/11000115/Right-wing-Israelis-celebrate-the-deaths-of-Gazan-children.html

עושים הפגנה וקוראים בה קריאות גזעניות, ושוכחים דבר אחד: מצלמים זאת. הגויים רואים. הגויים שומעים. כל הפגנה "בבונית" כזו היא חגיגה לשונאי ישראל.

או למשל כמו הטמבלים שיושבים על כסאות על המרפסת ומריעים כל פעם שמפציצים את עזה:

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israelgaza-conflict-sderot-cinema-image-shows-israelis-with-popcorn-and-chairs-cheering-as-missiles-strike-palestinian-targets-9602704.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2696871/CNN-reporter-quickly-deletes-tweet-called-Israelis-cheering-missiles-striking-Gaza-scum.html

שוב, הם "שוכחים": מצלמים זאת. הגויים רואים. הגויים שומעים.

כמובן, גזענות בפני עצמה היא רעה חולה, אבל עקב "קוצר היריעה" לזה לא התייחסתי כאן. כאן אני רק פונה אל יצר ההישרדות המצוי בכל אדם, יצר שאמור לרסן התנהגויות כאלה, שהגויים כל כך שמחים למצוא אצל חלקנו. כל כתבה עויינת היא עוד לחץ מדיני נגדנו, לחץ שבעקיפין יביא לשפיכת עוד דם יהודי.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בעניין: ימנים המשתפים פעולה עם האויב
« להגיב #1 ב- : יולי 31, 2014, 02:42:40 »
מסתבר שלא חסרים ימנים הפועלים נגד עם ישראל.

כמו למשל החבורה הזו,

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/11000115/Right-wing-Israelis-celebrate-the-deaths-of-Gazan-children.html

עושים הפגנה וקוראים בה קריאות גזעניות, ושוכחים דבר אחד: מצלמים זאת. הגויים רואים. הגויים שומעים. כל הפגנה "בבונית" כזו היא חגיגה לשונאי ישראל.

או למשל כמו הטמבלים שיושבים על כסאות על המרפסת ומריעים כל פעם שמפציצים את עזה:

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israelgaza-conflict-sderot-cinema-image-shows-israelis-with-popcorn-and-chairs-cheering-as-missiles-strike-palestinian-targets-9602704.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2696871/CNN-reporter-quickly-deletes-tweet-called-Israelis-cheering-missiles-striking-Gaza-scum.html

שוב, הם "שוכחים": מצלמים זאת. הגויים רואים. הגויים שומעים.

כמובן, גזענות בפני עצמה היא רעה חולה, אבל עקב "קוצר היריעה" לזה לא התייחסתי כאן. כאן אני רק פונה אל יצר ההישרדות המצוי בכל אדם, יצר שאמור לרסן התנהגויות כאלה, שהגויים כל כך שמחים למצוא אצל חלקנו. כל כתבה עויינת היא עוד לחץ מדיני נגדנו, לחץ שבעקיפין יביא לשפיכת עוד דם יהודי.

את מי מעניין מה העולם חושב? אותו עולם שעמד בצד בשואה? ועכשיו זו לא גזענות לשנוא את האויב.הבעיה היא לא שמאלנים אלא מזויפים כמוך.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #2 ב- : יולי 31, 2014, 04:48:29 »
כמובן, גזענות בפני עצמה היא רעה חולה
כאמור בתנ"ך, גזענות זה דבר מבורך.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 31, 2014, 05:48:54 »
שמע אתה יצור

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 31, 2014, 13:06:12 »
שמע אתה יצור

לא, הוא לא.

אנחנו לא חיות אדם כמוהם, שצריכים לחלק ממתקים ברחובות כאשר מתים חפים מפשע.
וגם תצפית משדרות על הפצצה בעזה *לצורך הנאה* וכ"פיקניק משפחתי"  היא דבר מיותר שגורם לגויים לשנוא אותנו יותר (ויש לזה משמעות מסוימת), וגם בזבוז זמן לאנשים.

צריך לשמוח בלב שצה"ל פועל.
לשמוח כאשר כל טרוריסט או תומך טרור נפגע.

אין צורך סתם לעשות מנגלים מול הפיצוצים בעזה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 31, 2014, 14:26:32 »
אין שום פסול באנשים שצופים על המלחמה משדרות. צה"ל לא תוקף סתם אזרחים תמימים אלא נלחם במחבלים טרוריסטים שמנסים להשמיד אותנו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 31, 2014, 14:29:10 »
לא, הוא לא.

וגם תצפית משדרות על הפצצה בעזה *לצורך הנאה* וכ"פיקניק משפחתי"  היא דבר מיותר שגורם לגויים לשנוא אותנו יותר (ויש לזה משמעות מסוימת), וגם בזבוז זמן לאנשים.

לא בטוח אם אתה יצור או טרול או שניהם...

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #7 ב- : יולי 31, 2014, 15:22:43 »
לא, הוא לא.

אתה בסדר? אתה יודע שכל הפרסומים האלה זה בלוף של תשקורת אנטישמית עויינת, ורק מפגרים מאמינים לזה.
נראה לך שמישהו בשדרות יכול לראות משם מה קורה בעזה?
פשוט תפסו איזה אירוע בשדרות וכתבו מתחת לתמונה זה אירוע שאנשים צופים על עזה ומנשנשים פופקורן.
זו תופעה ידועה בפרסומי השמצות כוזבות באינטרנט, כשמפרסמים תמונה שלא רואים בה שום דבר ממשי, שמים כיתובית מתחת לתמונה עם ההאשמה, וכל המפגרים מאמינים לזה כי "יש תמונה!"
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : יולי 31, 2014, 18:39:37 »
לא, הוא לא.

עוד משהו יצור קטן... עכשיו אני בקרית גת, נפל טיל בבית רחוב ממני (יהודי נפצע בינוני), אינשאללה אתה תהרג בטיל הבא!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 31, 2014, 19:04:52 »
עוד משהו יצור קטן... עכשיו אני בקרית גת, נפל טיל בבית רחוב ממני (יהודי נפצע בינוני), אינשאללה אתה תהרג בטיל הבא!

מה הקשר ?

להסתכל על הפצצה בעזה כמו על הצגת תאטרון זה מעשה טיפשי שאינו תורם כלום, ומשחית את נפש האדם.
צריך לשמוח שצה"ל פועל וזהו.

עכשיו שימו לב למתקרא "רון בן מיכאל". שימו לב מהי צביעות.

נתון 1 - בן מיכאל ירד על צה"ל וכתב אמירות קשות על הצבא יותר מפעם או פעמיים. מדבריו ניתן להסיק שצה"ל הוא גורם שלילי.
נתון 2 - בעבר בן מיכאל היה בעל כינוי IDF Lover.
נתון 3  - לפני כמה ימים, בן מיכאל ירד על להב"ה שמחתנת יהודיות שהיו עם ערבים, עם יהודים כשרים. ז"א, אין מקום לתשובה שלהם (כמובן שזו קביעה אישית שלו, ואין לו על מה לסמוך).

לפי ההיגיון של בן מיכאל, גם הוא עצמו עכשיו היה פסול וצריך להיות מנודה או מולקה, על זה שבעבר הוא תמך בצה"ל האכזר.

אבל בן מיכאל עושה מה בראש שלו.
להבה עוזרת לתשובה ליהודיות שחטאו - פסול.
בן מיכאל עושה "תשובה" ביחסו כלפי צהל האכזר - מקובל ותקין לגמרי.

הצביעות בהתגלמותה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : יולי 31, 2014, 19:23:55 »
יש לך אחות?

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : יולי 31, 2014, 19:42:17 »
יש לך אחות?

מה זה קשור ?
תענה למה שכתבתי.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : יולי 31, 2014, 19:45:14 »
היא מרוקאית? אני מת על מרוקאיות

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : יולי 31, 2014, 19:55:57 »
היא מרוקאית? אני מת על מרוקאיות

אתה מגדיר את עצמך כאדם דתי, נכון?
אתה גם באמת מאמין. אני בטוח בזה.

אז למה אתה מתנהג בצורה שלא הולמת אדם דתי ?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : יולי 31, 2014, 20:02:14 »
אתה מגדיר את עצמך כאדם דתי, נכון?
אתה גם באמת מאמין. אני בטוח בזה.

אז למה אתה מתנהג בצורה שלא הולמת אדם דתי ?

כי אתה יצור

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #15 ב- : יולי 31, 2014, 20:07:19 »
כי אתה יצור

למה יצור?
אני בסך הכל לא מבין איך אתה לא סולח לבחורות שהיו עם ערבים,
אך לעצמך אתה כן סולח שהיית מאוהב בצבא הגנה לישמעאל.

כנראה שאין לך מה לענות, אז אתה עובר לשטויות.

אני לא מתכוון להמשיך בזה. אתה רוצה לדבר עניינית, אז תדבר, אבל חלאס עם השטויות, רון.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : יולי 31, 2014, 20:08:00 »
כנראה שאתה מדבר מנסיון שאתה כל כך אוהב זונות שהולכות עם ערבים..

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #17 ב- : יולי 31, 2014, 20:24:07 »
כנראה שאתה מדבר מנסיון שאתה כל כך אוהב זונות שהולכות עם ערבים..

לא. יהודיות נופלות.
הערבים יכולים להיות מקסימים. נראים טוב לעתים, מפנקים, יודעים להחמיא. והבחורות נופלות.

למה אני מוכן לסלוח להן ?
לא בגלל שאני אוהב אותן באופן מיוחד, אלא פשוט כי אני שם לב שלדעת כולם (חוץ מלרון בן מיכאל), יש ליהודיות האלו מקום לתשובה.

על סמך מה אתה החלטת שהן פסולות ?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : יולי 31, 2014, 20:28:02 »
או אה נראים טוב לפעמים אה... יש לך משהו לספר לנו?

מנותק TopTop

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : יולי 31, 2014, 20:43:06 »
תרשו לי להתעלם מהמריבה שנפתחה כאן.

פותח האשכול כדאי לך מאוד להכניס דברים לפרופורציות, המקורות שבהם אתה משתמש הם מקורות אנטי-ישראליים שמסלפים כל דבר שקורה באזור שלנו, באחד מהמקורות שפרסמת הם טוענים שישראל גם עושה פשעי מלחמה (דבר שכל אחד יודע שהוא לא נכון, גם לא לפי הדין הבינלאומי הצבוע). אז בו ניקח את מה שמפורסם שם ואת הצורה שהוא מסולף בערבון מאוד (אבל מאוד) מוגבל. אם אנשים מריעים כאשר לצורך העניין הם רואים יירוט של כיפת ברזל בשמיים במקום ליפול על יישוב יהודי? גם את זה הכתבים מהמקורות שאותם פרסמת יציינו? 

אתה באמת כזה תמים שאתה חושב שהקריאות לפגיעה בערבים והשמחה שטיל פוגע (בין אם אתם אוהבים את זה או לא) אלו הם הגורמים ללחץ מדיני כלפי הצדדים? אז תרשה לי לחדד לך משהו - מי ששונא אותנו ימצא מספיק בלופים ומספיק תירוצים ללחץ על מדינת ישראל בצורה מדינית. אם הלחץ היה משוואה בין ההתנהגות של האזרחים במדינה כלפי האויב אז ישראל הייתה צריכה לקבל תעודת הצטיינות על זה שהיא עוד מטפלת בנפגעי האויב ולא מרשה להתבטא כלפי הרג 'אזרחים חפים מפשע' (כאמור, רובם ממש לא חפים מפשע, וזה רק מעצם זה שהם הצביעו לחמאס ומעצם זה שהם משתפים אתו פעולה אפילו בימים האלו של הלחימה..), בעוד האויב שלנו כולל עמו כולו מטיף לפגיעה בכל היהודים ומצדיק את ה'מאבק' שלו גם כלפי חיילים וגם כלפי אזרחים כאחד. אבל לצערנו הרב העולם לא עובד ככה והוא שונא אותנו לא משנה מה יקרה. אז האשמות שלך בשיתוף פעולה עם האויב נראות לי לא הגיוניות בלשון המעטה.

בקשר ללגיטימציה שיש לדברים כאלו? כמו אלו שיושבים על המרפסת ושמחים שמפציצים בעזה? בו נראה.. חיי כאן ציבור בדרום שחוטף טילים שנים על גבי שנים על גבי שנים על גבי שנים ובקושי מקבל הפוגה של שקט. פצמ''רים מהבוקר עד הערב שלהזכירך הם רוצחים בני אדם, מנהרות מתחת לתחת שעשויות לגרום לפיגועים נוראיים וכבר פגעו לרצח של חיילים לא אחת. וכל זה לא רק במהלך המבצע הזה אלא כפי שציינתי שנים על גבי שנים על גבי שנים. אז אני לא חושב שאתה יכול לשפוט אותם יותר מידי בזה שהם רוצים שצה''ל יפציץ את עזה ויהרוס את כולה, הם סוף סוף שמחים שמישהו מנסה להגיב כנגד הסבל שלהם. ומי שסובל ופוגעים באזרחיו במשך שנים ואף אחד לא מתייחס אליו...? טוב, קשה לי להבין איזה תגובה אתה מצפה מהם.. אבל אני בטח לא עומד לשפוט אותם על זה ובטח לא עומד להגיד שהם משתפים פעולה עם האויב, הם שותקים כבר שנים והם עבדו עם הטקטיקות הרגועות של ממשלת ישראל ושל תקשורת המיינסטרים שמבקשת מהם 'לצאת יפה מול המצלמה' וראינו כבר לאן זה מוביל.

בקיצור, תכניס דברים בפרופורציות. לא מטיף להצטלמות מול התשקורת העולמית במטרה לצאת רע בכוונה או משהו כזה, אבל יכול להבין מאיפה זה מגיע ובטח שלא מאשים אותם בבגידה כמוך.