כתב נושא: איך כל הישראלים אוהדים את הארגון טרור הזה  (נקרא 3970 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ואיך כל הישראלים ממשיכים לטוס לטורקיה? אני רוצה שכל הישראלים שנתקעו בטורקיה יישארו שם!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
הם לא טסו לטורקיה. בגלל הפחד של טייסים וחברות תעופה זרות מהמצב, טיסות שהיו אמורות להגיע לארץ הגיעו לטורקיה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני חושב שאתה טועה. טיסות שהיו אמורות להגיע לארץ בוטלו לפני שהמטוס המרי (מלבד מספר קטן מאוד של טיסות שהיו באויר בזמן ההחלטה והסתובבו לאחור). מי שנתקע בטורקיה זה מי שאו ביקר בה או שרכש מחברת תעופה טורקית כרטיס טיסה ליעד אחר עם עצירת ביניים בטורקיה, ולכן הם מבחינתי אשמים גם כן. רק במידה ומישהו באמת נקלע לטורקיה שלא באשמתו כמובן שאין מה לגנות אותו במקרה כזה.

לחברות תעופה ישראליות אפילו אסור לנחות בטורקיה, לכאורה מסיבות בטחוניות, אבל האמת כי הטורקים רוצים לדחוק את רגליהן מלהתחרות בחברות טורקיות על הקווים מטורקיה. אז עצם זה שישראל בכלל איפשרה עד עכשיו מצב שבו חברת תעופה ישראלית לא רשאית לנחות בטורקיה אבל חברה טורקית רשאית לנחות בארץ הוא ביזיון.

הם לא טסו לטורקיה. בגלל הפחד של טייסים וחברות תעופה זרות מהמצב, טיסות שהיו אמורות להגיע לארץ הגיעו לטורקיה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני מכיר שמנה אחת שנסעה לטורקיה עם המשפחה חטפה הרעלת קיבה מהאוכל שם... אינשאללה בדרך לכל הנחותים שטסו לשם

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני חושב שאתה טועה. טיסות שהיו אמורות להגיע לארץ בוטלו לפני שהמטוס המרי (מלבד מספר קטן מאוד של טיסות שהיו באויר בזמן ההחלטה והסתובבו לאחור). מי שנתקע בטורקיה זה מי שאו ביקר בה או שרכש מחברת תעופה טורקית כרטיס טיסה ליעד אחר עם עצירת ביניים בטורקיה, ולכן הם מבחינתי אשמים גם כן. רק במידה ומישהו באמת נקלע לטורקיה שלא באשמתו כמובן שאין מה לגנות אותו במקרה כזה.

לחברות תעופה ישראליות אפילו אסור לנחות בטורקיה, לכאורה מסיבות בטחוניות, אבל האמת כי הטורקים רוצים לדחוק את רגליהן מלהתחרות בחברות טורקיות על הקווים מטורקיה. אז עצם זה שישראל בכלל איפשרה עד עכשיו מצב שבו חברת תעופה ישראלית לא רשאית לנחות בטורקיה אבל חברה טורקית רשאית לנחות בארץ הוא ביזיון.
בכתבה על התקועים בטורקיה שהופיעה בYNET מוזכרים אנשים שטסו מקופנהגן ומאמסטרדם ונתקעו בטורקיה. אז לטורקיה הם לא טסו. אולי הם טסו בחברות תעופה טורקיות, וכאן אני מסכים איתך שזה מגעיל.
אנשים צריכים להחרים כל עסק טורקי בגלל התמיכה שלהם בטרור והשמדת יהודים/מדינת ישראל.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
99% שהם טסו עם חברת תעופה טורקית כמו טורקיש או פגסוס. כשטסים עם חברות כאלה מישראל או לישראל זה כולל עצירת ביניים בטורקיה ושם הם נתקעו ואני מאחל להם שיישארו שם.
בכתבה על התקועים בטורקיה שהופיעה בYNET מוזכרים אנשים שטסו מקופנהגן ומאמסטרדם ונתקעו בטורקיה. אז לטורקיה הם לא טסו. אולי הם טסו בחברות תעופה טורקיות, וכאן אני מסכים איתך שזה מגעיל.
אנשים צריכים להחרים כל עסק טורקי בגלל התמיכה שלהם בטרור והשמדת יהודים/מדינת ישראל.

מנותק DIEKINGNOOB

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • אני מוכן לתת שטחים לערבים... לא אשמתי שהם מתחת לים
חברים יקרים  אין מה להיות מופתעים, אני אצטט את יצחק שמיר "פעם הם דיברו על זריקתנו לים. היום הם לא אומרים זאת. הם נעשו מתוחכמים יותר - הגדרה עצמית לפלסטנים, ואהדה נוטה אליהם. אך אם באמת נסתכל במציאות, היא לא השתנתה. הערבים הם אותם ערבים - שולטים על 22 מדינות - וישראל מדינה קטנה עם המון בעיות, והים הוא אותו הים. המטרה נותרה אותה מטרה השמדת מדינת ישראל, גם אם אתה קורה לזה הגדרה עצמית, שהוא משחק מילים שמשגע את כול העולם" מעל ל100 שנה ויש כאלה שעדיין לא למדו.
« עריכה אחרונה: יולי 24, 2014, 13:47:28 על ידי DIEKINGNOOB »
בשנת 1999 שאלו את מפקד הכוחות הרוסים המזויינים גנרל לבד שאלה במסיבת עיתונאים.
עיתונאי: "גנרל לבד מתי מלחמה בצצניה תגמר?"
הגנרל לבד השיב מבט למצלמות ואמר בלי היסוס ובלי נימה של התנצלות
"המלחמה בצצניה תגמר שיגמרו הצצנים"

מנותק רם מאיר אברהם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • יהודי אמוני
חברים יקרים אני אישית אומר שזה ממש בושה לעם ישראל ולתורת ישראל חייבים דחוף להריץ את תנועת כוח משימה יהודי לכנסת  :'(