כתב נושא: שלום לכולם .  (נקרא 2788 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חוח האחד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שלום לכולם .
« ב- : אפריל 09, 2007, 08:56:24 »
יצחק שדה מקים ומפקד הפלמ"ח אמר בזמנו הקונספט הוא האוייב של כל בן אנוש חייל מפקד ראש ממשלה וגם מדינה.
עלינו לזכור תמיד שהקונספט וההצמדות לקונספט היא סכנה לקיומנו כחברה יהודית לעם היהודי וסכנה לקיומה של מדינת ישראל כמדינת העם היהודי.
ולכן ברצוני לשאול שאלה בנושא החייל החטוף גלעד שליט (נדמה לי שהשם שלו גלעד) וגם להשיב תשובה.
האם הדרך היחידה להשיב אותו הבייתה היא דרך שיחרור רוצחים מחבלים מרצחים ומנוולים תתי אדם שחיות השדה אוכלות הנבלות טובים מהם?
ובכן התשובה היא לא ולא . ישנן הרבה דרכים ולא רק כניעה לסחטנות ולמניפולציה פסיכולוגית על העם היהודי כדי לשחרר אותו ולהביאו הבייתה על מנת שיוכל לעמוד למשפט צבאי בעוון הפקרת שמירה ובריחה מקרב.
ולכן מדוע לא יושבים המפקדים בצבא ולוחצים על ראש הממשלה העלוב התבוסתן שעייף ממלחמות וניצחונות כדבריו לשחרר את גלעד שליט במבצע צבאי אפילו אם יביא לכך שיהרג בקרב שהרי כבר עכשיו הוא משול למת חי שבוי בשבי האוייב.
מדוע לא יושבים מנהיגי האומה ואומרים הבה נלחץ על האוכלוסיה הפלשתינית אט אט  כמו שמענים שבויים ונשבור אותם . כן נפעיל עליהם לחץ של מניעת מים חשמל דלק ותזוזה ברצועה עד שיבינו שהמחיר שהם משלמים כבד יותר מן התועלת שבהחזקת שליט וביצוע פעולות טירור וכך יפחת הטירור ושליט ישוחרר בלחץ האוכלוסיה הפלשתינית?
השאלות שלי הגיוניות כי לא המצאתי את הגלגל וכל אדם עם שכל בקוקדו מבין שזאת הדרך כשמפעילים עליך לחץ צבאי טירור וכולו' ולחץ פסיכולוגי חובה עליך להפעיל לחץ נגדי ובכמויות שלנו יש ולמחבלים אין.
אז השאלה היא מדוע לא עושים כך?
והתשובה כי המנהיגים שלנו שבויים בקונספט. טוב להם להיות שבויים בקונספט כי זה משחרר אותם מלחשוב ומאפשר להם לשלוט לשקר לרמות לגנוב ולעשות לביתם ולחברים שלהם.
כי המנהיגים שלנו הם חלאות מן הסוג הגרוע ביותר שטובת העם היהודי ומדינת ישראל כמדינת העם היהודי אינה עומדת מולם והם הפכו להיות המשרתים של האיחוד האירופאי אבו מאזן וארה"ב.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
שלום לכולם .
« להגיב #1 ב- : אפריל 09, 2007, 10:33:08 »
1.שלום לך וברוכים הבאים לפורום הימין האמיתי
2.אין כזה דבר פלסטינאים זה שקר גמור ותעמולה ערבית ה"פלסטינאים" הם אותם ערבים כמו הערבים בסעודיה והערבים בסוריה והערבים במצרים הם באו בהגירה המונית לעזה בשנות ה-30
3.אבו מאזן זה לא שמו האמיתי אלא זה שם שמסמל משהו טוב בערבית אני יודע מה אבל אין לי כוח להסביר ושמו האמיתי הוא מחמוד עבאס והוא רוצח ומכחיש שואה
4.הדרך היחידה לשחרר אסירים היא בכוח ולא לשחרר איזה 1000 מחבלים בשביל אסיר אחד שזה יהפוך את המצב להרבה יותר גרוע לא לתת להם אפילו מחבל אחד למען אסירים כי יכול להיות שהחבל הזה יהרוג בעתיד יהודים אפשר גם לתפוס איד מהמנהיגים של האויב ולאיים על חייב מול חבריו הערבים שאם לא ישחרר את האסירים אז הוא ימות
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

בייקר

• אורח
שלום לכולם .
« להגיב #2 ב- : אפריל 09, 2007, 11:59:57 »
חוח הפעם אתה נשאר עימנו ולא קופץ לביקור נימוסין.

בייקר

• אורח
שלום לכולם .
« להגיב #3 ב- : אפריל 09, 2007, 12:03:46 »
ברגע שמשחררים רוצחים יש אינטרס למחבלים לחטוף עוד ועוד חיילים.
ברגע שלא משחררים רוצחים אין אינטרס לחטיפות נוספות.
אפשר לעצור כאן ולא לשחרר מחבלים.
הנזק כתוצאה משחרור מחבלים הוא גדול בהרבה מהתועלת ראה אינתיפאדה.
מצוות פדיון שבויים היא לא בכל מחיר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שלום לכולם .
« להגיב #4 ב- : אפריל 10, 2007, 11:43:36 »
השמדת הרצועה על תושביה היא הפתרון האולטימטיבי והצודק.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.