אוי ואבוי לנו ממילים אלו שלכם להרוג ערבים סתם כך רק בגלל שהם ערבים הרי זו גזענות לשמה ירחם השם..הרי אסור לנו לעוות את הדברים הרי הם בניו של אלוהים בדיוק כמו שאנחנו בניו של אלוהים ..
ומי קבע שערבים זה עמלק??כהנא?אתם??איפה נשמעו דברי פלצות כאלו אפילו אלוהים היה מתבייש לשמע מילים אלו שלכם..
זה לא התורה שלי ולא המילים שלי ולא המחשבות שלי ...ערבים הם בני אדם ואסור לנו לקחת חיים של אדם אחר כי אנחנו לא נתנו לו חיים רק אחד ויחיד נתן והוא האלוהים והוא יחליט מתיי לקחת את האדם ולא אתם ולא עמי פופר!
ואם זו דרך המחשבה שלכם זו מחשבה רעה מאוד וחידלו ממנה כי היא לא מביאה טוב אלא רק לרע,אין טוב במחשבות על הרג ורצח יש בהם רק דברי איוולת לשמה.
אני אתן את הכבוד לנץ לתת לך תשובה יותר ממצה, אבל אם יורשה לי לענות בקצרה:
1. יש הצדקה הלכתית להרוג ערבים שעוינים למדינת ישראל. ישנו קומץ קטנטן של ערבים נוצרים שאוהבים את מדינת ישראל ונאמנים לה---אותם כנראה לא צריך להרוג, ואולי אפילו לא לגרש, אם הם יעזבו את הע"ז ויקבלו שבע מצוות בני נח.
2. הישמעאלים אכן בניו של הקב"ה, הם נבראו, כמו כל בן אנוש, בצלמו ובדמותו. לצערנו, בהתנהגותם הפראית הם משחיתים את דמותו וגורמים לחילול השם בעולם בטענתם שהתנהגותם היא רצונו ח"ו. למען קידוש שמו ולמען נפשותיהם, טוב נעשה אם נבער אותם מן העולם.
3. מי פסק שהערבים הם עמלק? החזון איש, בין השאר. כיום, ניתן לומר שזה לכולי עלמא (עפ"י כל הפוסקים).
4. דברי פלצות? לא ולא, אלו דברי תורה, דברי אלקים חיים. קשה לך לקבל אותם, כמו שלי היה קשה? אני מבין ללבך. גם אני קיבלתי שטיפת מוח הגונה ממערכת ה"חינוך" ומהתשקורת הישראלית, ולקח לי הרבה זמן להפריד בין האמת של התורה לשקרים ולסילופים של המתיוונים.
ואם זו דרך המחשבה שלכם זו מחשבה רעה מאוד וחידלו ממנה כי היא לא מביאה טוב אלא רק לרע,אין טוב במחשבות על הרג ורצח יש בהם רק דברי איוולת לשמה.
5. חז"ל לימדו אותנו, "כל המרחם על האכזר, סופו להיות אכזר על הרחמן". את מרחמת על הערבים מכיוון שאת יהודיה, ובכל יהודי באופן טבעי מושרשת עמוק מידת הרחמים וסלידה טבעית מאכזריות (אצל הישמעאלים זה הפוך), אבל כתוצאה מהרחמים שלך לערבים, את מאפשרת לערבים להמשיך להתאכזר אל בני עמך, ועל רחמנות מוטעית כזאת כתב הרמב"ן "כי ברחמנות הטפשים יאבד כל משפט". במקום לחשוב כמה הם "מסכנים", חשבי על כל היהודים שאפשר היה להציל את חייהם, את כל היהודיות שניתן היה להציל מאונס ע"י ערבים, כל המשאבים הכלכליים שמבוזבזים לריק על בטחון. למה את כועסת על ה"אכזריות" ו"חוסר סובלנות" שלנו יותר משאת כועסת כשאת קוראת בעיתון על יהודים שנרצחו או יהודיות שנאנסו ע"י ישמעאלים? מדוע את שמה את האינטרסים של הערבים מעל האינטרסים של בני עמך? זה לא נורמלי.
כמובן שהייתי רוצה שתקראי את כל כתביו של גדול דורינו, הרב כהנא זצוק"ל הי"ד ואז אני מבטיח לך שהיו נגלים בפנייך ההגיון, הצדק וה
אמת של התורה. אבל אם אין לך חשק, אז לפחות המשיכי להשתתף בפורום, להאזין לתוכניותיו של חיים, לקרוא את הודעותיו של האלקשי ושל נץ, ובסוף תגלי את האמת, בס"ד.