כתב נושא: לרן הכהניסט  (נקרא 3359 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

בייקר

• אורח
לרן הכהניסט
« ב- : אפריל 09, 2007, 15:45:40 »
כתבת שישראל ביתנו תעלה במספר המנדטים שלה.
זוהי הנחה שגויה:מפלגת גדאימק תקח מליברמן את הקולות הרוסים.פרשת טרטמן והשקרים שלה תגרע קולות מישראל ביתנו ותעביר אותם לליכוד של נתניהו שמתואם עם גדאימק התומך בו לראשות ממשלה.
לכן המפה הפוליטית תשתנה בבחירות הבאות.
המצביעים הערבים במילא מצביעים למפלגת העבודה,העשירים האשכנזים,הצפונים למרץ ואלקטורט הקולות בימין מתחלק בין מפלגות קבועות:הליכוד שהוא מפלגת מרכז,האיחוד הלאומי שישנה את פניו ונפרד מהמפד"ל.
בכלל מי שיפגע הוא מי שיושב בממשלת אולמרט,קדימה תתרסק והקולות ילכו לליכוד,אולמרט יפול וליבני תחליף אותו כשבעבודה פרץ יפול ואיילון או ברק יחליפו אותו.
ליברמן ישלם ביוקר על ההצטרפות לממשלת אולמרט.
מי שירוויח הוא מי שיושב כעת באופוזיציה ויהנה ממחדלי הממשלה שיפורטו בועדת החקירה.
הדפוקים,העניים בשדרות ובצפון,אוהדי בית"ר יצביעו לגדאימק שתומך בנתניהו.
כך נתניהו יהנה פעמיים:גם דפק את החלשים ועזר לעשירים וגם בעקיפין הקולות שלהם ילכו אליו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
לרן הכהניסט
« להגיב #1 ב- : אפריל 10, 2007, 11:44:33 »
אין דבר כזה מרכז, מרכז זה שמאל בתחפושת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

בייקר

• אורח
לרן הכהניסט
« להגיב #2 ב- : אפריל 10, 2007, 11:45:35 »
זה מינוח פוליטי מפלגת שלטון היא המרכז בדרך כלל.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
לרן הכהניסט
« להגיב #3 ב- : אפריל 10, 2007, 12:06:16 »
איך אמר הרבי מקוצק: "בני אדם הולכים בצד ימין של הדרך או בצד שמאל של הדרך, רק בהמות הולכות במרכז".
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אור-לי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לרן הכהניסט
« להגיב #4 ב- : אפריל 10, 2007, 14:34:23 »
כבר שאלתי את השאלה הזאת ואני חוזרת ושואלת,

אם תמיד ההליכוד ישלוט ויהיה חזק אז מדוע לא להפוך להיות חברי ליכוד לבחור בפיגלין לראשות הליכוד וכך להפוך לשולטים?
« עריכה אחרונה: אפריל 10, 2007, 16:55:40 על ידי דוקא_כך »
חוק העונשין, תשל"ז-1977
סימן ב': בגידה
פגיעה בריבונות המדינה או בשלמותה   97.
[ד/7]   (א)   מי שעשה, בכוונה לפגוע בריבונותה של המדינה, מעשה שיש בו כדי לפגוע בריבונותה, דינו – מיתה או מאסר עולם.       (ב)   מי שעשה, בכוונה ששטח כלשהו יצא מריבונותה של המדינה או ייכנס לריבונותה של מדינת חוץ, מעשה שיש בו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
לרן הכהניסט
« להגיב #5 ב- : אפריל 10, 2007, 16:32:01 »
זה מישור שגם ניתן לפעול בו, להכניס אנשים שלנו לתוך הליכוד, ובא בזמן להצביע למפלגה כראות עיניניו
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

אוריינוש

• אורח
לרן הכהניסט
« להגיב #6 ב- : אפריל 10, 2007, 16:33:20 »
בס"ד
טרטמן לא שקרנית!!!!היא אחלה ימנית!!!!!